![]() |
Cytuj:
|
Wczoraj miała miejsce polska premiera gry: S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci.
Czy na tym forum są jacyś stalkerzy? Jeśli tak to dajcie swoje opinie bo ja jestem zachwycony najnowszym stalkeren. Trójka jest moim zdaniem idealnym połączeniem poprzedniczek ze świetnym klimatem. Można w nią grać nie znając poprzednich części bo na początku jest świetne wprowadzenie. Ogólnie gra warta zakupu ; ) |
Ja akurat nie jestem specjalnym fanem stalkera. Oglądałem gejmpleje itp z najnowszej części i jakoś specjalnie mi się nie spodobał :x
|
Cytuj:
Pacz ma xboxa o_O szybko mi tu daj swój Tag. |
Naszła mnie chcica na j-RPG. Emulator PS2 działa mi koślawo, więc odpada. Przejrzałem tytuły, które wyszły na PC i ściągam Breath of Fire IV. Ciekawe co to za cudo <3
|
|
Cytuj:
@topic Cholera, czemu wszystkie premiery gier na ktore czekam (procz AC II), przesunely sie!? FF XIII bedzie na przelomie 1-2 kwartalu 2010, a Guild Wars 2 najprawdopodobniej w 2011. ;< Tak po za nawiasem, gral juz ktos w tego najnowszego Tekkena? Slyszalem ze z klasyki, zrobila sie tandeta... |
@Top
Ja tak giercze w Dragon Ejdża! 11:30h gry i 14% ukończone : P |
Cytuj:
Powiem tyle, podstawke przeszedlem cala i podobala mi sie bardzo za klimat, az do... wejscia do Pripyat, gdzie gierka stracila klimat - przelecialo sie przez miasto w 2 minuty, a to przeciez akcja glownie tam powinna sie dziac. Clear sky odpalilem, ale poczatkowe lokacje byly dosc nudne i naszpikowane anomaliami (ktorych mialo byc mniej, a czego sie nie zauwaza) i nie dalem rady. Czekam na opinie nt. call of pripyat. |
Witam
Witam. Zdaje mi sie ze moglbys sprobowac zagrac w Tibie :p, widze ze nie napisales nigdzie ze w Tibie grales :]
Sory za nie uzywanie znakow miekkich ale mam angielski Windows.:( |
Cytuj:
|
No i po ~40h grania w DA:O zdałem. Gra dobra jako RPG, choć nie wynosi się nad ramowe pojęcia. Ocena: 5-/6.
|
A ja po 20h gry mam dopiero 20% lol : P.
Grałeś na PC? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Łe, to ja sobie wszystko robię : P
Ktoś ma jakąś ciekawą taktykę na zabicie tego wielkiego smoka co to się go wzywa zawyciem w róg? |
Najlepiej spisywało się jeden wojownik wyuczony w dwuręczne bronie<skill który nie pozwala zostać obalonym/ogłoszonym> mag do ataku, łucznik i healer warka.
Nawet jak wojownik umrze smok będzie atakował z odległości, a dmg niespecjalny ma wtedy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol a skąd ja mogę teraz wziąć łuskę? Wszystkie smoki tam wybiłem chyba : P
Btw, walczyliście z wilkołakami, czy zabijaliście z nimi ten elficki obóz? Ja zrobiłem i to i to i zabicie wilkołaków mi się lepiej spodabało : P |
Cytuj:
Ja zabiłem wilkołaków :-). |
Lol, mam ten czar od dawien dawna, ale przecież to nie jest żaden złoty środek. Raz, że nie zawsze zamraża, a dwa, to smok się odmraża po pół sekundy. Oczywiście na normalnych przeciwników jest ok, ale na tego bydlaka za wiele nie daje ; p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=Lpevk_kG6iQ A co, to jakiś argument na głupie pomysły? Brak innych? ;; Btw, nie wie ktoś gdzie mogę kupić dużo stężonego roztworu? Mam sporo korzeni itp, chciałem sobie trochę potionków porobić : P @down Sprawdzę. edit: faktycznie znalazłem tam, dzięki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze nie przeszedlem w swoim zyciu zbyt duzo gier, ale... PORTAL to jedna z najlepszych, w ktore gralem. Cos pieknego, piosenke znalem nawet przed kupnem, wszystkie filmy o portalu na utubie chyba wtedy przejrzalem. A niedawno kupilem gre... no miodzio :D!
|
@up
gdybym mial funduszu coś też bym z chęcią kupil Portala... Odrazu Playa3 i tv bym kupil... ._. swietna gra. ma cos w sobie :) |
Cytuj:
|
Zabiłem smoka, rozstawiłem shooterów w trójkąt i ciągle się leczyłem Alisterem no i dało radę. Sporo itemków z niego leci : P
|
Cytuj:
|
No gram, przeczytaj sobie poprzednie posty : p
Btw, ciekawostka. Odpaliłem sobie Dirt 2, który ma premierą za parę dni chyba? Niestety pod DX10. Chciałem sprawdzić, jak się mają pogłoski o kosmicznych wymaganiach: Cytuj:
Cytuj:
1. ~1900x1000, detale: najwyższe, 16x min: 36 fps max: 52 fps avg: 45.996 fps 2. ~1600x900, detale: najwyższe, 4x min: 55 fps max: 76 fps avg: 66.089 fps 3. ~1200x720, detale: najwyższe, 0x min: 60, max: 99, avg: 83.720 4. ~1200x720, detale: najniższe, 0x min: 68, max: 116, avg: 88.320 Wnioski? Przy wyścigówkach za płynne utrzymuję 30 fps. Wcale nie trzeba mieć i7 i najnowszego radka. Karta gtx z rodziny @200, czy taki radek 4870HD powinna spokojnie wystarczyć do obsługi max detali. Myślę, że 9800gt z prockiem 2.6-3.0 d2c (zwłaszcza podkręconym) intela też powinien całkiem ładnie tą grę uciągnąć, chociaż na maks już tu bym nie liczył. Tak czy siak te zalecane wymagania są ostro przesadzone. Nie wiem tylko, czy pod DX11 wymagania nagle się jakoś ostro zmienią. W każdym razie na DX10 też wygląda całkiem fajnie, o tak: (kompresja 6mb do 500kb trochę odbiera temu zdjęciu : P) Ukryty tekst:
|
Wracajac do MW2
http://www.youtube.com/watch?v=THU2H5_nadQ |
|
za kilka dni w koncu bede odbieral iksa, a jako ze z okazji drugiego kompa indahouse trzeba bylo nabyc router, to i XBL bedzie aktywny. Jezeli ktos na weekend pragnie miec skopane dupsko w FIFA 09/10, NBA Live! 09, dowolnego NFSa (z wyjatkiem Shifta, ze wskazaniem na Most Wanted), tudziez innego Mortal Kombat - zglaszac sie.
|
@hoom
Zawsze musisz wszystko robić na odwrót? Odrzucasz shifta i naciskasz na most wanted? |
nie downloadzilem jeszcze Shifta, i tbh nie bardzo mi sie chce, bo mam jeszcze inne gierki czekajace na plejanie, a Most Wanted <3333
|
Cytuj:
|
jakos nie zauwazylem zeby przeszkadzalo to sporej ilosci graczy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |