![]() |
O Boshe ... Ades !! ...Pożegnam Cię godnie bo byłem jednym z moich best bro i byłem z tobą mocno związany te wspólne hunty , wspólne ubijanie pk , wspólne zwiedzanie , zawsze będe Ciebie pamiętał ! Żegnaj Brachu !!
P.S Wróciłem na Valorie w innym wcieleniu :D |
Ale co sie stalo ? ze taka nagla decyzja ? o***ali cie znowu ?;/
|
Ades why taka decyzja?? :>
I czy to prawda ze okradles Ducke Nuqena i Malive?? Bo tego po tobie nigdy bym sie nie spodziewal ;/ |
Zhakowali go drugi raz... ehh. Jak widać ludzie nie mają co robić i gnębą innych. Nie dziwie sie że odeszłeś. Po dwóch hackach też by mi sie odechiało grać. Żegnaj...
@offtopic Screenów narazie nie daje bo co to za podnieta dawać screeny ze skillowania. |
No poprostu nie wiem co napisać.
Zgadzam się z Adesem bo tibia to <przekleństwo> to marnowanie czasu, ale z drugiej strony kto zaczoł grać spodobała mu się to cięęęęęęszko z tym skonczyć już troche razy się muwiło po dedzie to już koniec a po tygodniu <elo tibia> :/ i to jest właśnie to. A ja już na elysi 20 lv skills 60\30 :D Dam ss'ki może z moją ekipą i z naszą najdroższą chatką w Carlin :P <haha> |
See Yaaaaaaaaa Ades! :)
Wiem że i tak wrócisz za max 2 miechy ale dajmy że wierze że nie wrucisz :P See yaaaaaaaaa! |
Cytuj:
Omg ... Ades nikogo nie okradł ! I nigdy by takiego czegoś nie zrobił !! Dlatego taka decyzja bo najpierw został haknięty i wrócił na Valorie zbierał eq i znowu go haknął . To odwrotnie właśnie twój kumpel rl Malive go okradł a nie on jego omg . |
Simor msg me in game ;)
|
Cytuj:
Ades mie zawiódł!!! Myśle że on nie jest kumplem za jakiego go miałem!!!!! OD kąd go znam kolegował sie z Mastersem a teraz go zabił!!!!!!!!!!! HAM Z NIEGO!!!!!!!!!! Nawet go nie namawiam do powrotu po tym!!!!!!!!! Ades .... z Bogiem!!!!! Nie wiem czego to zrobiłeśtwojemu best friendsowi !!!!!!!!!!! |
Czarna Lista : Activated
|
Haja, Arek i inny co mają do mnie pretensje: TO NIE JA, Serio...
Simor, jaka lista?? |
Mar 22 2006, 08:48:46 CET Killed at Level 40 by Hajakisa
No Comment...I kto tu leje kumpli -.- |
Cytuj:
|
Żartowałem przecież!! A jakbyś ty kogoś haknął to byś się przyznał?? Moja reszta charów w porządku jest! A Ades zaken nie był!!!!!!!!!
|
Nie no widze że tu nizły bajzer się dzieje :/ Lekkie zdziwko :/
|
09:41 Warning! The murder of Fran Sol was not justified.
Mar 22 2006, 09:41:43 CET Killed at Level 45 by Ducke Nuqen and by Ades Zaken |
Heh, niezły syf. Nie wiem po kogo być stronie bo nie jestem w temacie lecz wierze że Ades nie zrobił nic złego :P
|
Nie wiem czy wiecie, ale ja z Adesem już się pogodziłem i dogadałem.
PS. Wiem że to nic nie da ale PRZEPRASZAM ADES. :) Playing in momery of Ades Zaken!!!!!!!!!!!!! :* |
No i o to chodzi Haja ! Niech ktoś da jakieś ss'y ja nie daje bo ... Wtajemniczeni wiedzą dlaczego :p
|
character Information
Name: Migos Smar Sex: female Profession: Druid Level: 30 World: Valoria Residence: Carlin Last login: Mar 22 2006, 19:29:10 CET Account Status: Free Account Character Deaths Mar 22 2006, 19:28:56 CET Killed at Level 31 by Valoria'Christian Simor 4You. |
Dzięki !! :dance:
|
Wuju, a co on zrobił Simorowi???
PS: Gdzie gratulacje dla mnie za zabicie hakera :P |
Ades :P a skąd ja mam wiedzieć :P powiedział żebym zabił to zabiłem :)
|
A ja już wiem :D
|
Dlatego :
Pare dni temu expiłem sobie na dwarfach soldierach moim rune-makerem aż tu nagle ten Druid i jakiś jego kumpel Knight zaczęli mnie atakowac , knight mnie bił ona natomiast lała mnie z Sd i innych runek . Dobrze że miałem exura vita i manasy bo bym nie uciekł :p i Właśnie za to :) P.S Thanks ;* :) |
20:59 Valoria'Christian: Adori Vita Vis
21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 Valoria'Christian: Utamo Vita 21:00 You lose 165 mana blocking an attack by Papito chulo. 21:00 You lose 62 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 59 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 94 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 25 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 14 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 132 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 121 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:01 You lose 148 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 10 mana blocking an attack by a fire elemental. 21:01 You lose 25 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 10 mana blocking an attack by a fire elemental. 21:01 You lose 53 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 31 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 71 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 4 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 21:01 You lose 1 hitpoint due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 168 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 45 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 2 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 Buachaa: zyjesZ ? 21:01 You lose 10 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 2 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 142 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 10 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 8 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:01 You lose 1 mana blocking an attack by Papito chulo. 21:01 Valoria'Christian: hunted 21:01 You lose 5 mana blocking an attack by Papito chulo. 21:01 Your depot contains 11 items. 21:01 You lose 5 mana blocking an attack by Papito chulo. 21:02 You lose 4 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:02 Crac: en defensa 21:02 You lose 5 mana blocking an attack by Papito chulo. 21:02 You lose 4 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:02 You lose 5 hitpoints due to an attack by Papito chulo. 21:02 You lose 5 hitpoints due to an attack by Papito chulo. Ała :):P Ale dałem rade xD Character Information Name: Papito chulo Sex: male Profession: Elder Druid Level: 38 World: Valoria Residence: Ab'Dendriel Character Deaths Mar 23 2006, 21:09:31 CET Killed at Level 39 by Night Hunter and by Devotopo Mar 23 2006, 21:08:02 CET Killed at Level 40 by Valoria'Christian Special Thank's for Thoth the sly , Night Hunter and Devotopo :) |
no dobra widze ze sie ciekawie robi chyba se robie chara albo kupie i wracam na valorie zrobic z wami pozadek xD!
|
Quao :D czekam na ciebie :) było by miło , valoria robi sie za***ista teraz :)
|
Blahhu mnie tez namawia noi troche ludzi tam zostalo znajomychxDD
załatw jakiegos chara w miare taniego to wroce XD! Pall blz! |
Hiho:D
Zapraszam do oglądnięcia mojego filmu , link będzie niżej.63 ek pada na zamku :) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7203 Key-a nie ma , bo ja kręciłem. |
Cytuj:
Polecam go...A Keya nie ma :P Cytuj:
|
Von has jakoś nie umie grac po prostu mogl z 5 razy uciec
a teaz cos odemnie loot z tombow 1 h http://img96.imageshack.us/img96/115/uo00086pe.jpg gs hunt z kolega z rl z jego perspektywy locik z 1 gs legi :D http://img96.imageshack.us/img96/186...ershunt0wa.jpg wracajc do thais wpadlem na 2 beho :D http://img96.imageshack.us/img96/6520/uo00095jy.jpg i lv jescze 1 i bk :D http://img96.imageshack.us/img96/9209/uo00070mm.jpg |
No No Gratz :)
Niedługo ja powrzucam screeny bo oficjalnie wróciłem na Valorie ! Of Course w innym Wcieleniu :D Za pare dni zamawiam Pacca i jazdaaaa :dance: |
ey...Palladyn ~~ czemu ty tak dziwnie expisz ? masz prawie 50 lvl ... a dsy sumonujesz na tombach :| ? na gsy czlowieku idz...30 k na godzine i nie ma *******enia sie... ty na beholdery biegasz...nie rozumiem....
|
na gs bede laizl na 50 lv i jak zarobie na boh a beho cos mam dziwny fart do dobjani lv tam bo kolega ma tam domek to czasmi sobie ide na beho i zawsze lv wpada niewim czemu :/
|
Cytuj:
WUJU IS NOOOOOOOOOOB!! hrhrh :) |
Quao...shut up :D
|
to juz jest koniec niem juz nic jestesmy wolni idziemy pić
thx Harrti za deda ****a mac ***ana dziwka mysli ze mu ****a loota za***alem jak padl na dragach ****a 200 k expa w dupe *******e http://img68.imageshack.us/img68/6315/retided3xo.jpg All podziekujmyHarrti za moj retided moze kiedys powruce w blasku chwaly bo teraz mnie wkurzyły nooby z 100+ lv -.- |
Cytuj:
aha i jeszcze jedno naucz sie angielskiego troche... polskim zreszta tez grzeszysz.. |
oh...Palladyn~~ teraz sie okazuje ze ty jestes noobem , padles raz i "retided" jak to napisales <lol2> Retired sie pisze , straciles 200 k ... jak ja padalem wujem tracilem 300-350 k expa...wiec szkoda slow ze odchodzisz z powodu glupiego deada... a po drugie oni maja 100 lvl wiec moga byc PA nic na to nie poradzisz....znalazles sie w zlym miejscu w zlym czasie , Pech.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |