Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

odkrywcaa 26-06-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mattis7 (Post 2140637)
spoko jest ten udpade nareszcie coś sensownego :] oficjalnie to wie chyba tylko tibia.com :]
[CHAR]maiki pall of jamera[/CHAR]
[MONSTER]demon[/MONSTER]
[ITEM]royal spear[/ITEM]
[SPELL]ulminate healing[/SPELL]
:]

Czytaj ze zrozumieniem pytałem o nieoficjalne wieści

odkrywcaa 26-06-2008 14:46

Działa juz tibia?

odkrywcaa 26-06-2008 14:49

A dla tych co narzekają ze nic nie mowili
Widomośc ze str glownej tibia.com
Tomorrow, June 26, between 13:00-15:00 CEST, we will perform some maintenance work at our website servers. For this reason, the website, the login page and the forum will be temporarily unavailable during this time. Please excuse any inconvenience.

Maly_Koon13 26-06-2008 17:24

?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrackoJFC (Post 2140325)
Tylko nie płacz ;( HEEELOOOOOŁ ! :baby:

Czy sugerujesz w tym może mój wiek ? już nie wspomnę o tym ,,HEEELOOOOOLŁ''

DB_SonGoku_S 26-06-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaceko0o (Post 2141433)
Nie tylko nie to ... Jesli chodzi o NPC fajna sprawa , ale to co zrobili z itemow to jakis zart przez takie cos tibia moze stracic popularnosc ...
Teraz to bedzie jak gra od 3 - 15 lat :/ :evul:

lol co ty chcesz od itemów ? fajne są i nie są bajkowe tylko normalne... wy jesteśćie głupi ktoś pierwszy raz powiedział, że itemy wyglądają jak z bajki to juz odrazu wszyscy zaczynają na*******ać, że itemki są jak z bajki, że to gra dla dzieci... wy sie zastanówcie co piszecie bo mnie fkurfiacie:baby:X(

stefanwielki 26-06-2008 18:53

Może i są bajkowe. Zobaczymy jak to w tibi wygląda. System NPC mi się podoba chociaż kolejek nie będzie przy sellaniu i kupywaniu. Wkurzają mnie takie gadki jak "Te itemy...." " Kiedy będzie update...? " itd.
Pozdrawiam

ArkaZalam 26-06-2008 19:07

Może to ktoś przetlumaczyc bo ja z angielskim to mam problem :p
Due to further maintenance work, it is possible that the Tibia website is temporarily not available, tomorrow, June 27, between 10:00-10:30 CEST. Please excuse any inconvenience.

DrackoJFC 26-06-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly_Koon13 (Post 2141222)
Czy sugerujesz w tym może mój wiek ? już nie wspomnę o tym ,,HEEELOOOOOLŁ''

Po Twojej poprzedniej wypowiedzi można wywnioskować, że masz z jakieś
10-13 lat. Jeżeli masz więcej to Ci serdecznie współczuje :confused:

DrackoJFC 26-06-2008 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ArkaZalam (Post 2141490)
Może to ktoś przetlumaczyc bo ja z angielskim to mam problem :p
Due to further maintenance work, it is possible that the Tibia website is temporarily not available, tomorrow, June 27, between 10:00-10:30 CEST. Please excuse any inconvenience.

Z moim angielskim nie jest super, ale łatwo można sie doczytać, że z powodu
prac jest możliwe, że strona Tibii (czyt. tibia.com) nie będzie dostępna jutro
t.j. 27 czerwca między 10:00 a 10:30 ;)

stefanwielki 26-06-2008 19:33

Mnie najbardziej ciekawi teraz knight . Ale po update nie wiem . Zobaczy się ^^ Może sorcer albo druid ^^ :P

KlonAdam 26-06-2008 19:56

TIBIA.COM po POLSKU ?

http://www.translate.google.pl/

Na dole wpisz http://www.tibia.com/

Tłumaczy trochę koślawo ale idzie zrozumieć o co kamman ;)

Aguapl 26-06-2008 19:57

właśnie gadam z tym NPC-em : "hi" , "items".
i mi ta sie zakladka nie wlacza co czeba napisac do NPC?
przyklad: "hi" , "wachaj watrobe" . :]

Diaboliq126 26-06-2008 20:11

Wie ktoś czy dla "najta" będzie więcej broni ?? Bo na screen'ach jest ich mało:p
Jak wiecie to napiszcie. I czy to prawda, że już w ten piątek będzie UPDATE?
Z góry dzięki za odpowiedzi :]

Mlvl: 4
Skille: 60/60 idą w górę :)
Gildia: ----------------

darao 26-06-2008 20:14

Lepiej by zrobili runy nie od leveli jak kiedyś.Ostatnio mnie koleś w tibi oszukał sprzedawał pacca za 120k tam mówił że sprzedał juz 2 pacce i mu zostały 3 dwa za 120k jeden za 140k w prawdzie kolega z tibi i mu uwierzyłem..Jeszcze wcześniej próbowałem wygrać tutaj za sms'a pacc'a tez sie nie udało ale już mnie na prawdę wkurzył kolegi brat mówił że mi sprzeda pacc'a za 90 zł bo od kolesia kupuje z kolega 3 za 240zł coś takiego, a potem mi kity wciskał że go oszukali itp... no i mnie hakneli teraz w dodatku więc jak by zrobili runy nie od lvl od nowa i na pewno większość by tak wolała :)(no każdy sorc i druid) ciężko grać bez sd explo itp... na 20+lvl :(

stefanwielki 26-06-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darao (Post 2141690)
Lepiej by zrobili runy nie od leveli jak kiedyś.Ostatnio mnie koleś w tibi oszukał sprzedawał pacca za 120k tam mówił że sprzedał juz 2 pacce i mu zostały 3 dwa za 120k jeden za 140k w prawdzie kolega z tibi i mu uwierzyłem..Jeszcze wcześniej próbowałem wygrać tutaj za sms'a pacc'a tez sie nie udało ale już mnie na prawdę wkurzył kolegi brat mówił że mi sprzeda pacc'a za 90 zł bo od kolesia kupuje z kolega 3 za 240zł coś takiego, a potem mi kity wciskał że go oszukali itp... no i mnie hakneli teraz w dodatku więc jak by zrobili runy nie od lvl od nowa i na pewno większość by tak wolała :)(no każdy sorc i druid) ciężko grać bez sd explo itp... na 20+lvl :(

Za łatwo by było. 8 lvl biegał by i z explo nawalał. Wolę się pomęczyć. I napewno nie tylko ja .

KrystianO 26-06-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stefanwielki (Post 2141815)
Za łatwo by było. 8 lvl biegał by i z explo nawalał. Wolę się pomęczyć. I napewno nie tylko ja .

I widzicie? Jak wchodziły runy na lvl, to był tylko jęk i zgrzyt zębów, a teraz proszę! "to nawet dobrze". Myślę że i tym razem tak się stanie. Przed update wszyscy płaczą a potem się radują.

stefanwielki 26-06-2008 21:27

Zgadzam się z Tobą KrystianQ. Akurat runy na level to dobry pomysł. Wczesniej się napotykało PK'rów lvl 25 i z SD Cie walili. Teraz jest dobrze .

darao 26-06-2008 22:19

Tak tylko dla tych którzy mają pacc'a... na facc'u dobrze tylko grać knightem i palem, sorcem i druidem to jest 2-3 razy więcej czasu na exp itp... pograj se sorcem postawisz 2 berki lub coś innego i expisz tylko zaraz ci przyleci noobek i zajebie je, a tak z sd go klepiesz i s*******a jakoś jak była tibia 8.0 nie widziałem 8 leveli z explo...może te wandy i rody będą lepsze oby :p

milanello75 26-06-2008 22:28

Przywrócic to ze runy nie sa od lvla tylko od magic ;p kiedys to sie PKowalo sorkiem/drutem:) i jeszcze to zeby mozna bylo jednoczesnie uzywac run i sie exuraowac ;p

odkrywcaa 26-06-2008 22:46

Będą nowe serwerki?

stefanwielki 26-06-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez odkrywcaa (Post 2142134)
Będą nowe serwerki?

Nie wiadomo .

Elitek70 26-06-2008 23:04

I co pewnie jeszcze te wandy i rody beda bily do 100 zal... Po upie sorek i drut beda bic np. draga jakies 5 sec, teraz bija jakies 8 sec podczas gdy pall i knight mecza sie dluzszy czas (w sumie to postacie magiczne traca mane ale tu raczej o czas expienia chodzi). Jak by przynajmniej dali palkowi i knightowi takie cos ze hity nie moga siadac mniejsze niz wynosi np. polowa skilla.

wgutbier 27-06-2008 01:43

JA wam powiem tak

wszyscy mówicie ze tibia straci na swoim klimacie po update 2008

A ja wam mowie tak

Ona dopiero straci jak będzie w 3D(oby to nie nastąpiło )

Comrade 27-06-2008 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitek70 (Post 2142184)
I co pewnie jeszcze te wandy i rody beda bily do 100 zal... Po upie sorek i drut beda bic np. draga jakies 5 sec, teraz bija jakies 8 sec podczas gdy pall i knight mecza sie dluzszy czas

to porownanie 100 sorca z 50 palkiem jak mniemam

Cytuj:

(w sumie to postacie magiczne traca mane ale tu raczej o czas expienia chodzi)

nikt ci nie broni zalozyc gwiazdek i sciagnac draga na 2 hity i do tego dolozyc sd jako palek lub exori gran jako rycek

Cytuj:

Jak by przynajmniej dali palkowi i knightowi takie cos ze hity nie moga siadac mniejsze niz wynosi np. polowa skilla.

w kazdym RPG jest mozliwosc nietrafienia

A co do profesji nie pasuje jedna wez inna (bylo dobrze jak sorc bil z ss bo ich malo bylo i jak juz wbilo sie lvl to cos taki sorc znaczyl)

A co do trafien i ich sily to "hunt" sorcem jest nieporownywalnie drozszy niz hunt palkiem czy ryckiem i wiem to z doswiadczenia (domyslam sie ze to twoja jedyna postac skoro piszesz takie bzdury i przez takich ludzi jak ty to cale "balansowanie" sie zaczelo).

A jakby sie mial jakis "home made polonista" przyczepic to nie daje polskich znakow i interpunkcji bo mi sie nie chce ;)

Kruul 27-06-2008 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Comrade (Post 2142516)

nikt ci nie broni zalozyc gwiazdek i sciagnac draga na 2 hity i do tego dolozyc sd jako palek lub exori gran jako rycek

A co do profesji nie pasuje jedna wez inna (bylo dobrze jak sorc bil z ss bo ich malo bylo i jak juz wbilo sie lvl to cos taki sorc znaczyl)

A co do trafien i ich sily to "hunt" sorcem jest nieporownywalnie drozszy niz hunt palkiem czy ryckiem i wiem to z doswiadczenia (domyslam sie ze to twoja jedyna postac skoro piszesz takie bzdury i przez takich ludzi jak ty to cale "balansowanie" sie zaczelo).

A jakby sie mial jakis "home made polonista" przyczepic to nie daje polskich znakow i interpunkcji bo mi sie nie chce ;)

ciekawe jakby lekarz po operacji nie zaszył pacjenta i powiedział "bo mi się nie chce"

Shoogo 27-06-2008 10:45

-.-...

Myśle ze to fajne jest z tymi okienkami trade , ale te bronie... ;/ wszyscy sie przeniosą na inne gry bo w wiekszosci gier mmorpg np. Conquer , Perfect World jest tak , ja bym został przy tych broniach , bo to radość zdobywać nowe rzeczy i wogle ... a teraz wszystko w sklepach bedzie :(:(:(:(:(:(:(

bubu123 27-06-2008 11:02

dzieki za odpowiedz. pozdro

DB_SonGoku_S 27-06-2008 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shoogo (Post 2142851)
Myśle ze to fajne jest z tymi okienkami trade , ale te bronie... ;/ wszyscy sie przeniosą na inne gry bo w wiekszosci gier mmorpg np. Conquer , Perfect World jest tak , ja bym został przy tych broniach , bo to radość zdobywać nowe rzeczy i wogle ... a teraz wszystko w sklepach bedzie :(:(:(:(:(:(:(

buahaha wszystko w sklepach jasne.... to ja sobie kupie u NPc MPA -.-

Patrickus 27-06-2008 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muskaletka (Post 2140467)
BlackTusk po pierwsze radze ci popracować nad ortografią, lub poprostu jak nie wiesz jak napisać jakiś wyraz weź słownik ortograficzny (to nie boli). (...) Teraz niema co o tym wspominać poniewasz nikt nie wie jak naprawde będzie...

Auć. :( .

cyrkiel 27-06-2008 11:44

ja sie zgadzam w 100% na nowości w grze skoro majom bys nowe ruszczki itp.ZGADZAM sie.!!!!!!!!!:)

Diaboliq126 27-06-2008 12:04

A wie ktoś czy będą jakieś nowe fajne czary ?? Bo z tymi knight'em jakoś cienko się gra :)

Kruul 27-06-2008 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diaboliq126 (Post 2143101)
A wie ktoś czy będą jakieś nowe fajne czary ?? Bo z tymi knight'em jakoś cienko się gra :)

nawet jakby były to i tak dla paccuff więc po co pytasz... facci to tak jak więźniowie, zawsze będą poniewierani :) Mając z 4 pacci w życiu nawet tytuł elite knight mi nie został, a już raczej nie kupię bo otsa to sobie sam mogę odpalić na kompie i cieszyć oczy :)

@edit: podpis masz do ustawienia w profilu, a nie rób tak jak teraz, że wklejasz co post

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wgutbier (Post 2142500)
JA wam powiem tak

wszyscy mówicie ze tibia straci na swoim klimacie po update 2008

A ja wam mowie tak

Ona dopiero straci jak będzie w 3D(oby to nie nastąpiło )

ale co ma stracić jak już wszystko straciła? :> owszem stracić jeszcze może - ale graczy, co raczej nie nastąpi bo półmózgi lubią takie łatwe giery hehe hi mission yes yes yes yes bye You have found blablabala.

Elitek70 27-06-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Comrade (Post 2142516)

Po 1 nie porownuje 100 sorca do 50 palka tylko mowie ze rozdzki beda bily do STU.
Po 2 moze i pallek wezmie sobie gwiazdki ale knight ma exori grana i nie moze sie przygotowac tak jak magowie z sd i pallek ze starami tylko musi tachac bp of mp i na huncie laduje mane bo exori gran to czar spontaniczny, a nie runa czy bron.
Po 3 nie mowie, ze calkowicie powinni wycofac nietrafienia tylko te male zalosne hity.
Po 4 jak odemnie moglo sie zaczac balansowanie profesji? Ja decyduje o tym co Cipsoft wprowadzi czy co?

Spec93 27-06-2008 13:14

Ta, tylko sobie zobacz ile kosztuje Cie jeden royal spear a ile 1 sd... Pozatym na http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.2 masz napiane, że będą wandy walić tyle co teraz, tylko inny żywioł... Do bani... :(

cipek13 27-06-2008 13:43

hmmm... to jest bardzo ciekawe

Quados 27-06-2008 14:16

Itemki są fajne tylko lekko jak z bajki,outfit spox,food spox
mam pytanie kiedy będzie update:]??

kakademona111 27-06-2008 14:25

Bedzie dzis tak jak w co kazdy piatek nowy news? dotyczacy summer update????? :confused:

Tore 27-06-2008 15:00

Ciekawe co powiedzą w nowym newsie :D

bajerfull 27-06-2008 15:40

jest new teaser :)

Duke Dran 27-06-2008 15:45

Lipa, nic ciekawego w tym nowym teaserku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24.