![]() |
Dragon
SOLO Sorc 15 lvl 27 mlvl |
30lv 40mlv sorcem pokonalem 43 royal ;] Sam mnie zaatakowal bo jego kolege z red skullem bilem, i sie przeliczyl. co prawda nie zabilem go, ale po 10 min walki uciekl ;] (nie gonilem go, bo napewno by sie jego friends zucili, wszystko dzialo w carlin, dosc blisko dp.)
|
Ja ubilem draga druidem na 24 lvl magic 38 eq crown armor plate legs crown shield scull staff crown helmet zabral mi 146 many.
|
Hmm..
To ja ubiłem samemu smoka z łuku, z pomocą jednego strzału z pola energii (tyle mi zostało tylko, niestety). Miałem: 18 poziom, 61 walki na odległość. Najlepszy potwór na jedno uderzenie: Amazonka na 16 poziomie i z o wiele, wiele słabszymi umiejętnościami. Teraz zajmuje się innymi potworami.
|
19 lev sorc skile 21/21 demon skeletona z hmm :D :P
|
Napsize moje najlesze solo, prawdopodobnie nikt mi nie uwieży ale moze znajdzie si epare ludzi :D
Chodiz mi dokładniej zabiłem GS (gianat spidera) zuzyłem 12 UHów X( Z solowałem go majac lvl 26 knight skille 60/59 ( z tymi Uhami to wielka porazka ale co tam wazne ze udało mi sie zabic :] |
ashari
Ja zabilem sam draga (wlasciwie to dziennie zabijam po 3 ,4 smoki) ale rekord to 3 uhy i 5 hmm :)
Secura--->knight--->32 lvl(szybko rosnie)--->60/56(slabe skille to moja pierwsza postac i z poczatku zaniedbana)--->fishing 55 (dlatego taki dobry bo kumpel mnie poprosil zebym mu zrobil bp rybek) asha tharazi!!!!!!!!!!!!!!! |
Ja zabiłem Zerka na 14 lvl(moją starą postacią skille ~45/37) z HMM, bo mi sie mana i strzały skończyły:P
|
Cyclop za pomocą runków(3HMM)
Dwarf Soldier solo Orc Warrior Pisze tyle bonie wiem który mocniejszy Knight 12lvl ale jak cyclopa to mialem 11lvl :p :p :p :p :p :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) HARMONIA 3mlvl 29 Sword Fighting :cup: |
Dwarf guard knightem level 14
Dzisia na solo byłem zmuszony rozwalić zlurowanego dwarf guarda, no ale cóż, mus to mus... Zeszły mi 2 fireballe i 85 hp. Jestem knightem level 14 skille 54/49...
|
Póki co to
Solo : Hunter Z pallem level 14 : Orc Berserker knight Level : 20 Mglvl :3 50/50 |
jam jesty miszcz przez duze ''J''
Ja ubilem draga jako sorc 14lvl(tera mam 20:])mlvl 28 mialem przy sobie sd i hmmy :p ale ubilem sam(zablokalem sie gdzies kolo venore;) i mi sie udal nawet loot - Steel shield 15gp i 2 dragon ham:cup:
|
Dzisiaj (26.12.2004) zabilem solo Draga na Elvenbane
*32 Knight *66/62 *Fire Sword, Tower Shield, Crown Helmet, Plate Legs, Knight Armor *Loot: 27gp, ale doswiadczenie zaje***te :) |
29 level 69/69 gs solo (12 uh i bp hmm okolo :P)
|
hmm a ja nielicząc draga (n00bek) pokonalem 4 rodzaje orcow w czasie najazdu ich na Thais. 18 palek , skille 61/48 zabielm z luku zerka -.-, ze spirami orca ridera i leadera i z luku Warlorda ;] Niestety chcialem potem wyskoczyc z nim na solo ze spirami i dostalem hita 148+ i dead... Ale mam screeny;] Za***iste przezycie...
:evul: |
Knight 10 lvl:
solo:10 dwarfów na raz... Prawie mnie zabiły... z kolegą: Dwarf Soldier 6 lvl: solo:3 Waspy z kolegą: Minotaur |
Demon Skeleton na 15lvl. Skille 34/27 (palek) A swiata nie podam bo po co :)
|
Dragon lord solo bodajze na 48lvl (sd) na Ankh.
|
Dwarf guard pally skile 44\34 NoVa RuLeZ
|
:d
Ja sie nie chwale ale zabilem rootworma na 6lvl (rook of course)skille to byly wtedy 15/16 (club) a eq:Chain Arm legion helm leather legs mace brass shield
oraz balance fight i ubilem dziada!(bez rzeczy typu life fluid) A moim knightem na 16lvl (skille tragiczne 40/39 sword)ubilem Cyca. Knightem 26 (obecnie 25 ;/) ubilem sam Draga bez uhow itp.Oraz 3 guardy z tylko 1 uhaniem.(skille ma 65/64 magic 4 xD) |
Ja zabiłem na 16 lvl kinghtem ze skilami 46/43 zabiłem dwarfa soligera i dwarfa gwarda :cup:Ale przecierz są gracze o wiele bardziej doświadczeni odemnie
POZDROWIENKA!!!!! :) |
ja minotaura 8lvl, 0mlvl,skile:nie wiem
|
a ja !
A ja zabiłem Ghoula na 9 lvl :cup:
|
Solo: Dwarf Soldier
Z Kolegą: Beholder - niemożliwe szczęście |
Zabiłem 2 zerki naraz z 1 ihem i fs'em pożyczonym od kolegi to był po prostu cud na 19 lvl knight. :cup:
|
Sam : 3x DS ( FIBULA )
Z kolegami : Drag |
najlepszego pokonałem
Najlepszego pokonałem z kumplami Dragon Lord-a na 8 LVL I co wypadł Royal Helmet Kumpel przy skillach 85/83 Blokował ale potem wszedlismy na drugiego bloker 2 szybkie f wavy i dead
A sam zabiłem tylko Dragona (fuksem) |
pokonalem
knightem lvl 12 skills 45/40 pokonalem orca berserkera na solo witcha 3 valkirie naraz oraz 3 ghule i ds :evul: :D naprawde
|
TO ja sie pochwale:D
Mianowicie mam 35 lvl i postanowilem solo zrobic quest na crus helmet:D mam nadzieje ze to nie quest spoiling, ale chyba kazdy wie ze sa tam 3 gs;] 2 padly... 3 mnie ubil, bo mialem freeza;( no ale 2 gs solo oczywiscie pojedynczo staly, guardami sie nie bede chwalil bo ich cale tony na kratce zabijam;], bilem jeszcze dragoonki solo i dl's z blokerem:D
|
A ja best solo zabilem guarda by odbic cialo czlowieka :P
Slabszy niz myslalem |
Czy ktos moze napisac co nalezy zrobic aby zniknely m-wall'e w komnacie z djiin'em w gildii sorcow w ank?
Cya |
ja wyslowalem gs na lvl 20 sorcem z hmm :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: (na db go w konia robiłem ale to szczegół)
|
Ja najlepszego potwora w grupie too byl drag pallem an 10 lvl skiile kolo 50-55 a sam hmm beho hunter cos takiego
|
na 12 lvlu sorcem mlvl okolo 15 12 run sd + 1 bp uh =solo dragon
|
Cytuj:
|
Haha
ja na 11 lvlu zabilem draga solo skille 55\45 zlecialy mi tylko 3 UH w greenshoore na dragu latalem w kolo :p
|
Dragon lord^^
Na dragon landize naw ierzy 30 sorc 33 mlvl :) |
solo cave rat na 1 levelu ze skilami 11/10 .wiem jestem boski !!!!!! :) :) :) :)
|
Heh ja się pochwale:) zabiłem orc berserkera w zamku koło ab na 10 lvl skille 45/47 :) miałem 4 m lvl na szczęście i uhów 6:) hmm miałem cały bp:) z czego zeszło 10 hmm:( ale loot był niezły:)
|
Drag i tyle ( 1 uh poszedl )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |