Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

Keathor 23-11-2005 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
z tego co wiem przedwczoraj bylo 33 dptf i 25ez i tez dptf neiwyszlo ;]

wyglada na to ze masz troche slabe informacje..

Lindlay 23-11-2005 14:18

asdasdsfgkajfsgkdsfkjgsdk edited

notop 23-11-2005 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keathor
wyglada na to ze masz troche slabe informacje..

mam dobre bylem na expie i mi pisali ze sie bitwa jakas szykuje a po 2h ze neiwyszliscie pomimo ze bylo was wiecej.no ale mi to ryba

Keathor 23-11-2005 14:36

Cytuj:

mam dobre bylem na expie i mi pisali ze sie bitwa jakas szykuje a po 2h ze neiwyszliscie pomimo ze bylo was wiecej.no ale mi to ryba

jak my wtedy 4 z ery zabilismy

Medivh Shady 23-11-2005 15:29

Tak właśnie każdy gada i zawsze wychodzi na to że Turtle boją się wyjść ,jak czasami jest wogle inaczej -.-!!

Poll 23-11-2005 15:39

Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD

Telupeje 23-11-2005 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...

Nie pyskuj su,ko bez bota!xDDDDDDDD
Cytuj:

but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD

ROTFLxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[<:Wuberto:] 23-11-2005 18:01

Cytuj:

Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD

stary popraw sobie vipy xD pewnie masz 20 vipow z ez a reszta to Turtle xD i potem sie dziwisz ze Turtli jest 2x wiecej xD

Valais 23-11-2005 18:31

wuberto

od tego nie sa vipy tylko stronka jest ;] kto ilu online i jakie nicki ;]

Drazharm 23-11-2005 19:14

Hail Era Zero!

Zolwie fosfika do akwarium kur.. precz

:D

Drazharm 23-11-2005 19:16

Cytuj:

ty tu synku nie masz prawa glosu jako ze w chu.. zrobiles swoich kumpli z ktorymi wlaczyles

pamietam jeszcze jak grales na haotaru tamoe na azurze haha

Gidekab 23-11-2005 19:58

;) siema turon moze napiszesz cos ciekawego :)))

Turon De'Galx 23-11-2005 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab
;) siema turon moze napiszesz cos ciekawego :)))

Witam ;)
Oprócz tego , że według mnie Ci co odeszli z wojny to ich sprawa i nie ma co im tego wypomniać bo to tylko gra. Sua odszedł jako lider jego sprawa może nie umiał sprostać na tym stanowisku ;p , może zaistniały inne przyczyny ale to jego sprawa ,że odszedł . Vorith chciałby zostać pierwszym palkiem 200 lvl lecz wojna mu tu utrudniała więc odszedł ... Nie można zmuszać do wojny . Najprawdopodobniej jak by nikt nie odszedł z Era Zero to już by było po wojnie no ale stało sie inaczej ;) To chyba wszystko ... :P

[<:Wuberto:] 23-11-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
od tego nie sa vipy tylko stronka jest ;] kto ilu online i jakie nicki ;]

uuu to ty umiesz takie tricki ? ; ] chyba jestes jadnym na 30 ez , ktory cos takiego potrafi :D

notop 23-11-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
ty tu synku nie masz prawa glosu jako ze w chu.. zrobiles swoich kumpli z ktorymi wlaczyles

pamietam jeszcze jak grales na haotaru tamoe na azurze haha

a panowi kanciarzowi podziekujemy,wystarczy ze smieciem byles i jestes;]
ps. wracaj na azurke

Valais 23-11-2005 22:21

nice day

hehheheh mam kupe smiechu z dzisiejszego dnia ;p era se caly dzien expila :P
turtle zrobili mass loga na ank ;p nie zabili nikogo ;p i mowili chodzcie na open battle kazdy z turtlow mowil ze chca sie bic open na ank :D wpadlismy na ank
zbieralismy sie do kupy turtle wpadaja po nas wyszlismy odrazu zaczelismy ich bic i sie schowali do pz :D i mowili ze nie beda walczyc bo nie maja knoghtow hahah :D omg chcieli battle i odechcialo im sie :D i jeszcze padl od nich jeden typek :D Hunter Steel :D heheh bekaaaa....

HAIL ERA ZERO !! :D

Telupeje 23-11-2005 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
00:09 Lindlay: lol
00:09 Lindlay: bez knighta?
00:09 Lindlay: stul pysk
00:09 Lindlay: je.bana
00:09 Lindlay: dzi.wko
00:09 Lindlay: hu.ju su.ko
00:09 Lindlay: szmato
00:09 Lindlay: na open battle ?
00:09 Lindlay: z po hu.ju
00:09 Lindlay: nam 90 ?
00:09 Lindlay: jak wy macie online
00:09 Lindlay: buza, corala, falaina
00:09 Lindlay: to hu.ja by nam
00:09 Lindlay: dal alunir
00:10 Lindlay: aldius facc
00:10 Lindlay: :/
00:11 Lindlay: ignore perm
00:11 Lindlay: sorry
00:11 Lindlay: kazdy z ez dostaje

Co za noob!!!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDD

notop 24-11-2005 04:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje

omg.dobre;]

Poll 24-11-2005 06:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje

Oryginalnie napisane przez Lindlay
00:09 Lindlay: lol
00:09 Lindlay: bez knighta?
00:09 Lindlay: stul pysk
00:09 Lindlay: je.bana
00:09 Lindlay: dzi.wko
00:09 Lindlay: hu.ju su.ko
00:09 Lindlay: szmato
00:09 Lindlay: na open battle ?
00:09 Lindlay: z po hu.ju
00:09 Lindlay: nam 90 ?
00:09 Lindlay: jak wy macie online
00:09 Lindlay: buza, corala, falaina
00:09 Lindlay: to hu.ja by nam
00:09 Lindlay: dal alunir
00:10 Lindlay: aldius facc
00:10 Lindlay: :/
00:11 Lindlay: ignore perm
00:11 Lindlay: sorry
00:11 Lindlay: kazdy z ez dostaje

Hrhr... fragment mojej i Linda rozmowy.XD.Ja już pewny byłem że walka będzie;p.Sciągnełem luda z innych serwerów a dpft itak do pz,lolazo

Valais 24-11-2005 09:29

heheh

mnie wczoraj lind jak massloga zrobili spamowal zebysmy wyskoczyli z nimi na open ;d i wyskoczylismy a oni do pz wskoczyli :D hahah

Valais 24-11-2005 10:31

hahah damoon

11:25 Damoon: listen
11:25 Valais: utani gran hur
11:26 Damoon: my friend is a Gm
11:26 Valais: and?
11:26 Damoon: he will put us
11:26 Damoon: me and u
11:26 Damoon: 1 place
11:26 Valais: ok
11:26 Damoon: and we fight
11:26 Damoon: ok?
11:26 Valais: k
11:26 Damoon: noone can come
11:26 Damoon: no dpft
11:26 Damoon: no era
11:26 Valais: kk
11:26 Damoon: wait for him to log on msn

mowie do niego dawaj solo :D ao n takie teksty lol

notop 24-11-2005 13:40

Cytuj:

11:25 Damoon: listen
11:25 Valais: utani gran hur
11:26 Damoon: my friend is a Gm
11:26 Valais: and?
11:26 Damoon: he will put us
11:26 Damoon: me and u
11:26 Damoon: 1 place
11:26 Valais: ok
11:26 Damoon: and we fight
11:26 Damoon: ok?
11:26 Valais: k
11:26 Damoon: noone can come
11:26 Damoon: no dpft
11:26 Damoon: no era
11:26 Damoon: wait for him to log on msn

mowie do niego dawaj solo :D ao n takie teksty lol

nie no o nowym ownerze damoona sie niema co wypowiadac w kategoriach "powzani ludzie";]ale atk to jest jak sie chara kupuje/dostaje gdy samemu by sie zrobilo max 50 lvl(niedotyczy tylko damoona)

Master Wacek 24-11-2005 13:45

Witam, witam ^.^

Na poczatek taki rodzinny kawal;
Koles posuwa typiare, jedzie ja, jedzieee , wszytko dobrze bylo, znala dobre pozycje, po stosunku mowi do niej >> fajna jestes, dupke masz fajna, dobrze sie ruchasz ale CYCKI masz male. Po chwili laska mowi : TATO ale ja mam dopiero 6 lat <male zdziwko & ryba>:| !!! :o

Przejdzmy teraz do rzeczy z rl ---> wczoraj bylem na dysce szkolnej :
Wymiatam tam nieziemsko, podobno bylem krolem parkietu, taniamm, wyrywam dupcie , jedna byla fajna dupcia taka z 1 gim (duze cycki miala). Potem podchodze do laski i powiedzialem jej, ze ma duzy biust a ta z kolanka wyciela mi w jajka ;/ ;( myslalem, ze zrobie kupe ale jakos to przecierpialem i dalej poszedlem na zaloty ;] i wtedy to zaczela sie akcja zapoznalem laske o imieniu Kamila, miala ona dosc duzy tylek ale fajny (jak nie wiezycie to zapytajcie sie CLAWIUSa to ziomek z rl, widzial ta panienke)

To na tyle co bym chcial wam opowiedziec ! xD

"Dla ziomow szacunek, dla LINDLAYow pogarda forever " !!!
Lindlay nie wypowiadaj sie na forum bo wioche robisz noobie ;/
Cya...

Keathor 24-11-2005 14:06

Cytuj:

hehheheh mam kupe smiechu z dzisiejszego dnia ;p era se caly dzien expila :P
turtle zrobili mass loga na ank ;p nie zabili nikogo ;p i mowili chodzcie na open battle kazdy z turtlow mowil ze chca sie bic open na ank :D wpadlismy na ank
zbieralismy sie do kupy turtle wpadaja po nas wyszlismy odrazu zaczelismy ich bic i sie schowali do pz :D i mowili ze nie beda walczyc bo nie maja knoghtow hahah :D omg chcieli battle i odechcialo im sie :D i jeszcze padl od nich jeden typek :D Hunter Steel :D heheh bekaaaa....

HAIL ERA ZERO !! :D

No Valais to mogliscie troche szybciej przyjsc my czekalismy na ank wy sie nei ruszaliscie dopiero jak do pz wracalismy to juz polowa w pz byla i wy wyskoczyliscie i zaczeliscie bic tych co jeszcze w pz nie byli..

Amas Impio 24-11-2005 14:31

Keathor nie pier~ głupot, chcieliście walki mogliście poczekać dłużej lub przyjść (czekaliśmy na was), poprostu wystraszyliście sie gdy nas bylo juz 30+ online. To nie jest tak jak myślisz, że przyjdziemy w składzie o 20 mniejszym od was.. Też musimy mieć czas na zebranie ekipy? Nie jest tak? Po drugie gdy biegliście przed dp, niektórzy EZ co byli na przodzie zrobili PZ locka i co? Było tylko słychać jak wasi krzyczeli "GO PZ, PYRAMIDS" etc. n/c

Amas~

Keathor 24-11-2005 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amas Impio
Keathor nie pier~ głupot, chcieliście walki mogliście poczekać dłużej lub przyjść (czekaliśmy na was), poprostu wystraszyliście sie gdy nas bylo juz 30+ online. To nie jest tak jak myślisz, że przyjdziemy w składzie o 20 mniejszym od was.. Też musimy mieć czas na zebranie ekipy? Nie jest tak? Po drugie gdy biegliście przed dp, niektórzy EZ co byli na przodzie zrobili PZ locka i co? Było tylko słychać jak wasi krzyczeli "GO PZ, PYRAMIDS" etc. n/c

Amas~

No kur**a czekalismy ale kilka osob musialo wracac.. to wracalismy i jak juz w ank wszyscy sie porozchodzili to wy zaatakowaliscie.. A jak wczesniej wy chodzicie gadacie ze nie chcemy sie bic czekacie na ank, a jak wpadniemy to polowa od was wyloguje polowa w pz i co wtedy?? Jakas afere robimy z tego na forum? ze sie wydygaliscie? n/c! Pisac to wy duzo umiecie...

Medivh Shady 24-11-2005 14:41

Valais

OMG :D cały dzień :D expiliście że aż :D 0 expa zdobyłeś :o niezły jesteś :D :D :D

Valais 24-11-2005 14:43

keathor

wez pomysl zrobniliscie mass i mowicie chodzcie sie bic
to chyba logiczne ****a ze trzeba zebrac sie wszyscy musza z expa wrucic i ****a w jednym miejscu sie spotkac
to bylo trzeba chyba chwile poczekac co ?
lol

Keathor 24-11-2005 14:45

Cytuj:

wez pomysl zrobniliscie mass i mowicie chodzcie sie bic
to chyba logiczne ****a ze trzeba zebrac sie wszyscy musza z expa wrucic i ****a w jednym miejscu sie spotkac
to bylo trzeba chyba chwile poczekac co ?
lol

no a nie czekalismy? sporo czekalismy a wy zaatakowaliscie nas jak juz polowa w ank pz stala

Amas Impio 24-11-2005 14:48

Kilka osób musiało wracać? Mi sie wydaje że złapali cykora, ale tłumacz sobie jak chcesz. Nie rozumiem o co Ci chodziło z tym że połowa z nas daje loga?
No nie sądze, w 20 minut uzbierało sie nas 32 online, a was z 35 zostało ~20 :/ Prawda jest taka że walczycie gdy jest was przynajmniej o 10 więcej.
I jeszcze jedno: kto robi afere? 1 post w twoich oczach wygląda na afere? Po prostu pisze sobie posta w którym wyrażam własną opinie.. :\

Amaseq :\

Keathor 24-11-2005 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amas Impio
Kilka osób musiało wracać? Mi sie wydaje że złapali cykora, ale tłumacz sobie jak chcesz. Nie rozumiem o co Ci chodziło z tym że połowa z nas daje loga?
No nie sądze, w 20 minut uzbierało sie nas 32 online, a was z 35 zostało ~20 :/ Prawda jest taka że walczycie gdy jest was przynajmniej o 10 więcej.
I jeszcze jedno: kto robi afere? 1 post w twoich oczach wygląda na afere? Po prostu pisze sobie posta w którym wyrażam własną opinie.. :\

Amaseq :\

Chodzilo mi o to co wczesniej pisaliscie bylo was sporo chcieliscie battle na ank ustawiliscie sie jak my poplynelismy na ank to wy mometalnie w pz a wczesniej do nas pisaliscie ze chicken itp.. a co do AFERY to poczytaj sobie wypowiedzi Valaisa z ostatnich kilku stron..

Master Wacek 24-11-2005 15:34

Dobra, kazdy wie, ze Turtle boja sie dupy zmierzyc sie jak sa rowne sily ...!

I nie tlumaczyc mi sie tu wiecej bo kazdy wie o co biega =] uheheh !

La Vanilla,
la laska,
la boska,
szalona 16-stka,
z kur_wikami w oczach !!! :cup:

Morximal 24-11-2005 15:47

Pytanie do turtli:
Jak wy macie zamiar wygrac wojne nie walczac?
Jesli chodzi o EZ to mamy plan jak, kiedy wygrac ta wojne.
a wy? bedziecie ciagle uciekac? :|

Keathor 24-11-2005 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Pytanie do turtli:
Jak wy macie zamiar wygrac wojne nie walczac?
Jesli chodzi o EZ to mamy plan jak, kiedy wygrac ta wojne.
a wy? bedziecie ciagle uciekac? :|

Ciągle uciekac? Chodzi ci pewnie o wczoraj? A malo razy wy jak wczesniej pisalem chcieliscie battle a gdy my poplynelismy na ank wy do pz a polowa loga dala? malo razy tak bylo? Ciagle uciekac kur**a..

Amas Impio 24-11-2005 16:13

Keathor, sugerujesz sie ciągle jednym przykładem, wam nie raz zdarzało sie uciekać, a spojrz na tą pechową dla nas bitwe w ank co dostaliśmy po dupie? Było was 2x więcej..ciągle sie uczymy na błędach a wy? W pz niczego sie nie nauczycie..wg mnie chociaż powinniście próbować bo zachowujecie sie jak tchórze \=

Morximal 24-11-2005 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keathor
Ciągle uciekac? Chodzi ci pewnie o wczoraj? A malo razy wy jak wczesniej pisalem chcieliscie battle a gdy my poplynelismy na ank wy do pz a polowa loga dala? malo razy tak bylo? Ciagle uciekac kur**a..

Wiesz jesli chodzi o uciekanie to to sie nigdy nie zdarzylo, co prawda raz przegralismy bitwie na ank ale raczej to nie bylo uciekanie >.> tylko bitwa bo przynajmniej tak na to turtle mowili co nie?

Out topic :

Adoptowanie lądowego zółwia w pod Londyńskim Parku Narodowym kosztuje 20 Euro miesiecznie , chce ktos? :D

Keathor 24-11-2005 16:34

@Amas Impio

A co nic nie robimy? Kur**a mac juz nie moge wytrzymac... Mi Chodzi o to ze jak my sie wycofamy to wy kur**a robicie z tego taka afere ze szok a jak wy 2 czy 3 razy chcieliscie battle my poplynelismy na ank i dupa to kur**a kazdy wtedy cicho siedzial nikt nic o tym nie pisze... i tylko kazdy *******i ze idziemy sie bic jak na 10 wiecej na tamtym battle w ank bylo chyba 2 nas wiecej...

@Morximal

Zdazylo sie... wiele razy.. wyzej napisane masz.. teraz pewnie powiesz ze takie cos nie mialo miejsca -.-

Vorith 24-11-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
Wiesz jesli chodzi o uciekanie to to sie nigdy nie zdarzylo, co prawda raz przegralismy bitwie na ank ale raczej to nie bylo uciekanie >.> tylko bitwa bo przynajmniej tak na to turtle mowili co nie?

Out topic :

Adoptowanie lądowego zółwia w pod Londyńskim Parku Narodowym kosztuje 20 Euro miesiecznie , chce ktos? :D

Ta ogólnie nie wiem kogo to wina ale w sumie obejrzał bym sobie jakaś bitwe logiczne ze ktos musi przegrać. A co do bitwy a w ank by najmniej era starała się... No poczekamy zobaczymy może bedzie jakaś bitwa turtles vs era.

I co widze to ostatnim czasy Era przechyla szale zwyciestwa... no ale czas pokaże:P

Harru 24-11-2005 16:45

Vorith jesli mozna wiedziec to czemu odeszles z wojny i ile za to placiles ?;D chcialbym porownac paymenty , na danubi to duzo kosztuje :D i btw kiedy wpadniesz do Rybnika ?^^

Amas Impio 24-11-2005 16:49

Keathor haha, 22:30 Aeroxis: Fosfik chicken again :(, jak widać nie tylko my robimy z tego jak ty to mówisz 'afere' \; Nawet Turtlesi mają już tego dosyć więc nie gadaj głupot i nie rób dobrej miny do złej gry :)

PS. Skończmy juz tak gadać bezsensownie i przejdźmy do konkretów..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31.