![]() |
Taddi
Jego "Life is brutal" a tak btw pozdro paŁo 8o 3maj sie tam na Lumie :D
|
Pare fotek:)
|
kurwa koleś jakiś jebnięty jesteś hahaha
co twoja "dziewczyna" [-> prawdopodobnie inny tibijczyk] zagląda do tego tematu żeby zobaczyć twoje ssy z użyciem słów "dziękuje misiu"? bhuuehue zjebany jesteś - wyłącz tibie bo ci mózg zryła fhuj "for my miś;*" o ja jebie jaki pacan bauhahuhauahuhuahuahua |
Chłopcze wyjdz na ulice i pozdrów stara!:)
pozdrow tam matke i ojca zal mi cie;(
ps ta dziewczyna nie gra tibji i jej nie lubi: ) wiec pozdro tam |
Cytuj:
|
|
|
Up.
Proszę, zrób jak Bodzio, tylko jebnij tak, żeby przebić klawiaturę, biurko i przy okazji połamać sobie czaszkę. Proszę zrób jedyną dobrą w życiu rzecz dla świata, zabij się zanim przekażesz dalej swoje geny. |
@Up
Wy*******aj człowieku, nie masz sensownych argumentów to się nie odzywaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szkoda tylko, że nowy owner nigdy na forum nie napisał. Zresztą po co ma pisać skoro wydał z 900 zł na Tibię i wbił 3 lvl.
Może gadaliśmy i dzięki za poparcie daaaaawno temu, ale teraz zachowujesz się jak ostatni idiota, a mimo że każdy Ci to mówi to nie bierzesz sobie żadnych uwag do serca. Podnieca Cię to, że każdy się z Ciebie śmieje? Jeśli tak, to patrz mój post wyżej, jeśli nie to co ty tu robisz? |
Cytuj:
Ale sam sobie zrobiles taka opinie na forum a twoje posty az oczy bola jak sie je czyta ...wez se to do serca |
Cytuj:
btw. majk jestes lekko poje~~. cześć. |
zostawcie go !! kocham Cie mike :* mogę z Tobą wykonać deserta ?
|
|
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
huj mnie to obchodzi że loffasz swojego misiaczq lol |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ down: To był zarcioszq, nie musiałeś opowiadać o całym swoim połączeniu z netem : P. |
Cytuj:
No dobra przyznam sie ... jestem takim noobem ze skladam sie 3 fro ;'( Ale nikomu nie mow oki ?;p Co do torrent nie moge uzywac programow p2p bo mam router w nim jest blokada Portow a nie potrafie odblokowac portow :d probowalem 2 czy 3 razy i nic z tego wiec dalem sobie spokuj ; d http://img214.imageshack.us/img214/2...roiobnyxu1.jpg |
Kurna widzę , zę na Neranie nic sie nie zmieniło xD Same kłótnie awantury i kolekcja botów -,- zal! no ale wam to się chyba podoba ;)
|
OFFTOP:
Nie ma to jak GM: 12:59 Wurc [22]: j'm on the gm island ! 13:00 GM Grudgez the Forgiveless [2]: Interesting, I can't see you here |
Cytuj:
|
Ty Clean Team
|
@Zidan
Fajny masz podpis :D Mpalar? Cytuj:
Nie wiem czy to o to Ci chodzilo ps. Kiedys ale juz nie pamietam czy w torrencie czy DC byla taka funkcja jak maskowanie danych dzieki temu mozna obejsc blokady PS2. Popraw blad na koncu twojego zdania |
nooo,inq bylo fajne XD
|
Gz Zidar xddd
|
e,jeszcze ze 100 lvli trzeba tym palkiem wbic zeby sensownie sie bawic,jak padl 109 ek i wszystko poszlo na mnie to wyszedlem na 3 hp >.>
ale na inq bylo ciekawie,git majonez dobra muza _/ http://img99.imageshack.us/img99/2636/el0ol0.jpg |
110palla ubić 2 tortami i betrayedem w tym 1 tort go bił na 3ciego to rly kox.
|
Gratki Recon, dobra robota.
|
Gratz Recon dobra robota pozdro od Candi ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |