Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Petike 09-07-2007 21:02

Najbardziej odechciewa mi się grać jak padne kilka razy na dzień (wystarczy 2) najbardziej boli strata skilli przy których spędziło się dużo czasu.

Maniew 10-07-2007 15:00

@ X-Zero

Żyłem około 15 sek...
-10 sek expiłem ..... 1 bandita zabiłem....
-5 sekund zabijali mnie....

Szybko to było B)

Don'Richie 11-07-2007 14:49

Mi sie ostatnio odechcialo grac bo gosc mnie oszukal i zabral mi 13kX( ale wchodze na tibie i chodze sobie po dp

Nygga789 11-07-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Richie (Post 1543395)
Mi sie ostatnio odechcialo grac bo gosc mnie oszukal i zabral mi 13kX( ale wchodze na tibie i chodze sobie po dp

to calkiem fajna ta historia , ale najciekawsze jest to z depo
yhmm super

GoblinKiller 11-07-2007 23:47

ded

Najgorzej ja cię dednie ten sam kilka razy dziennie ja wychodzisz ze światyniX(

Kropka997 11-07-2007 23:53

odechciewa mi sie grac gdy mnie kicknie i padne!!:D:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

rafifusek 01-10-2007 20:51

a ja se expie na cycach (24lvl) i jakieś 15% to go
juz się cieszę ale strzaly mi sie konczą, więc wracam do dp a obok wyjścia z góry cyców mena na 36 sork mnie bi zaczyna;/
po paru sekundach było ded;/

straciłem wtedy knight armor i beho shield kupione jakieś 1 tydzień wczesniej:(
PS:nie grałem wtedy przez 2 tyg:p

Jazonik 03-10-2007 08:53

:p

Mi się odechciewa grać na około 15-20 min. gdy widzę taki tekst:
Noob: pl?
XXX: tak
Noob: dasz cos ?
XXX: nie
Noob: wal sie ch**u po***any

Albo jak expie sobie dość długo i nagle podbiega koleś z takim tekstem:I first here.Potem zaczyna mnie blokować.Po akcji okazuje się ze to Polak.:(

Liper 03-10-2007 09:38

Odechciewa mi sie kiedy jestem ofiarą pa od mniejszych lvl z dobrymi plecami =]
zazwyczaj przychodze z kumplemi 2 noobami i tłuczemy :)

chvvast 03-10-2007 10:17

Mnie odstraszają od gry nooby :s

KrEmAs KAc 07-10-2007 22:20

Jak mama odłączy internet ;(
To jest gra i gra się dla przyjemności raz się wygrywa raz przegrywa.
Jak ktoś nie gra bo padł to współczuje.

Bluray 07-10-2007 22:26

Kiedyś grałem w tibię. Przestałem przez ludzi.

Xirgan 07-10-2007 22:47

Od nobow i po kazdym dedzie ale po 30 min znowy wraca chec zeby grac:P

TaJemniczy 12-10-2007 20:07

Gdyby nie to że lubię grać w tą grę i czerpie z niej przyjemność, już dawno bym zrezygnował.Czemu?Odpowiedź jest prosta 90% polaków to nooby, szuje........ i nie tylko mówię tutaj o niskich lvl krzyczących ''free items'',ale o wysoki również:(
Zapomniał bym dodać że trzyma mnie tu również te 10% ludzi których poznałem, ''pokochałem'', dla których warto dać loga...

Druteczek 15-10-2007 16:59

Ja to mialem deada... :p

Kiedys kupowalem blessy na mojego 77 ek i odkupilem juz 2 blessy i aol i szykowalem sie na kupno 3 kolejnych blessow, gdy nagle zaczal do mnie pisac 160+ ek z gildi Ragnarok ^^ mowil mi ze ponoc pomagam Lifestream (teraz Lethal Legion) swoim druidem ( btw mam 55 ed :D) i mowi mi ze mam zrobic ss i pokazac mu all moje chary?
Ja mu mowie ze nie pokaze itd. i sie przyznalem (jak sie okazalo potem kumpel z gildi mnie wydal :| ) mowil mi ze mam 2 wyjscia... 1. payment i zanim powiedzial jaka mam druga opcje to nim doszedlem do pz to juz ich grupka na mnie leciala chyba z 7 osób, szybko wpadlem w trap i znow zgon zaliczylem...

Elder-Tomasz 15-10-2007 18:24

Zdecydowanie polacy,(niewszyscy) te ich żałosne błędy typu ''muj'' , ''jósz'' naprawdę mnie odstraszają...
Nie wspominając o częstym spamowaniu ''fri itam plx'' , z którym chyba każdy z was miał do czynienia...
Oczywiście dedy strasznie mnie irytują, ale po godzince , może dwóch znowu mam ochote pograć chodź przez chwilę i odrobić straty. :P

Maot 15-10-2007 19:09

Najgorsze jest to, że jak sie wbije jakiś poziom to po jednym dniu Ciebie zabijają X( i trzeba od nowa męczyć się z expieniem :(

Liper 16-10-2007 21:00

19:46 Urust [10]: sell monk çż?
19:46 You see Urust (Level 10). He is a paladin.
19:46 Miqihisa [34]: NO
19:47 Urust [10]: plx
19:47 Urust [10]: :]
19:47 Miqihisa [34]: fuck off
19:47 Urust [10]: u
19:47 Urust [10]: noob

Darkfault 17-10-2007 14:06

Ja miałem gorszą sytuację.

Expiłem moim knightem z GS na scarabach. Nagle ni z tego ni z owego zrestartował mi się internet! GS + 12 bp UH poszły się j****. No to ja, oczywiście bystry jak woda w klozecie pobiegłem ratować moje rzeczy (a tego, że nie miałem broni, run ani liny to już nie zauważyłem) wynik - kolejny dead (bo nie mogłem znaleźć ciała). Tu ta historia powinna się skończyć, ale nie, nie darowałem. Pożyczyłem broń od kolegi, wzięłem linę i parę UH co mi zostało w depo i pobiegłem na scaraby. Kiedy byłem już parę kratek od ciała nagle ekran zrobił się czarny... myślałem, że rozpier**lę kompa ze złości. Tak się wkurzyłem, że zrookowałem tego knighta i zrobiłem z niego sorca lol. (po dwutygodniowej przerwie od Tibii) Jest gdzieś tam do dziś, trochę padnięty, bez eq, z niskim levelem po wielu dedach wywołanych neostradą (nick: Darkfault)

_Storm_ 17-11-2007 14:23

do 3 razy sztuka

Po pierwsze fajny Temacior :) ale do rzeczy… wiec ja konczylem z Tibia 3 razy :). Jak na razie zawsze wracam to jest jak nalog…

1 raz) bije… bije… bije… bije… LVL na moim pierwszym koncie wracam do dp mlvl leci sobie a tu nagle wylosowuje mnie. Wpisuje haslo, acc „ account number or password is not correct” Nie mialem wyrobionego Rec-Kaya próbowałem odzyskac konto lecz nic z tego..
To był pierwszy koniec.. Zalam i koniec z tym :D:P ale na jakis miech tylko :D

2 raz) Na drugim było tak samo konto shackowane lecz miałem Rec ale i tak się nie dalo odzyskac. Tym razem po prostu zrobiłem nowe konto i zaczolem bic lvl..

3raz) skończyłem grac po shakowaniu 2 konta. Peszka miałem (albo raczej byłem rozstrzepany kaylogger sam się nie wysyla na kompa) No i tak nie gralem gdzies tak do zeszłego miesiąca kiedy zrobiłem knighta i „zakochałem” się w tej profesji

To była Cala moja bujna historia :D:D PZDR

Peplik 18-11-2007 18:32

Z reguły deadem się nie przejmuje. Są 2 wyjątki:

Kick albo lag

Po czymś takim odechciewa mi się grać, ale z reguły na krótko.

THC_Bracie 20-11-2007 19:31

ja na faccu mialem 66 lvl... robilem dosc dlugo hmm'y zeby pojsc na dl'e z kumplem.. ;] poszedlem.. zapomnialem o utamo i dead... wypadlo 12 bp hmm i bohy kumpel nie mial capa wpadli jacys kolesie i zabrali loota:P kumpel mial waste 6 bp uh.. a ja 12 bp hmm , bohy , 2 lvle i 1 mlvl :PP lipa ale gram xD cóż .. :P

Salarigoth 20-11-2007 21:16

Po Updatach.
To nie zart.

Buszman 21-11-2007 13:19

@Up
Szczerze? Nie lubię takich ludzi co strasznie im update przeszkadzają. Jak nie pasi to graj na ots'ie rl tibia 7.6 :D.

@Topic
Deadem się z góry nie przejmuję.
No chyba, że lag albo kick, no to wtedy tak (chociaż u mnie to żadkość). Ogólnie odechciewa mi się grać od noobów i ludzi, którzy kłócą się bez powodu tylko po to żeby poprzeklinać i udowodnić jakimi to oni mistrzami znowu nie są. Żal.br...

Pzdr

MagicMas 22-11-2007 17:11

Najbardziej sie odechciewa po hacku albo po deadzie .

Asash 04-12-2007 22:37

A mi sie odechciało grać na 2 tygodnie jak poszłem na DSy i mnie jakiś 50 noob bloknoł i poszledł mi crown helmet ;( Na ktory zbierałem tydzien ;(

Salarigoth 04-12-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Asash (Post 1777569)
A mi sie odechciało grać na 2 tygodnie jak poszłem na DSy i mnie jakiś 50 noob bloknoł i poszledł mi crown helmet ;( Na ktory zbierałem tydzien ;(

tydzien na crown helmet 35 druidem ,ty to masz talent.

@2up
ots to nie rl najlepsza gra by byla tibia 7.4 i mapy terazniejsze

Qandi 15-12-2007 12:41

mi sie po dedzie zawsze odechciewa grac... bo lvl i mlvl zawsze idzie ;/ i jeszcze bp i czasami eq ;/
albo jak ostatnio padlam: expie sobie na dragach i jak juz zabilam i czekalam na resp to przychodzi gostek z 2 fe a ja wogole many nie mialam i combo polecialo i nic nie zdarzylam zrobic :/ ;( no ale kumpel dal mi 3bp uh i 4bp mf i gram dalej :P teraz bardziej uwazam...

Maraghort 16-12-2007 17:49

LoL

Wnerwia mnie jak ktoś ubolewa że padł na 11 levelu i stracił plate armor -,-"Miałem 11 level wypdało mi p armor i już nie będę grać w tibie!"lol jakby padli na 50 levelu to by dopiero zrozumieli:evul:

karkosz 16-12-2007 22:11

Moj Dead

expie sobie 5h na slimach. tak sobie mowie zaraz 50lvl. az tu nagle przychodzi 90ms z redem i gleba. a pozniej bylo jeszcze lepeij . wrocilem tam , bo myslalem ze odrobie lvl a koles juz mnie dobil. stal tam sobie i czekal az pz zniknie. i sie go zapytalem. why u kill me ? . a on na to 1sd i ue wemnie i 2x gleba......i jak tu grac :>:(:(:(:(:(:(:(:(

Pantalarmion 19-12-2007 09:47

Ja kiedyś byłem w kopalniach tam elegancko leje soldiery a tu facet wybiego staje za mną i mnie blokuje ja myśle co on robi? a tu guard ten mnie blokował nie mogłem przejść i po mnie.:( Potem przez miesiąc nie grałem. Teraz znowu zaczołem ale nie chodze już do kopalni:p

Adalgarin 21-12-2007 15:09

po akcjach w ktorych wyskakuje ci 10 ludzi i za nic cie ubja ;) naszczescie rzadkosc
#up
po twojej pisowni widac ze tibia by duzo odpoczela gdybys na stale przestal w nia grac

Xirgan 21-12-2007 15:46

Po dedzie na monsterze i przy probie odzyskania itemow kolejny ded.

Exkalibur112 21-12-2007 18:05

Ded

To tak ide spokojnie na ghostland z zamiarem skillenia na slime (z full eq: Golden Armor, Knight Legi, Crus Helm, 3lr) a tu idzie rs [CHAR]Goldie[/CHAR] Na full defie idą hity z Royalków za 60+ ded G Armor wypadl, 3 Life Ringi i Guarderian Shield. Przez 1 mies nie wchodzilem na tibie. Po miechy wróciłem do gry ide spokojnie na zamek a ty kolesianka z sd po 115 wali we mnie i wdodatku brat zmienił hotkeye z HP na Manarunki na jakimś ots. Dalej grałem bo koledzy mnie namówili wypadł bp HP.

adamOo 22-12-2007 06:56

Mi osobiście nie chcę się grać po każdym dedzie, bądź hacku.

Czasem odechciewa mi się grać jak mi goście huntem grożą.

Flemessssss 23-12-2007 13:25

Nie lubie dedac a jeszcze bardziej nie lubie byc oszukanym.Wlasnie przez takie sytulacje przestaje sie grac.

Bykunn 24-12-2007 13:07

Odechciewa się grać, kiedy w wigilię Bożego Narodzenia wpadnie się do dziury na gs island i padnie w tej samej sekundzie .. ;P

mifud3 24-12-2007 20:43

Ehhh ... mój najgorszy wypadek w tibi ... gram w tibie i równocześnie oglądam forum ... właśnie to ... starsznie sie zagapiłem ... no nagle sobie przypominam ... aha no wlasnie przecież tibia załączona xD ... wchodze jeb You Are Dead ... dobrze że tylko plecak z bowem i 50 strzałami wypadł ... ;] już mnie to tak na martwi jak kiedyś , deady to część gry przecież ;)

kelvin19 25-12-2007 22:26

Jestem palkiem, co mówi że strzelam i UCIEKAM PRZED POTWOREM

Szedłem na trzecią misję Barbarian Test quest.

Zabijałem mamuty strzelając z łuku i UCIEKAJĄC
kiedy zabiłem mamuty, i doszedłem do tego "potrzebnego mamuta",
wykonałem co trzeba...
Ale dla oszczędności nie wziąłem dwarven ring :(
A mamuty już się zdążyły zrespić.
1. Byłem pijany :) nie mogłem uciekać
2. Nie miałem tarczy.
Dead gwarantowany albo zwrot pieniędzy :P

zoliax 25-12-2007 22:38

Po czym? Po tym, jak niby już nie grający odpalam Tibię, by zobaczy co się zmieniło po update'cie, wybieram 10lvl na zwykłym świecie, nie pograłem ani minuty, a już spotkałem "pkerów"... Dwóch magów z ruśzćzkamy... Stawiam, że byli to polacy... Odechciewa mi się grać, gdy spoglądam na takich właśnie graczy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32.