![]() |
Czystu orcuw daj.
|
Piękne ukazanie dzisiejszej Tibijskiej rzeczywistości.
|
Ale nie ma Szatana, Demona etc.
BTW. Ryba złowiona przez bota kiedyś wróci? http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
@Up: Pokemony? Oo
Sorry za off, ależeby nei było to rup nekst parda |
Hmm...jakoś mnie nie rozśmieszył... przyznać się - czyja to wina?!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Głosujemy. Ja wolę te śmieszne. ;P
|
@Topic
rob next parta .. ;o widac jak to cipsoft pieknie robi. btw. Addony sa juz od 7.8 a caly czas sa dla pacca ... chociaz Citizena by dali ;/ |
You see:fake ktory przedstawia prawde
ocena:8/10 |
Mmhm. Sadzilam ze bedzie buba jak Nadrill wroci...
Spodziewalam sie sóper mega chiroł powrotu a tu co...? Powiem Wam co... GOWNOOOO. Nadrill czekam na kolejny, lepszy pasek :] |
@Up: nie wybaczymy ci "gówna"... Jak dla mnie to jedna z najlepszych części!
Tylko lepiej żeby Nadrill takich rzeczy nie robił bo jeszcze ktoś z CipSoftu wejdzie i zacznie pomysły czerpać... |
buhahaha, dawno tak się nie uśmiałem ;D
Rób więcej. orki też sa zajebiste :P |
http://img509.imageshack.us/img509/3...zeksylwvv7.png
Do wszystkich cfeli spędzających sylwka w Bibii: get a life, noobz. |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
YEAAAAAH XDDDDD Nadrill powrócił *Philozof świruje, ubiera kretyńską czapeczkę ze świderkiem i wyciąga dwa browce. Po chwili doskakuje do Nadrilla próbując go ucałować*. Miszczu! WRÓCIŁEŚ ;_; *łezka w oku* miljard/10 |
LoL xd
Sylwester z dwujkom leprzy ;< powróciło zuo i 666. |
Szatan i Pyton, rly? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(
To łzy szczęścia! Jak przybyłem na to forum to to był mój ulubiony fake i nadal jest moim ulubionym. P.S. Zapomniałeś dodać sylwester z Ibiszem xP 10/10 ofc. |
znalazlem jajko :cup::cup::cup:
tam na dole jak jest ramka jest taka twaz jakby usmiechnienta :D:D:baby: wpisuj mnie na liste 8o8o:evul: |
EeEeEeEeE...9/10
/\Bo było 9, a nie 10 "E" |
OK :]:]8o8o:]:cup:
MoRDA na DOle: MiszA:cup::cup::cup:8o8o:D:] |
Kiedy następny part? Za rok? Dwa?
@Misza Plagiatujesz ;< |
o0 Szatan? Wybieraj sylwek z dwójką. ;p
@Michoss Nad zawsze daje paski na okazję. Wielkanoc? |
YEAH! NADRILL COME BACK!
Ogólnie to fajne! xD 10/10 |
Cytuj:
@Fake Już nie to samo ;\ http://img134.imageshack.us/img134/6...mentarzyg4.png |
Pan guma do żucia ma racje :(
Ale liczy sie że wróciłeś :DD:D |
NOOOOO nareszcie nowy odcinek kocham tego (to?) fake 10/10
|
W końcu coś przyzwoitego na tym forum.
Ładnie :) |
mi sie tak srednio podoba, ale napracowales sie nie zle, ogolnie 7/10
|
szatan powrócił:evul::D nie mogłem uwierzyć własnym oczom gdy zobaczyłem piekielną historie o szatanie na pierwszej stronie mam nadzieje że będziesz dawał odcinki na bieżąco.:cup::cup::cup:
|
I toto miało być śmieszne?
Aha... |
Ave Nadrill!!! Sathann powrócił!
Ino jak na sathanna to to zajebiście słabe było... Chociaż w porównaniu do tych precli i innego gównopodobnego czegoś to i tak dobrze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A za fake'a dam ci: 6.66/6 |
stary mam tylko jedno do powiedzenia :
:evul::evul:Szatan Rules:evul::evul: :berserk: daje 10/10 nie tak jak inni 11/10 |
@up
DzIwAk FEjk CUL:cup: |
ale ze mnie archeolog :p
Nadrill!!! Wracaj, i rób kolejne paski ;] oglądam tego fake'a od początku, ale nigdy się nie wypowiadałem, jednak nie mogłem patrzeć na to, jak ten temat praktycznie przestaje istnieć :( nikt się chyba nie obrazi, za wykopanie tematu :confused: @down: mów co chcesz... ja uważam, że ten ffejk jest jednym z lepszych na tym forum, i powinien zostać kontynuowany, albo stawiany jak wzór nowym twórcom pasków... |
JA PIERDOLĘ! Czy was do końca popierdoliło?! Reported, kurwa!
@edit Zamknijcie temat.. Za dużo archeologów go już odwiedziło -.- |
Cytuj:
|
Nadrill, suko, dawaj paski.
Dawaj paski ku*wo albo precel wróci. |
A to by była zagłada ludzkośći xD
|
@up
Przestań spamować. @topic Temat jest od tego, żeby go czytać i komentować, więc w sumie miał(a) prawo odświeżyć. Zwłaszcza, że fake jest uznawany za świetny, a Nadrill może go kontynuować. Jakby tak dalej szło z odświeżanymi tematami, to może... Odświeżyłby ktoś Human's Dooma? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |