![]() |
ROTFL On jest od was z rla? LOL
|
Cytuj:
Ciekawe kto powiedział te miłe słowa :D |
Sting PEDALE Przyjade do Szczecina i ci wymaluje drzwi na czerwono a później podpale psa/kota oczywiście 4 fun taki maly chillout
|
Dostales rozkaz wiec Milcz psie
|
Morda kutachu, pleban za***any sie bedzie odzywal...
|
Cytuj:
|
Sluchasz hh masz 10 lat myslisz ze jestes sk8te bo stara ci kupila zwykle dzinsy o 3 rozmiary zaduze i myslisz ze jestse cool bo napiszesz cos o kims na forum kogo wogule nie znasz?....
|
****a następny niepytany... ***AĆ WAS ***AĆ WAS ***AAAĆ WAS... hhee pasuje do piosenki kaczuszki... nawet rytmicznie,,
|
Czekam...? Na odp.
|
Mam 16 lat slucham punk rocka... a spodnie nosze za krótkie..
|
Zostawić kazał cie Ese...
|
On i aries... jest z rzeszowa ja jestem z okolic rzeszowa i ja nie jestem jaheira tylko qarius który postac zalozyl i gral nia...
|
Przychodzi Sting do Raksa i się pyta co się panu stało... cd ROM... Hehe to było śmieszne, śmiejcie się !
|
Cytuj:
|
WIec moze zamiast placic za internet zainwstuj w siebie i kup sobie spodnie albo zglos sie do PCK pewnie sie zlituja nad toba ^^
|
Cytuj:
|
pare kolejnych slow ode mnie
celem wyjasnienia powiem krotko: akcja w thais byla przeze mnie mozna by powiedziec, poniwaz nadal bylem w gildi Drago~ i za to byl rajd "for live" po miescie. na koniec powiem tylko ze wiele slow zostalo powiedzianych nie potrzebnie i ze moim zdaniem powinnismy wszyscy zostawic ta gre na dobrych pare dni bo wsystko zaczyna sie od tibi :) |
@Sysunia
Nieee ubieram cieple skarpetki do kolan takie sexowne ;D @Sting Milcz plebanie.. ty grasz w kawiarence a dożywia cię M.O.P.S |
@Sysunia
Ofkors Esential.. Esencja dobrego smaku |
Rotfl
@Ese aka Mefi Nom gildia byla hunted dlatego bilismy dragoniska :p |
@up
Hehe ****a smieszne baardzo... Wszyyscy sie smieja... Gin smieciu <cios zaglady> <Sting Pwnd> |
Tyle dobrze że nie marzniesz^^;)
Chłopaki no skończcie z tą dziecinadą... :/ Nvm xD nie musicie mnie słuchać.. wiec kto to Ese~?:> |
Cytuj:
Za***i*iscie to ujales :D:D "rajd "for live" " I to na dodatek bez eq ^^ Co do Adu i ariessa to bez kitu musze powiedziec ze w ostatnim czasie w moich oczach stracili all...Adu ktory nie ma wlasnego poczucia godnosci (Adu dzieki za expa na Tobie na OTS ^^) i arieswar ktory udaje kolega ,a tak naprawdeto kazdego sprzedaje za plecami ^,- edit. @Sysia Ese to Esential..-.- a kto jest moim kumplem z rl na tibi procz n00biastego kuzyna ^^(ace of szczecin ^,.,^) |
22:58 Jojo Ninja: Me > master of OTs
Gadalem z jojo:] Sam sie przyznal ze zaczynal od otsów jak by ktos mial wątpliwosci do jego wypowiedzi:D |
Haha Adu ty skonczony bałwanie dałeś dupy na OTS'ie "Anja Ownage" Buhaha ty też giń "Dual master shot" "Adu Own3d"
|
Cytuj:
A ja siedzie i myśle ktooo Ty:P Hehe pewnie powiedział że jestem w porzadku bo mu kase pożyczłam :D hłe hłe;) Ide spać panowie dobranoc;* |
Oo czego ja sie dzisiaj dowiedzialem oO
Thx za otworzenie mi oczu.. Drag~ Wkoncu sa z rla od takich ludzi jak Quarius, Nunek itp.. Szkoda mi was bo was lubialem, Trudno :p |
Cytuj:
Poprostu nie zakumałam czaczy :D na przyszłość lekarz mi by zalecił"Myśl więcej kobieto"^^ więc ide spać..niech mój mózg odpocznie bo pewnie za duzo dzis się namyśliłam xD dobranoc;) |
A może mały strajk i tekst na plakacie Raks i Sting Wy****ione destrukcyjne zachowanie ! Zabanować ich !! Jak myślicie przejdzie ?! :D
|
@sting
widac ze sie zmieniles i powiem ci ze wina tez lezala po naszej stronie, co do tych zmian to nie chce mi sie wierzyc ze to aura zblizajacych sie swiat, znalazles se laske? :P |
1 sparawa nunek nie jest z rl...
|
Sting i laska... chyba do podtrzymywania spruchnialej protezy penisa.... omg... ten chłopak chyba... af szkoda gadać za mało sexu.. ;d
|
Cytuj:
Adu i Aries ??0.o No co ty nunek jest spod Kielc ,a oni z rzeszowa :P btw. nie gildia byla hunted tylko esential ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jaheira i nunek sa z okolic kielec a adu i aries mieszkaja w rzeszowie ja mieszkam kolo rzeszowa wienc jak mam ci to wytlumaczyc? Napisac jeszcze raz? |
To po ch00j mowiles ze jestes od niego z rla? -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |