![]() |
Nie masz kiedy keyloggerów wrzucać ; >
|
Powiem krótko. Wypierdzielaj z tym gównem : ) I tak nikt w to nie wejdzie : ) Gdyż? Igev nigdy nie nazwie się Namee : )
|
Cytuj:
Strzaleczka >.< |
Cytuj:
|
700 post ROX KOX!!!!11111jedenjedenjeden
|
:o
Cytuj:
|
Cytuj:
Strzałeczka :* :) |
@tendento
Święta prawda. Najwięcej gada a ledwo 45 lvl na kieszeni. @siarczysław Ty chyba próbujesz się podszyć pod legende tego forum kazo team sux czyli mnie. Może napiszesz w końcu swój main? @reszta ssijcie |
legenda? człowieku moge cie dotknąć?
|
HUSUHShshsHSUSHsuHS Ale jaja na tym forum :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Niech was huj zajebie!!!:D:D:D:D:D 8o8o8o8o8o |
Fire axe quest solo:
http://img384.imageshack.us/img384/6617/dlquesthm0.jpg Funny quest: http://img371.imageshack.us/img371/2073/questwl3.jpg Killing Demondras: http://img244.imageshack.us/img244/9204/dlairbn2.jpg |
@kazo2
Kazoo zostanie oczyszczone z pospulstwa ktore tam stacjonuje juz niedlugo NIKT nie bedzie podnosil reki na Marte zwlaszcza jakies tepaki z kazoo! @Iqev Jak bedziesz Padal od Mojego teamu to sie dowiesz ;X |
Cytuj:
|
Siarczysław to Laxia? :P
|
Ktoś tam pisał ...
@osemerus huj ci w dupe bocie __________________________________________________ ____________ Osmerus botuje na Hydrach !? O_O Ja mojim Siedemciesiontym er pe Botóje na Frostach !@1 ! =_) Tczy em pe a dzennie Lecom =) Żal.br =d A to najbardziej zjebana legenda w histori napisała / Napisało ... : @siarczysław Ty chyba próbujesz się podszyć pod legende tego forum kazo team sux czyli mnie. Może napiszesz w końcu swój main? __________________________________________________ _____________________ A morze ty pokarz swojego majna? ;* |
@Siarczysławawie
Czekamy na nick Twoje maina ; ) Jeżeli taki mocny jesteś to i podaj nick ;) A nie podajesz to po co się udzielasz na forum... ? |
to Shayy'gal na 100% albo Boski.
@Guziczku Nawet jeśli ci podam mojego maina to co zrobisz jak wy all hunted? Noobem mnie bedziesz bił? |
niedziela 13.00 arena thais zabawie sie z kazdym ktory rzuci mi wyzwanie! TIP: radze zaopatrzyc sie w duza ilosc potionow! HAIL A.
|
Cytuj:
No podaj obiecuje ze obojetnie ile bedzie Pad to i tak Cie zajebie, podaj podaj :P:p:p |
Cytuj:
Kazoo~ jesteś tu śmieciem, a wiec starasz się zjednoczyć sobie kolegów typu tendento, któremu zaczynasz lizać dupencję , że się tak wyrażę ;D Widzisz, ledwo 45 <46 : o > to w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę się ukrywać ;D więc ssij mała pęto ;D i tak Nam niedługo zamkną forum... :X więc w/e ^^ |
Ludzie z kazo to zwykle smiecie ktore trzeba zutylizowac! Za Zniszczenie Marty=Anary zaplacicie najwyzsza cene! Co ona wa zrobila? nikt nie bedzie jej obrazal! ja na to nie pozwole!
|
Cytuj:
|
Nie jestem skinem tylko Metalem :/
Smiesznie to bedzie jak padniesz hahahahahahaha |
Skin to za malo powiedziane
moze on jest antysemita ktory mieszka w Jerozolimie?! :f |
Metalem z dredami na dupie?:D:D
|
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight Świat: Isara Skille: dobre Poziom mag.: 6 Knighta masz i chcesz na solówki iść przecież wiadomo ze sork w pojedynkę cię nie zabije a ty go nie dogonisz wiec po co sie ośmieszasz. P.S co byś za knighta nie miał Iqev cię rozjebie jeżeli ma wyższy lvl zal mi cię Siarczysław naprawdę żal mi cię:D |
Cytuj:
|
Character Information
Name: Siarczyslaw Siarczyslawski Sex: male Profession: Knight Level: 23 World: Isara Residence: Carlin Last login: Jun 25 2008, 22:46:59 CEST Account Status: Free Account Account Information Real name: Siarczyslaw Created: Sep 02 2007, 13:45:07 CEST Teraz wszyscy powinniśmy udać się do pz:) |
No Vantax ja dlatego przestalem w to grac ;/ przeraza mnie ten chlopak.
|
Cytuj:
Za to żebyś padł, mogą mnie rozjebać ... + Gratulacje spostrzegawczości .. Drugiego "u" Już nie zauważyłeś na końcu mojego nicku? |
Fiszu ... A może schowajmy się w kazo? ; /
Spotkamy naszą legendę Kazo2 ... i może uda nam się go dotknąć? |
Zamknąc swoje tempe mordy chuje zjebane kurwa! SSIJTA KUTASY
|
@up
As u wish my master... ;/ Rly sorry ... |
Patrzcie co znalazłem w archowum na gg ! xD
Laxia xD (21-05-2008 21:19) bede cie jebal Laxia xD (21-05-2008 21:19) po wojnie __________________________________________________ ___________ Kurwa mać pedofil ! |
czy ty kurwa nie rozumiesz co to jest noob char? Sperma twojego starego jest trefna czy jak?
|
A co ty zacząłeś tak gadać o noob charach mistrzu ?
|
czemu trefna? przecież ją połykasz i żyjesz 0o
|
Cytuj:
No tak moze i jestes brudasem, ale ja znam tylko jednego brudasa na isaze jest im Garth~. A co do padania moge ciebie rozjebac w kazdej chwili bo mam wyjebane na to czy padne od PAD czy nie, bede mial satysfakcje ze ciebie rozjebalem. |
@Guziczkuu
to na chuj rzucasz mi tymi smiesznymi nickami? @Sanada brud to ty masz w dupie i pomiedzy paznokciami. To w takim razie padnieszi od PoD i Odemnie :) |
od PoD ?! Ok Ok
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |