![]() |
Cytuj:
PO 1. Dlaczego mowisz mieliscie, zabiliscie pod moim adresem a co ja wygladam na takiego co jest w Arcanium? Ja tez myslalem ze od karania ludzi sa GMy. Ach to złe Arcanium oni tylko PA potrafia co nie? Signed Rondel |
Cytuj:
No niestety na to wyglada chcialbym by bylo inaczej ale sytuacja jest coraz gorsza i arcanium jak narazie potrafi tylko i wylacznie PA ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ok przepraszam rondel . Ale jakby nie patrzec to przez pewien czas wspierałes ich .Faktem jest ze juz nie jestes w gildi ,ale nie raz wypowiadales sie w ich obronie. I dlatego ludzie majacy zazalenia do arc kieruja je glownie do ciebie albo do yamahati jako bylych przdstawicieli tej gildii. A tak nawiasem to wstyd mi za polakow ktorzy niedawno dolonczyli do arc ;/ i zawiodl mnie chealino myslalem ze ten koles ma jaja ;/
|
Cytuj:
Wymagania do gilidi GM Helpers: 1. 7 lat + (w specjalnych okolicznosciach przyjmujemy nizej) 2. Podstawowa znajomosc angielskiego tzn. "Hi" "Hunted" "Pay xxx k" "Bye" ( w takiej kolejnosci) 3. Musisz byc chamski i opryskliwy. 4. Musisz epatowac swoja wladza. Wszyscy na serverze maja wiedziec ze to TY tu rzadzisz. 5. Jesli bedziesz rozmawial z GM nie daj sobie wmowic, ze to on jest od przestrzegania regulaminu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To nie jest smieszne, to jest smutna prawda .
|
Do pana Rondla: Drago na 100% nie scharuje :)
|
Cytuj:
Jestes pewny?? Wczoraj jakos Arc poszlo go u***ac:(:( |
Dla mnie Arcanium wyłanczajac paru ewanementow jest moze poprostu nieslowna wobec innych
|
Mam podobne wątpliwości jak Jini~. Nie wiem ale cos tu smierdzi...
Sorry za double posta |
Cytuj:
Yamahati : Feb 16 2006, 20:28:13 CET Killed at Level 103 by Helun Lirath and by Neo Montana Taaaa... |
Cóż i Arcanium ubiło Yama~ to się porobiło ;p
|
Lol takiego czegos sie nei spodziewalem;/;/;/
|
LooooL Kurde jak tylko odeszlem z Serva to zaczelo sie robic ciekaiwe ehh.. !! Ale powiem wam tyle ze teraz Arc przegra wojne :p!! Rl Team odejdzie z Arc i przystapia do gildi przeciwnej ( przynajmniej jak bym tak zrobil na ich miejscu ;) ). Cuz nie gram tam juz ale bedne na biezonco odwiedzal forum tibia.com i tibia.pl wienc jak bendzie cos nowego to piszcie :P hyhy
P.S. Yama jaki jest powod deda : -Sharing?? -Za szybko Expiles?? -Wygoniles kogos z expa ?? -Czy moze tak jak zawsze ZA FREE Yamahati teraz juz wiesz jak sie czuli gracze zdradzeni i zabici przez Arcanium. Moze ta lekcja nauczy cie czegos . :( ~~Madusik |
HEHE zabili mnie za hmm wsumie to sam nie wiem chyba za to ze nie kicknolem drago, a moze za to ze biegnac do dp zaatakowalem mojego "kolege" chealino ktory mial white skula sam juz nie wiem :)
|
hehe czyli za Free X(
~~Madusik |
Fajnie byc ubitym za free, prawda???
Btw. Chyba zaczynam lubic Arcanium. |
Cytuj:
Signed Lukasz |
Kohan Warrior-Feb 17 2006, 02:23:34 CET Killed at Level 79 by Sesulo
Dzis W nocy jeden z membersow Arcanium zabil kohana prawdopodobnie dlatego,ze on ma red sculla ,którego nabil mu haker... Kolejne bardzo wporzadku zachowanie Arcanium....:( |
(: :)
|
Zapraszam na Kyre... Bo na xerene poszlo straszne PA z Askary co nie przepada za polakami jest juz tu latwiej expic i niema takeigo strasznego PA.
|
Heh moze wrescie przejzysz yama na oczy. Ja mam dalej nadzieje, ze ten serwer jeszcze nie jest przegrany ze szwedami, mamy przewage mysle ale mala. Trzeba by sie zjednoczyc (mam na mysli jeszcze pare naszych ownerow w arc) i zaczac bitwe o serwa . Niepodoba mi sie postawa Juranda a zal mi drago ;/ mam nadzieje ze to sie zmieni
|
Rodzinka Chrisa sie rozpadla :p :p No i chyba rl team zostawil Yamahati na lodzie.8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wydaje mi sie ze "JA" zostawia, ale i tak to im nic nie pomoze. Chyba ze Rl TEam przeprowadzi jakas blyskotliwa akcje dywersyjna w Arcanium. Ale to by byla oznaka braku honoru.. ale coz to tylko gra, jesli jedni kradna, jedni pkuja, inni hackuja to mozna tez i kumpli sprzedawac, no nie? :confused: I tak najbardziej mi sie chce smiac z Yamy~, jeszcze niedawno bylA takA pewnA swego, zreszta teraz pewnie i tez jest :D Pamietam jak Yama~ mowilA , (oczywiscie przy okazji huntowania mnie, for nothing ), ze nikt JEJ nigdy nic nie zrobi, ustawionA jest do konca, a nawet gdyby po NIA by ktos sie pofatygowal to zdola uciec ( bo jest tym palkiem na 100+ lv i dosc szybko biega) Ja wtedy powiedzialem, ze los lubi byc zmienny, raz na gorze, raz na dole....i i jedyne co jest pewne to smierc.. SmialA sie.... Moze juz sie onA domysli jakiego mam chara, ale coz nie gram juz na tym serwie :evul: |
Yama~ wybacz ale ni podam ci mojego nicku i nie powiem kim jestem.Ale jeszze widze szanse zeby wyrwac sie z tyrani !! . Powinnismy brac przyklad z Beryli tam jest wlasnie wojna przeciwko dominujacej gildi z pozytywnym jak na razie skutkiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yama~ nie darze cie sympatia a nicku nie podam dla zachowania srodkow bezpieczenstwa :) Ale jakbys planowal jakies powstanie na serwerze i poparlo by je paru szanowanych przezemnie graczy ,to bym sie do was dolonczyl. Powiem ci tylko ze jestem sorkiem to wszystko .
/pozdraiwam/ |
Szczeze mowiac to powstanie to nie jest zly pomysl, Rl TEAM zna arcanium jak niewielu innych ludzi, i mowie wam ze to jest gildia ktora da sie spokojnie pokonac, nawet mam maly pomysl jak to mozna zrobic, tylko ze ja juz niegram:)
Signed Lukasz |
Double....
|
Name: Danyth Knight
Feb 18 2006, 13:22:37 CET Killed at Level 106 by Evil the Slayer and by Sesulo Najlepszy kolega z tibi shamali. Name: Shamala Guild membership: Revealer of the Arcanium To jest rl team? oni sie boja cokolwiek zrobic bo rondel przestal grac i nie ma ich kto za rączke poprowadzic, a niby ja mam 15 lat -.- @tyranX chce do nas dojsc cale br ct force, wiem ze nooby ale umieja sluchac i maja lvle, z taka iloscia osob bedzie ciekawie. |
Oguras of kabanos:
Feb 18 2006, 16:44:17 CET Killed at Level 79 by Sesulo Danyth Knight: Feb 18 2006, 13:22:37 CET Killed at Level 106 by Evil the Slayer and by Sesulo Czas pokaże... Signed~ |
To wojna PA vs PA gdzie jedno PA bije sie z drugim by moc robic wieksze PA. Ja chcetnie pojde na war Sir Grodkiem mam PK set na sobie, ale na wojne sie nada xD ,w8ing for offers.
@Vale - Nice comment XD |
Yama~ ja tez bym sie dolonczyl, ale ciekawi mnie postawa kashriusa, zielpera, aurelliusa, jak i tez postawa calej Moreny. Gdyby wlasnie tych paru graczy dszedlo z arc to byloby bardzo realne zwyciestwo. Mysle ze drago nie bedzie patrzec biernie na to wszystko .Ja nie mam takich znajomosci i niez nam za bardzo wszystkich tych co wymienilem , ale uwazam ze ich pomoc bylaby kluczowa w pokonaniu arc
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |