Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Torpedo 10-10-2006 14:06

@ Raditz
Ja bym na tyhc high levelowych polakow zbytnio nie liczyl. Uwazam ze dla Huri lepiej bedzie jesli pozostana w swoim zgranym zaufanym gronie. I mysle ze maja szanse na to by napsuc krwi nizahe:P

@ Kuglarz
Świete slowa

boorex 10-10-2006 14:06

@2up
Elven watpie, predzej volltio, a na temat anana nie bd mowil nic :)
Ja nie mam nic do stracenia wiec bede wam, hurricane, pomagal w tej wojnie jak moge ( no wiecie np. spotkam ehazina na redzie to klepne exori i po klopocie hih :D ) jk...ale trzymam za was kciuki, jak moge jakos pomoc w msg w grze.

Dider Z Rivii 10-10-2006 14:44

Thumpe wymiekl ;p 1 mniej

A co do reszty polakow, z kilkoma osobami napewno sie dogadaja:)

dami50 10-10-2006 15:50

hahaha
szkoda tylko ze nei mialem many pod koniec bo moze mialbym fragensa na cieciuchu :P ale jeszcze bede mial okazje ;d

anyway chlopaki zobaczyli ze robienie na nas PA bez konca trwac nie bedzie. Nice to see you back Paweł ;) - obietnica dotrzymana :D - ty juz dobrze wiesz jaka B)

Jaz 10-10-2006 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap (Post 1025102)
Tak nizahe padl wczesniej 2 razy ale to bylo jakos na 80 lev od naszej gildy grajacej wtedy na morganie Sunblade:)
Chlopaki trzymajcie sie... jeszcze o Sunblade uslyszycie na morgana:)
A wszyscy teraz powini pomoc Huricane bo to jedyna okazja zeby nizahe skanczyl historie na morgana i nieliczcie ze pomagojac mu pomagacie sobie... On was wykorzysta a potem was wywali z serwa, wiem bo tu gralem od poczatku...i zawsze tak bylo....

Hail Sunblade

Co racja, to racja :)

Gumball 10-10-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1025165)
w gildi karma z russelem na czele sa same dawne tengusy... latco = friend russela, tengusy = friendy latco, russel = friend nizahe

sprawa sie pokoplikowala, mam nadzieje ze hlvlowi polacy dolacza do walki przeciw nizahe (volltio, moze anan?, elven jaris itd.)

co to russla to niewiadomo
russ juz raz szukal ekipy na niza wiec mzoe sie dolaczy do polakow kto wie

Jaz 10-10-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1023800)
Mam pytanie do osub grajacych jeszcze na morganie wy macie zamiar sie postawic nizowi czy dalej dostawac po dupsku?

;d
Chyba powinieneś zostać jasnowidzem, czy cuś :P

kuglarz 10-10-2006 17:36

Cinek Niszczyciel i Mouse From The Mars oraz wcześniej wspomniany Thumpe opuscili dzisiaj szeregi Incendor, najwyraźniej nie wszyscy w gildii Nizahe chcą za niego walczyć...
Przypominam, że ta wojna nie jest przeciwko gildii Incendor lecz przeciwko największym powerabuserom Morgany: Nizahe Inferno i Siar - to nasze najważniejsze targety.

Noname18 10-10-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1025180)
@2up
Elven watpie, predzej volltio, a na temat anana nie bd mowil nic :)
Ja nie mam nic do stracenia wiec bede wam, hurricane, pomagal w tej wojnie jak moge ( no wiecie np. spotkam ehazina na redzie to klepne exori i po klopocie hih :D ) jk...ale trzymam za was kciuki, jak moge jakos pomoc w msg w grze.

Właścicel Volltia, który gra od niedawna, raczej niewejdzie do wojny: prędziej jego poprzednik, który gra można sie domyślec jaka postacią.

Jaz 10-10-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1025533)
Właścicel Volltia, który gra od niedawna, raczej niewejdzie do wojny: prędziej jego poprzednik, który gra można sie domyślec jaka postacią.

Jaki nowy owner i jaką postacią gra jego poprzednik, lol ? Nie wiem o czym mówisz..

Vandoz 10-10-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin (Post 1024972)

Ale lagi mialem tak ogromne ze ledwo sie uhalem, zreszta przetrzymalem Latco i Niza wiec reszta naszych dala rade sie wycofac :)

Latco!?
O co chodzi z Latco? On po stronie niza?!

Gumball 10-10-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz (Post 1025560)
Latco!?
O co chodzi z Latco? On po stronie niza?!

lacto ejst wierny russowi a reszte zalerzy od russla

Noname18 10-10-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1025554)
Jaki nowy owner i jaką postacią gra jego poprzednik, lol ? Nie wiem o czym mówisz..

Wogóle mało wiesz :)

Jaz 10-10-2006 18:34

Zdziwiłbyś się :)
Akurat co do Volltio to zdaje mi się, że wiem dużo ;o

Carleg 10-10-2006 18:50

Latco i czesc ludzi z tengu jest po stronie Steva pewnie tylko dla czystej przyjemjnosci i tak nie wroca na morgane, poniewaz maja co robic na xerenie tam sobie rzadza mitco ma najwiekszy lvl i tyle, roznica pomiedzy polakiem a szwedem czy chociaz brazylijczykiem jest taka ze oni z reguły;) trzymaja sie razem a polacy w wiekszosci graja przeciwko sobie i nie potrafia sie zjednoczyc. Gdy przychodzi do walki to mowia a ja mam znajomych po jednej i po drugiej stronie i blabla a tutaj potrzeba odrobine solidarnosci ktorej nam niestety brakuje.Postaram sie pomoc Hurricane na tyle na ile bede mogl jesli oczywiscie beda chcieli pomocy :)

Coraz wiecej ludzi odchodzi z Incendor :) Stevo chyba jednak nie ma takich oddanych przyjaciol ;)

Noname18 10-10-2006 19:12

Tak, rozmawiałem z tymi co odeszli, niechca pomagac osobom które tylko myślą o tibi i o tym, żeby byc właścicielami Morgany. Dobry wybór :p

Co do polaków to Ashok z tego co słyszałem chce się dołączyc, niewiem jak kilka osób takich jak Anandumim, Xillio. Tengu tutaj walczy tylko dlatego bo russel tego chce.

Vandoz 10-10-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1025607)
lacto ejst wierny russowi a reszte zalerzy od russla

Hmmm...
Russel moze przesadzic o losach wojny .

Shejq 10-10-2006 19:38

Pociagnie za soba Tengu i po frytkach bedzie.

Vandoz 10-10-2006 19:45

Godzinę temu liczylem sklady dwoch ekip:
Bylo 20 - Incedor
23 - Hurriances

A jest?
Incedor - 14 + 1 inv
Hurriances - 22

Hmmm???
Ludzie z Incedor odchodza!

A powstal :
Devils Rejects

Leader to Sylanus.
Sa w niej Ehazin, a inva maja Roghast, Vince Van Helden i Shopi.

Jaz 10-10-2006 19:48

Xillio w wojnie niestety narazie nie pomoże :/

Noname18 10-10-2006 19:55

Ta nowa gildia gdzie będzie Shopithia itd. sa neutral.

Co do Xillia to już niedługo.

Gumball 10-10-2006 20:01

a darth bedzie przeciw nizowi bo od neigo ma chyba hunta to mzoe pomozre :D

Vandoz 10-10-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1025799)

Ciekawi mnie Sole i Mordag ^^

Sepi 10-10-2006 20:17

Anandumin wam nie pomoze bo to kupiony char; jak Volltio :S?aaa Hurricane Prosze o zabicie Vince Van Helden to straszna s*uka po tym co się dziś stało jestem za Hurricane sorry ale nigdy nie doswiadczylem PA ze strony Incendory , avis etc. ;d:evul: :evul: :evul:

Dider Z Rivii 10-10-2006 20:19

Tez sadze ze Vince powinien poniesc kareB)... A juz nie wspomne o sylanusie, co moze on PA nie robil?:o

Maximilius 10-10-2006 20:25

Uwazajcie na Tengu

Wykorzystuja sytuację do pkowania.

Noname18 10-10-2006 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1025799)

Ma hunta ale on jest między młotem,a kowadłem bo kobyl mu sca ukradł ^^

Vandoz 10-10-2006 20:26

Latco, Dano Valerius, Master Exor lataja i zabijaja all. UWAGA! Lepiej nie wychodzic z depo :)

@Sepi
Ja bym wcale o Hurriances nie wiedzial, gdybym nie spojrzal pewnego dnia na Clubmastera :D
Mam nadzieje , ze za ich rzadow nie bedzie PA.

boorex 10-10-2006 20:59

Mi sie zdaje ze wlasnie najgorszymi palami morgany sa ci ktorzy udawaja nijakich , a tak naprawde ... sie bawia, a nizahe albo o tym nie wie albo udaje ze nie wie, i wg. mnie to nie nizahe i siar sa best PA na morganie, a wlasnie takie ehaziny, ahaziny, vince van helden ( jako juz 3 uwazam ze zasluzyl na obgryzanie kwiatkow od dolu) a takze sylanus. Przekonalem sie co potrafi morgana , a w szczegolnosi te niby nic nie robiace , z potem lizace dupe nizahemu na forum psy.

Sepi 10-10-2006 21:00

Szczerze ... Sylanus broni raczej swoich Kumpli i bawi sie w Bad Boya wpie*** moze dostac ale nie hunted za to Vince o jezu...

Kurde Moze niech się zrobią dwie Gildie Hurricane vs. niz + kumple , bo nie wiem czy Blood oath jest z incendorem ;s

Buahahaha patrzcie ile osob ma Incendor !! :D

dami50 10-10-2006 21:21

lol? czy wy macie nas za maszyne do zabijania? zabijcie tego tamtego i tamtego... rotfl... wojna jest z nizahe i siarem a ze jemu pomagaja niektorzy to juz ich sprawa, russel juz wczoraj zdecydowal jaka zajmei pozycje w wojnie... a jaka? hahaha tego wam nei powiem :D

a co do tengu... hmmm no widzicie chodza sobie , pekuja, tak by bylo gdyby wygrali wojne, i wszyscy widza jakich wspoltowarzyszy broni ma nizahe.

Caleth 10-10-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepi (Post 1025914)
Kurde Moze niech się zrobią dwie Gildie Hurricane vs. niz + kumple , bo nie wiem czy Blood oath jest z incendorem ;s

BO nie jest z Incendor.

Morii 10-10-2006 23:05

co Do mojej postawy w tej wojnie, nie zalezy mi na tym serwerze, pewna osoba prosi mnie o NIe pomaganie w wojnie, nie mam hunta od nizaha, a jezeli huricanes chca pomocy z mojej strony znaja cene...

kuglarz 10-10-2006 23:57

no i padlem 8o tonatiuh i nitt tez juz w piachu ale bitwa jeszcze trwa!!

No one lives forever!!

Lovah 11-10-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz (Post 1026282)
no i padlem 8o tonatiuh i nitt tez juz w piachu ale bitwa jeszcze trwa!!

No one lives forever!!

Movie blxxxxxxx0r

kuglarz 11-10-2006 00:21

Jeszcze sie lejemy ale straszne straty mamy, na razie spora przewaga paczki nizahe, wokolo masa noobcharów, ja padlem szybko, poszło kombo i zrobiłem bład chwile wczesniej próbując wstrzelic się w latco, exoust i piach, podobnie padły nizsze lvle z hurri, chłopaki nadal walcza, udało się ubić solle, mortana kilka razy w trapie byl ale chyba anioł stróz nad nim czówa. Powoli obu stronom runki wychodzą.
cdn

Lovah 11-10-2006 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz (Post 1026287)
Jeszcze sie lejemy ale straszne straty mamy, na razie spora przewaga paczki nizahe, wokolo masa noobcharów, ja padlem szybko, poszło kombo i zrobiłem bład chwile wczesniej próbując wstrzelic się w latco, exoust i piach, podobnie padły nizsze lvle z hurri, chłopaki nadal walcza, udało się ubić solle, mortana kilka razy w trapie byl ale chyba anioł stróz nad nim czówa. Powoli obu stronom runki wychodzą.
cdn

A czy ktoś film nagrywa, nie wiesz?

Ahcum lewap 11-10-2006 00:30

na przetrzymanie niedacie rady za duzo ryckow po ich stronie...:(

kuglarz 11-10-2006 00:34

no nic... trzeba znów poskupowac kaske i runki na allegro i trza walczyć do oporu...

Dexusah 11-10-2006 01:05

tak trzymac , mam nadzieje ze wygracie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36.