![]() |
Cytuj:
|
Ale z tym że znajomości głównie się liczą,to jest prawda bo sam bym wolał zatrudnić znajomego,to przecież wiadome.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Anonimowy looz, jak cos mozessz u mnie w pokoju sprzatac, jakies z piwko dziennie dostaniesz.
|
Cytuj:
LOL, to temat o szkole, teraz zauważyłem, haha :D |
Cytuj:
Cytuj:
NIE UWAŻAM, że KAŻDA osoba bez wykształcenia jest prostakiem. Ale na 10 osób bez wykształcenia, ponad połowa to plebs. Nie mówię tego na podstawie badań/statystyk/informacjiodwielkichsocjologów, tylko z własnych obserwacji. Dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu, szczególnie, że moje poglądy co do tego są obrócone o 180 stopni od Waszych (Twoich i Litawora). Cytuj:
|
Nie potrafię się przedstawić na wczesne wstawanie.
To jest jakaś masakra. |
Cytuj:
|
ja ze spaniem i wstawaniem też mam problem, więc codziennie po szkole idę się kimnąć na 2h i jakoś mi się lepiej rano wstaje;d
|
mniej tibji wiencej spania ziom!
srsly, mam to samo. Nie potrafię zasnąć przed północą/pierwszą, a rano trzeba wstać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
przyjaciół może nie mam za wielu lub nie mam wcale (musiałbym dobrze przemyśleć) ale kolegów mam bardzo dużo. I Na pewno nie chciałoby mi się jechać przez cala Polskę żeby utłuc jednego pedała... Wiec myśl o tym co piszesz bo pier. głupoty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lepiej jest miec zajecia od 8 do 14 z 10 minutowymi przerwami, niz od 10 do 20 z 90 minutowymi. W drugim wariancie caly dzien w plecy a z wolnym czasem nie bardzo jest co zrobic. |
Cytuj:
|
@Gonzo i prostacy bez wykształcenia: zgadzam się z Tobą, tylko że ja bym to ujął bardziej radykalnie - niemal każdy bez wykształcenia (przynajmniej średniego) to plebs. I - podobnie jak w przypadku np. panienek z solarium, o czym chyba gdzieś kiedyś pisałem - nie mam ochoty babrać się w g*wnie, by wyłowić jednego na 100, z którym warto rozmawiać.
@Spanie: też nie potrafię zasnąć przed pierwszą... przez to mam do tej pory chyba ze 40% nieobecności : P @Vil: zmień avatar, bo ile razy go widzę, to mam ochotę zagrać w FF (a na razie nie mam jak, nie mam dostępu do swojego komputera). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja za to budzę się pół godziny przez planowanym "wstaniem". Budzik mam ustawiony żeby dzwonił mi co 5 minut. Więc ciut jeszcze się prześpię, ale jestem już przebudzony. Testowane przez 5 lat. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
żeby nie było offtopa (: D): Czy wasze szkoły też mają ten śmieszny wirtualny dziennik? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
... i tak "ociekamy zajebistością". ;) |
Cytuj:
nie rozumiem jak mozna miec tyle jadu w sobie, chyba niedawno wyszedles z piwnicy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja także gardzę idiotami, niezależnie od tego, jaki świstek mają i skąd są. Nie trafiłeś.
|
Przeciwnie, trafiłem.
|
@Exodus: nie rozumiem, co masz na myśli z jadem. Moja sprawa, z kim się zadaję? Moja. Więc nie muszę zadawać się z bydłem, wśród którego znajdują się pojedyncze warte tego jednostki.
@Litawor: To gdzieś już pisałem, że nie gardzę kimś bez wykształcenia dlatego, że go nie ma, tylko dlatego, że jest idiotą (przypominam, że nie gardzę tymi inteligentnymi/wartościowymi jednostkami wśród ludzi bez wykształcenia - ja po prostu nie bawię się w szukanie ich). |
Cytuj:
Dziwne tylko, że niekiedy Ci ludzie potrafią sobie załatwić lepszą prace niż nie jeden "wykształciuch" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepszą, nie lepszą, zazwyczaj potrzebną. Bo mimo wszystko ktoś musi machać łopatą, coby 'byznesmany' miały gdzie jeździć swoimi furami... Nie ma się co spinać czy rzucać, i pokazywać kogo to my nie pierdolimy ; ).
|
Cytuj:
Ja sobie to wyobrazam tak, spotkales sie z wieloma "ludzmi gardzacymi metalami" i zaszufladkowales wszystkich zachowujac sie tak samo jak oni. Z tego wynika, ze wcale nie jestes lepszy, a moze nawet i gorszy. Zreszta co ja sie produkuje za 2-3 lata pewnie sam to zrozumiesz i Ci bedzie glupio, ze tak sie osmieszales. PS. Troche wiecej dystansu do zycia i do siebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit: swoją drogą papierek papierkowi nierówny, mówiłem coś gdzieś chyba o tych wszystkich panienkach z dyplomem jakiejś uczelni humanistycznej/ekonomicznej niższego rzędu, za głupich na sekretarkę. Cytuj:
Cytuj:
|
Szczerze mowiac, to nie wiem o jakiej grupie wiekowej tu mowisz, bo jesli tylko o mlodziezy to wiekszosc jest glupia, a gdy zdobywa papierek to juz nie jest mlodzieza, ale z 2giej strony po 30tce to juz wiekszosc "tych bez papierka" zyje godnie i wyglada na inteligentna... wiec?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |