![]() |
ma ktos filmik jak pada zin alin albo maxu?
|
|
HAHAHAHAHA ownedzior ;D
/ jak tam fragi ? xexexexexexexe |
haha obejrzałem to 4 razy i dalej mnie śmieszy :D hahaha :D
|
Witam!
Jak wyglada wojna na arcani? :) |
Cytuj:
Poza tym, ciekaw jestem czemu postujesz z no-name'a O_O A i jeszcze jedno; czy mylilem sie, ze ZOSTALO ZAORANE? o_O |
Ajgor zyje :) pamietasz typa ktory byl z capra u ciebie kiedys i podawal sie za pendulumma? :D
|
heheh z głupka ponoć softy muhauah
313959994.html a mam nadzieje ze dpft się nie pogniewa ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rzeczywiście zaorane było, ale ty do największych chętnie walczących nigdy nie należałeś =D |
@UP
Przychlascie niektorzy stawiaja obowiazki na 1 miejscu a dopiero potem przyjemnosc wiec stul pysk i poszukaj sobie kolegow na nk.:baby: |
Cytuj:
|
O ta, odezwali sie ci co najwiecej wiedza, co sie dzieje/dzialo ;(
No name'y! :D |
no opcja jest tylko ze grałeś na innym chare zal a tak to w ogóle po huncie to nic nie wiadomo o to tobie zaginał normalnie
uwaga suea coś pisze nic postanowił sie nie napinać xd |
ja tam lubie sie z rana napinac wiec napisze.....
nic nienapisze .) |
Cytuj:
Czepiając się, wtedy miał obowiązki, a teraz co nagle już ich nie ma? Wydawało mi się, iż człowiek im starszy tym powinien być bardziej odpowiedzialny za siebie i z wiekiem przychodzi mu więcej obowiązków itp,itd. Sam rozumiesz, ops chyba jednak nie, ale to już nie mój problem :) Cytuj:
No name - w końcu też człowiek, prawda ? Różnimy się tylko tym, że ty masz napisane nick z gry , a ja nie mam, po za tym to chyba niczym szczególnym się nie różnimy. No name'y mają to do siebie, że nigdy nie wiesz kto kryje się pod tym kontem/nickiem, mogę być kimś kto miał/ma wiele do powiedzenia w tamtym/tym okresie, osobą która nic nie wie lub częściowo wie, reasumując osobą która coś nie coś wie na twój temat. Jeśli bym za nick obrałbym sobie Leszczu Dragonbreath i napisał to co napisałem , to również odpowiedziałbyś mi, że się nie znam ? Wtedy moja wypowiedź byłaby wiarygodna? W końcu kto jak nie Leszczu powinien wiedzieć coś o tobie i o twojej aktywności? Lubię Cię w grze, ale to co wypisujesz na forum jest nieadekwatne do zaistniałej sytuacji. :) A na odpowiedź na tamto sformułowanie znasz najlepiej sam i osoby, które brały udział w wojnie. Pozdrawiam :) |
no name- to idioci,ktorzy i tak wiedza, iz w grze nigdy nie osiagna tego co pragneli by osiagnac i/lub nigdy nie osiagna tego, co by potrzebowali, a zeby pisac to co pisza ot co.
taka moja mala definicja. |
heh nie po prostu boja sie podac nicki bo wiedzxa ze bedzie own3d
|
EeEeEeE ja podalem nick !!!!!!!!!!
|
Całkiem fajne battle było ; )
|
Battle to mozna nazywac openke na ank 1wsza albo walki dluzsze na yalahar a nie takie gowno ktore i tak nic nie zmienia w wojnie ; d
btw jest cam z waszej strony boroth ? |
Dratwik robił ale debuga miał ;x
|
Movie Plx :D:D
|
jak ktos ma movie niech zapoda
|
|
Unbeatens & echo zjebalo na maxa mogli ich rozjebac, akcja trwa sie zobacyz :D
|
nei moglismy raczej ;p jak zwykle pizdy jedyne co im mozg pozwala to na stacku stac
|
Cytuj:
|
jednak cierpliwosc poplaca, a sua jak zwykle w pzciku xDxdddxdXD
|
stwierdzili ze jednak poza staniem na stacku moga cokolwiek pokazac i poraz kolejny udowodnili ze niestety nie
|
akcja skonczona, kto lognal na koniec ?
00:32 Sua Mea has logged in. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD |
Cytuj:
Sua lubi tylko na forum walczyc z dzieciakami, bo ma nad nimi przewage wiekowa, ale tylko wiekowa, bo o intelektualnej to bym sie kłócil |
Cytuj:
bylem na 90% akcji a to ze wpadlem do svg jak juz do stacka niemoglem dojsc to przypadek,ja robilem swoje co mialem robic :) pozatym szedlem na stacka nawet was widzialem jak aroniego zabijacie jakbyscie czasami popytali ludzi tych co mnie gonili od tyl byscie wiedzieli keidy loglem i gdzie bylem .) Cytuj:
zle patrzysz albo zabardzo jestes podniecony ogladaniem akcji ze neizwracasz uwagi na logi .) widzisz tylko to co chcesz.D |
a ty masz ku**a 200 eda i cie na akcji nie widzialem zadnej, lol
|
Cytuj:
pozatym zmien name na "napinacz "a nie wyciskacz czy wcinacz 1 huj ps z dzis nawet filmik mam ale niedam :) |
bo nie masz HAHAHAH
a ty zmien name na 'mam200edaalebojesienimwychodzicnaakcje' |
Cytuj:
ps pozatym niemam 200 to tak dla scislosci panie napinaczu(albo cichy wielbicielu :D) |
No widze ze w tym temacie trzymacie poziom! Gowniany ale trzymacie.
|
hehe ten poziom to raczej ponizej mulu,ale posmiac sie mozna,i za darmo ponapinac :D
|
to jaki byl OGOLNY score w przyblizeniu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |