![]() |
Cytuj:
|
Jezeli nierozumiesz zartu o ktory sie plumkasz do mnie to widocznie twoj ilorz inteligencji nie pozwala ci na to wiec skoncz prosze "koncz wasc wstydu osczedz" tymbardziej iz niemasz nic z tym servem wspolnego poprostu zamknij jadaczke
|
Cytuj:
|
Nie ma slow zeby okreslic ludzi takich jak ty.
Cytuj:
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze to sie szybko zmieni. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
lol, po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze nie ma sensu grac i nie gralem jedyne co to logowalem na godzinke i se stalem i gadalem ale wiem co sie dzieje na swiecie :] |
Szymon Majewski Show :D
Ok, to pochwal sie nam jak duzo wiesz ;)
Co do rozmowy z Taifunem to troche jak "Rozmowy w tloku" u Majewskiego, hehe niezle jaja :D. No ale niestety w przeciwienstwie do Show u Szymona bylo to mocno infantylne :P. Wg mnie bardzo malo prawdopodobne, ze to autentyczna rozmowa. No ale moze byc wiecej takich, bo poprawia humor w czasie czytania tych innych smutow. Temat ma juz 69 stron, a 66 bylo na temat tego jakie Dusk~ jest zle a Taifun jeszcze gorszy. No chociaz czasem musze przyznac ze czasem jest to uzasadnione ale tylko w tych przypadkach gdzie piszacy opiera sie na faktach a nie wysysa z palca sobie rozne przypadki :). |
Cytuj:
|
Mogliscie zrobic SS a nawet movie nakrecic :)
A teraz wszyscy mozemy mowic, ze to sobie wymyslil Twoj kumpel bo nie widac zadnego dowodu oprocz tego wrzuconego dialogu. A Twoj kumpel gra na furorze jakos porzadnie, w sensie mi chodzi czy doznal jakies krzywdy skierowanej przeciwko niemu ze strony Taifuna?? Czy po prostu stara sie udowodnic ze Taifun to przedszkolak ktory trzyma caly serwer w ryzach?? |
Cytuj:
|
to nie ma sensu taka gadka
czekac tylko kiedy zostanie Gmem :D:D:D:D: bo chyba nie kwapi im sie do sprawdzania jego IP skoro awansowal na Senior Tutora.. |
czy to taki wielki problem spradzizc czy Tajc*** Katrla Magrami ( sam sie przyznal siotra selluje lootbagi a oni graja z bratem ) spradzic jakie ip sie loguja? A nie stawiac bany za to ze sie guuikld chat z trade pomylill!!!!!
|
Cytuj:
|
hahahahahah widac ze nie nieznasz na zartach, zaratowalem osbie ze powinni postawic straznika itd itp a ty ****a sie do mnie plumkasz -_-
|
Cytuj:
|
omg czy ja mowie ze jego post byl zartem? ja zartowalem sobie z niego... czytaj ze zrozumieniem... i nie bluzgaj mnie jak niewiesz o co mi chodzi -_-
|
Cytuj:
btw. ta rozmowa nie miala zbyt wiele wspolnego z prawda,tylko niektore jej czesci.Reszta czyli te glupie wypowiedzi i bledy taifuna to wymysl. |
@Ratilt
sam wiesz jaki taifun jest jakbym zapisywal sobie rozmowy albo robil zdjecia tez moglbym dac cos ciekawego |
Guildia rookslayterow na Furorze zalożyła Strona i internetowa
www.rooksoldiers.prv.pl <--- Całkowcie przezemnie! Pozdraiwam Rolas el'Baq Ocencie plx :D |
..ja pie... ten serwer
Co za poje.... serwer ta furora
jedna banda DEB..I i szarerow zadzi tym serwem a druga(mam na mysli te polglowki co nie maja o niczym pojecia :baby: ) lezie im w DUP.. przez takich z***ow jak tajfun, spoxster i cala ich gildja oraz przez te dupowlazy ten serwer jest taki po***any... wrocilem na julera tam sie lepiej zyje z brazolami niz na furorze z polakami |
Cytuj:
|
xD
18:07 GM Iscen on Furora: greetings
18:07 Ratillt: hello 18:07 GM Iscen on Furora: how are you? 18:07 You see GM Iscen on Furora (Level 2). He has no vocation. 18:07 Ratillt: fine 18:07 Ratillt: and you? 18:07 GM Iscen on Furora: what are you doing here? 18:07 GM Iscen on Furora: im fine as well thanks 18:07 Ratillt: going on bk 18:07 GM Iscen on Furora: I see 18:07 GM Iscen on Furora: Good luck 18:07 GM Iscen on Furora: bye 18:07 Ratillt: thx 18:07 Ratillt: c ya To juz 4 raz kiedy sie do mnei gm loguje tym razem spotkalem go kolo bk village.Ciekawe czemu tak mnie lubia :> |
pro'kara po dlugiej walce rpzegral duela ze snakeiem
Jan 07 2006, 18:47:16 CET Killed at Level 58 by a snake P W N 3 D |
czego ty nie powiesz? ... każdemu może przytrafić się kick ... patrz na siebie lepiej a potem komentuj innych X(
|
jakiez to smutne :-((((
|
Pro'kara mial hacka :( ale byc moze odzyska all rzeczy :>
|
1.Sarandiel
Name: Sarandiel Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 80 Comment: Retired... Sarandiel was Hacked !! and like that Sarandiel finish the Game Bye bye ... Banished: until Jan 14 2006, 21:22:15 CET because of excessive unjustified player killing 2.JESTEM WOLNY MUAHUAHAUAH xD 13:04 Imargam: jestes free 13:05 Imargam: jestes free od duskow 13:19 Taifun Devilry: nie zabije narazie z dp nei wychodzilem bo niemailem kiedy ael ciekawe kto pierwszy zaatakuej xD |
Cytuj:
hmmm... czego ty nie powiesz ... chciałbyś mieć haka jak Pro'kara? wątpie ... ciesz sie ze cie nie hakną 2 owner teojego chara na furorze. jak on sie nazywal ... Elvilr De'Mort ? czy jakos tak. a to ze sharowales to wiem z nieoficjalnych zrodel :baby: jakis z twoich/waszych kolezkow sie wygadal 8o |
Cytuj:
sam nie nawidze Pro'Kary ale za twoje slowa WYJDZ |
:d
Jan 08 2006, 02:16:39 CET Killed at Level 97 by Van Liden.
Wiem ze beda tepe posty na oficjalnym forum itd. ale tak to byl duel DO DEADA ktorego sam chcialem gdyz Van~ mnie prowokowal, jak widac pzregralem z nieco silnieszym przeciwniekiem,zostalem wywalony z gildii.Koniec. Ps:Zapraszam do smiechu wzywania od nubow itd. |
jednego nooba mniej baj baj sarandiel
ciekawe kto bedzie nastepny? ile osob juz rookowali duskinessi ze swojej gildi 5+? @ratillt trzebabylo kozaka nie zgrywac ahahahahha |
Jan 07 2006, 14:50:59 CET Killed at Level 83 by Gremar
and by Teemer Karste Yeah zabity przez wlasnych koelgow. Nie ma to jak furorka ;> Koniec gry tibie cu .. |
Charonsi: After much time of hard work, Taifun Devilry, best sorcerer on the server and leader of mighty guild Duskiness reached finally level 150. Congratulations!
|
jak sie dobrze sharuje to post wyzej jest doskonalym tego dowodem ;] niektorzy graja po kilka lat majac wciaz 100lv+ a tu kilka miesiecy i 150 lvl :P
|
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAAHHA
ale mam polew omgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ggg Ratiilt padl od Van Lidena obaj wylecieli albo lepsze Sarandiel sprzedal chara nóóbowi i go shaczyli HAuahUHAUhahUAHUha A TERAZ MOJA PRYWATNA IDEA!!! sluchajcie: czemu Templarer,Rahim,Rapithus mieli rooka? bo zblizali sie levelem do Taifuna (xDxDxD) a MEstor Laaco i reszta padli bo nie dalo sie ich shakowac BAUHAHAHAHAHA nie no joke ale to by bylo calkiem mozliwe xDDDDDDDDDDDdd HAIL FURORA HHAUAAAHUAHUAHAUHAUHUAHAUH |
Cytuj:
|
oni ich hakowali to pewne
taifun zawsze wysywal jakies *******one zdjecia na priv na ktore nigdy ja i laaco nie wchodzilismy |
lol. czy ja wiem czy taifun sharuje ? niektórzy bez shared grają cały dzień...
|
Taifun ma 4 ownerow lol juz pisalem
2x Taifun 2x Petro (yberius) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |