Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

pawlon 23-03-2006 21:04

ehh, dobijacie mnie...

jest was z 80+. 3 osoby odeszly, a yw sie juzzalamujecie, poddajecie, zmieniacie swiaty itp... jednym slowem idziecie na latwizne.. a co macie tu do stracenia? zorganizujcie siewreszcie porzadnie, i pokarzcie ze z taka grupa ludzi mozna cos zrobic!

demi i reszta@ ludzie wam zaufali, poszli za wami, zaryzykoawli sowje chary, to teraz podejmijcie odpowiezdialnosc i walczcie ile sie da, bo wyi tak macie hunta i mielsicie, nic do stracenia, a oni bedam usieli gruba kase placic :(

Pawio 23-03-2006 21:38

Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej ja bym hlvla nie porzucał:p

Pawio 23-03-2006 21:39

Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej, ja bym hlvla nie porzucał:p

Pawio 23-03-2006 21:42

Post pod postem bo wyskakiwał mi jakiś error:D

mazim 23-03-2006 21:51

ale jak nic nie zrobia to co im z h lev jak gdzie sie rusza a tam jakis pats sie czaji i ni expic a jak podgonisz konde z lev zaloze sie ze dednie jak szmate

Tarnos 23-03-2006 22:03

ja to powiem tylko tyle chcesz tu grac to sie nie wychylaj a pats cie nie dorwie swoja droga dalej mam nadzieje ze US wygra ale jak tak patrze to coraz mniejsze szanse sa. Co do Rain~ mysle ze moze zorbic w pats to samo co w US i wtedy koniec jego bedzie

Jess Veronique 23-03-2006 22:17

Raina i tak zabija... przeciez nikt mu nie ufa... a patsow nie zdradzi bo zabil Bona!!! wiec nie ma po co wracac...

a co do wojny... to racja... trzeba cos porzadnie zorganizowac(ale szybko - kazda kasa sie kiedys konczy^^), jesli nie wyjdzie to wtedy faktycznie pakowac manatki;/ ale szanse zawsze sa...:D

a co do patriotow... to z tym "wychylaniem sie" nie do konca... ja mam przecietny lvl, a i tak co chwile ktos na mnie poluje... zupelnie za nic... dzis tez... :baby:

Tarnos 23-03-2006 22:21

i wlasnie teraz mnie cos roz*****o Atnaz doszedl do patsow....
pats maja juz tylu ludzi w gildi ze dalsza walka jak dla mnie nie ma sensu najgorsza lipa w historii sie stala -.- zeby nie rain~ i inni jeszcze jakos by bylo

z tym wychylaniem sie jakos zle sie wyrazilem sam mialem sytuacje ze nie robilem nic a np pan X z pats nagle mnie klepie i kaze placic mazim mial tak samo

Rybzor 23-03-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej ja bym hlvla nie porzucał:p

No, odemnie demon shielda albo 50k ;D

dressu 24-03-2006 02:08

A ja mysle ze to tylko część planu patriotow dolaczenia rainfangera do gildii , oni tak latwo mu nie wybacza ze doszedl do gildii i juz jest free , minie troche czasu skonczy sie kondzie ban i go poprostu dedna , on im bedzie ufal a oni to bezlitosnie wykozystaja i kto bedzie wtedy sie smial ? :> rainfanger zostanie na lodzie

juz to sobie wyobrazam jak go zabijaja : sa wszyscy w gh razem z rainfangerem , nagle wychodza wszyscy szykuja sie do trapa , konda daje kicka rainfangerowi z gh , rain~ zostaje automatycznie wyzucony a patsi zaczynaja go bic , trap i dead a potem kick z gildii i hunted musi placic :D

takie jest moje zdanie hehe :>

szkoda tylko ze tak sie uwzieli na demiego , hunted forever ;/ bez mozliwosci placenia :(

Komandos Strong 24-03-2006 08:57

ale k***y z tych szwedow... rainfanger czlowiek w ktorego wierzylem i mu ufalem to ona nas zachecil do wojny ale w c***a polecial z nami ... nawet nie wiem dlaczego bo od poniedzialku moj komputer ma spalona plyte glowna i teraz czekam na nowa i wracam i mam nadzieje ze wszyscy nie odejda z gildii i ze beda jakies szanse na wygranie z patriotami ... dorze ze zrobilem jakiegos chara na innym servie :P ok c ya niewiem kiedy bede :P

thewojtek 24-03-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
ale k***y z tych szwedow... rainfanger czlowiek w ktorego wierzylem i mu ufalem to ona nas zachecil do wojny ale w c***a polecial z nami ... nawet nie wiem dlaczego bo od poniedzialku moj komputer ma spalona plyte glowna i teraz czekam na nowa i wracam i mam nadzieje ze wszyscy nie odejda z gildii i ze beda jakies szanse na wygranie z patriotami ... dorze ze zrobilem jakiegos chara na innym servie :P ok c ya niewiem kiedy bede :P

n/c dla mnie to jest zwykla ****a

Tarnos 24-03-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
A ja mysle ze to tylko część planu patriotow dolaczenia rainfangera do gildii , oni tak latwo mu nie wybacza ze doszedl do gildii i juz jest free , minie troche czasu skonczy sie kondzie ban i go poprostu dedna , on im bedzie ufal a oni to bezlitosnie wykozystaja i kto bedzie wtedy sie smial ? :> rainfanger zostanie na lodzie

juz to sobie wyobrazam jak go zabijaja : sa wszyscy w gh razem z rainfangerem , nagle wychodza wszyscy szykuja sie do trapa , konda daje kicka rainfangerowi z gh , rain~ zostaje automatycznie wyzucony a patsi zaczynaja go bic , trap i dead a potem kick z gildii i hunted musi placic :D

takie jest moje zdanie hehe :>

szkoda tylko ze tak sie uwzieli na demiego , hunted forever ;/ bez mozliwosci placenia :(

zgadzam sie z tym ze Rain~ padnie i to szybciej niz mysli nawet w wojgo nie wykozystaja bo w pats tyle ppl juz jest ze tej jeden nie zrobi im roznicy a zwlaszcza po jego wybrykach
co do demiego to on i tak oddal chara bratu w sumie mu sie nie dziwie...

Mr. M 24-03-2006 18:05

Heh, nieładnie.

4 hlvl'e (bądź więcej) postacie z Galany: Bon Devil (hm, trenowaliśmy i robiłeś runki na swoich druidach, ale teraz cię złapali jak robileś anni. :p)POZDRO, Corlic, Lord hybrid, Lady Slodziutka. Dostały bana za używanie macro.

Siła UB starci dużo i wojna jest już przegrana. Żegnaj Galano :) i tak tam już od dawna nie gram.

POZDRO SZKODI~ :D:D:D:D:D, THARRIN, :baby: :baby: :baby: :) :) :) :) :) :) :) :) :)

zaku 24-03-2006 18:14

ale to jest juz poj***** ,Rainfanger ponoc ma hunta forevera od Kondy ,a dochodzi do jego gildi ... n/c

Maniek Master 24-03-2006 18:26

Gran Deah chętnie powrócił bym Na Galane ale kejisey z kumplami chca mi zniszczyć życie.A do Rainfangera n/c.Dziwny z niego kolo.Przypominam se wojne na senji ze szwedami jak to było ubilismy kilku szwedówna Senji on wpadł tam popatrzał się.Ja pobiegłem do Carlin i chciał mnie uibć i mnie uderzył z sdk'a za 150 no to ja mu oddałem za 115 z gs ;] przy dobrych skilach .Co ja wam bede mówic. I tak yego nie pamietacie :|

rads0n 24-03-2006 19:10

Heh ta wojna tylko upewnila konde ze jest niepokonany... :)

szkodi 24-03-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr. M
4 hlvl'e (bądź więcej) postacie z Galany: Bon Devil (hm, trenowaliśmy i robiłeś runki na swoich druidach, ale teraz cię złapali jak robileś anni. :p)POZDRO, Corlic, Lord hybrid, Lady Slodziutka. Dostały bana za używanie macro.

Siła UB starci dużo i wojna jest już przegrana. Żegnaj Galano :) i tak tam już od dawna nie gram.

POZDRO SZKODI~ :D:D:D:D:D, THARRIN, :baby: :baby: :baby: :) :) :) :) :) :) :) :) :)

pozdro pozdroo :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
n/c dla mnie to jest zwykla ****a

wielu tak mysli o venezuelczykach + corlic/styp niestety. taka sama sytuacja stary, taka sama

Tarnos 24-03-2006 20:14

a wiec to juz koniec Bon Devil i jego trojka towarzyszy z anni zbanowani za macro nic tylko pogratulowac moze za miesiac nie beda mieli az tak duzo placic jak inni teraz.....

szkodi 24-03-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił:p wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle:p

Czego sie dziwisz? Lord i ja poprostu odwdzieczamy sie za lojalnosc w naszym stosunku. Z Pats bawilem i na Nebuli i teraz na Galanie i nic dziwnego w tym nie widze. To juz jest 9 wojna Pats w ktorej uczestnicze (chodz w tej uczestniczylem tylko w 1 dzien :E). A Lord Anarchist stracil Twoim zdaniem "obywatelstwo" bo co? Bo nie walczy z Corliciem i reszta? Z jakiej racji spytam? Przeciwko PAbusingowi? :) LMAO i tyle ;) Cala venezuelska elita ktora walczy wlasnie teraz w Unbreakables trzymala 70% PAbusingu w Pats :) A co moge powiedziec o Stypie i Corlicu? Mmmm. Szacunek do was mam, ale juz o wiele mniejszy ze wzgledu na zdrade gildii dzieki ktorej tak naprawde gracie na tym serverze. Tego nie rozumiem. Backstabbing to najbardziej infantylna zabawa jaka moze byc, a wy padliscie jej lupem. O demim nic nie mowie bo chlopak walczy o swoje prawa co wojna to dolacza sie do "kawalerki" :P Hail chlopaki i hf :]

Sir Radzio Angelus 24-03-2006 21:04

Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera 8o

thewojtek 24-03-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera 8o

CO? o czym ty mowisz?!

Sir Radzio Angelus 24-03-2006 22:13

Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami ;)

Rybzor 24-03-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami ;)

Z Twoich insynuacji mozna przypuszczac ze "zdradzil" w celach szpiegowskich, ale watpie ;]

Maniek Master 24-03-2006 22:57

Teraz ta wonja będzie przystopowana troszkę .Co teraz zrobi Gildia Unbreakables bez dwóch silnych osób czyli Corlica i Bon devila. Przecierz lord angel of fires praktycznie nic nie zdziła z Kapcom'em i Demim.To ich jest głupota że uzywali Macro i dostali bana.A Rainfanger jest najwiekszym frajerkiem na Galanie Jeżeli ma Hunta od Kondy to po co dochodzi do jego gildi ? A Konda jeszcze sie doigra jeszcze pare razy paddnie;] Unbreakables !!! wygrajcie to wojnę! Bo ten świat jest w waszych rękach ;) Atnaz też zasłuzył na deda .Życze wam powodzenia :) :*

Demiphant 25-03-2006 06:32

Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.

dressu 25-03-2006 06:46

sugerujecie ze Rainfanger poszedl tam szpiegowac razem z reszta paczki "Szwedow"...yyy tj. Szpiegow? Nie no nie wierze , Rainfanger padnie mowie wam gildia patriotow go wystawi i zostawi na lodzie .

co do tej akcji z anni no to na serio przesadzili Bon Corlic Lady Slodziutka , LordHybrid , teraz daliscie swietne swiadectwo cala Galana sie z was smieje a szczegolnie patrioci

no ale coz do zobaczenia za miesiac :D dlugo sobie nie pogracie moze to i dobrze moze cos sie zmieni a swoja droga to jak myslicie , Konda z gildia wybaczy wenezuelczykom zdrade? Ja bym chcial by dostali kicka z servera na zawsze dobrze by im bylo , wiem co potrafia sam wiele razy doswiadczylem zlego od ich strony

ciekawe czy Lord z ekipa beda blagac na kolanach o wolnosc czy dalej deklaruja war...

szkodi 25-03-2006 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.

a Tharrin? Lutore? Inni pokroju Catrishii czy Gladianosa? Nie uczestnicza w wojnach i zyja dobrze ;) Wasze zachowanie w sytuacji zamiany rol bylaby ta sama. Zdrada to zdrada a tego sie nie zapomina. Cena 1mln gp moze lekko przesadzona za Bona, ale powinna byc nie mniejsza niz 500k patrzac trzezwo na wszystko. Pofragowal nawet na Pats a poza tym to nie byla 1 jego wojna na ktorej walczyl przeciw Patriots. Ze swojej strony mowie tylko have fun i good luck ;)

Maniek Master 25-03-2006 11:45

Czyżby oni się bali:D? Dla mnie to jest troche śmieszne ;) A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN :P Bo ty jestes w PATS ;/

pawlon 25-03-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniek Master
Czyżby oni się bali:D? Dla mnie to jest troche śmieszne ;) A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN :P Bo ty jestes w PATS ;/

hmm bali....? mi sie wydaje ze jakby chcieli to wszyscy wymienieni mogli by zostac przyejci do patsow... rzadzili by sobie z nimi i robili co chcieli.. nazywasz to strachem? mi sie po prostu wydaje ze taki maja sposob grania i tyle... jedni graja dla wladzy, inni dla innych celow.

szkodi 25-03-2006 13:37

Cytuj:

wojny potrzebuja ofiar - nie jest tak?

Maniek Master 25-03-2006 15:41

Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila ;( Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro :( :( Kocham ją :* i Jej Wierze :)

szkodi 25-03-2006 16:00

Cytuj:

Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila ;( Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro :( :( Kocham ją :* i Jej Wierze :)

bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats ;) Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal :] Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? :P Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x

Mr. M 25-03-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats ;) Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal :] Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? :P Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x

A jak :) Zgadam się w zupełności ;) :dance:

PZDR JACUB ^.^:cygaro:

marcinus 25-03-2006 16:17

Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~

Mr. M 25-03-2006 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcinus
Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~

Głupa lamo zamknij ryja lamusie nikt tu nikogo nie wyzywa, durniu sam ssiesz pały z***ie wyjdz lepiej. :D

Maniek Master 25-03-2006 16:26

Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś:p .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła :(

Mr. M 25-03-2006 16:31

Cytuj:

Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś:p .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła :(

kogo to interseuje, on wie bo z nia sie zna ja wiem kto uzywa macro, ale nei bede wymienial, np nbon devil uzywal mc przez wszystkie swoje lvle trenoalem z nim na mc i mowil mi cos o uh botach, przeciez nic dziwnego, ze ma bana juz dawno piwinniem miec :SSS

Od***ac sie od Szkodiego to rowny ziom

Maniek Master 25-03-2006 16:40

Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie :p Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i :( przez takie osoby

Dragon86 25-03-2006 16:43

Zgadzam sie z Mr. M :p
nie ma co zazucac calego PA jednej osobie...
zreszta jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos mowil na szkodiego ze jest PA...
Zreszta nie tylko szkodi jest spoko wielu innych graczy tez, ale niestety nie maja juz spokoju na tym servie....:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11.