![]() |
@ Raditz
Ja bym na tyhc high levelowych polakow zbytnio nie liczyl. Uwazam ze dla Huri lepiej bedzie jesli pozostana w swoim zgranym zaufanym gronie. I mysle ze maja szanse na to by napsuc krwi nizahe:P @ Kuglarz Świete slowa |
@2up
Elven watpie, predzej volltio, a na temat anana nie bd mowil nic :) Ja nie mam nic do stracenia wiec bede wam, hurricane, pomagal w tej wojnie jak moge ( no wiecie np. spotkam ehazina na redzie to klepne exori i po klopocie hih :D ) jk...ale trzymam za was kciuki, jak moge jakos pomoc w msg w grze. |
Thumpe wymiekl ;p 1 mniej
A co do reszty polakow, z kilkoma osobami napewno sie dogadaja:) |
hahaha
szkoda tylko ze nei mialem many pod koniec bo moze mialbym fragensa na cieciuchu :P ale jeszcze bede mial okazje ;d anyway chlopaki zobaczyli ze robienie na nas PA bez konca trwac nie bedzie. Nice to see you back Paweł ;) - obietnica dotrzymana :D - ty juz dobrze wiesz jaka B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
russ juz raz szukal ekipy na niza wiec mzoe sie dolaczy do polakow kto wie |
Cytuj:
Chyba powinieneś zostać jasnowidzem, czy cuś :P |
Cinek Niszczyciel i Mouse From The Mars oraz wcześniej wspomniany Thumpe opuscili dzisiaj szeregi Incendor, najwyraźniej nie wszyscy w gildii Nizahe chcą za niego walczyć...
Przypominam, że ta wojna nie jest przeciwko gildii Incendor lecz przeciwko największym powerabuserom Morgany: Nizahe Inferno i Siar - to nasze najważniejsze targety. |
Cytuj:
Właścicel Volltia, który gra od niedawna, raczej niewejdzie do wojny: prędziej jego poprzednik, który gra można sie domyślec jaka postacią. |
Cytuj:
|
Cytuj:
O co chodzi z Latco? On po stronie niza?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zdziwiłbyś się :)
Akurat co do Volltio to zdaje mi się, że wiem dużo ;o |
Latco i czesc ludzi z tengu jest po stronie Steva pewnie tylko dla czystej przyjemjnosci i tak nie wroca na morgane, poniewaz maja co robic na xerenie tam sobie rzadza mitco ma najwiekszy lvl i tyle, roznica pomiedzy polakiem a szwedem czy chociaz brazylijczykiem jest taka ze oni z reguły;) trzymaja sie razem a polacy w wiekszosci graja przeciwko sobie i nie potrafia sie zjednoczyc. Gdy przychodzi do walki to mowia a ja mam znajomych po jednej i po drugiej stronie i blabla a tutaj potrzeba odrobine solidarnosci ktorej nam niestety brakuje.Postaram sie pomoc Hurricane na tyle na ile bede mogl jesli oczywiscie beda chcieli pomocy :)
Coraz wiecej ludzi odchodzi z Incendor :) Stevo chyba jednak nie ma takich oddanych przyjaciol ;) |
Tak, rozmawiałem z tymi co odeszli, niechca pomagac osobom które tylko myślą o tibi i o tym, żeby byc właścicielami Morgany. Dobry wybór :p
Co do polaków to Ashok z tego co słyszałem chce się dołączyc, niewiem jak kilka osób takich jak Anandumim, Xillio. Tengu tutaj walczy tylko dlatego bo russel tego chce. |
Cytuj:
Russel moze przesadzic o losach wojny . |
Pociagnie za soba Tengu i po frytkach bedzie.
|
Godzinę temu liczylem sklady dwoch ekip:
Bylo 20 - Incedor 23 - Hurriances A jest? Incedor - 14 + 1 inv Hurriances - 22 Hmmm??? Ludzie z Incedor odchodza! A powstal : Devils Rejects Leader to Sylanus. Sa w niej Ehazin, a inva maja Roghast, Vince Van Helden i Shopi. |
Xillio w wojnie niestety narazie nie pomoże :/
|
Ta nowa gildia gdzie będzie Shopithia itd. sa neutral.
Co do Xillia to już niedługo. |
a darth bedzie przeciw nizowi bo od neigo ma chyba hunta to mzoe pomozre :D
|
Cytuj:
|
Anandumin wam nie pomoze bo to kupiony char; jak Volltio :S?aaa Hurricane Prosze o zabicie Vince Van Helden to straszna s*uka po tym co się dziś stało jestem za Hurricane sorry ale nigdy nie doswiadczylem PA ze strony Incendory , avis etc. ;d:evul: :evul: :evul:
|
Tez sadze ze Vince powinien poniesc kareB)... A juz nie wspomne o sylanusie, co moze on PA nie robil?:o
|
Uwazajcie na Tengu
Wykorzystuja sytuację do pkowania. |
Cytuj:
|
Latco, Dano Valerius, Master Exor lataja i zabijaja all. UWAGA! Lepiej nie wychodzic z depo :)
@Sepi Ja bym wcale o Hurriances nie wiedzial, gdybym nie spojrzal pewnego dnia na Clubmastera :D Mam nadzieje , ze za ich rzadow nie bedzie PA. |
Mi sie zdaje ze wlasnie najgorszymi palami morgany sa ci ktorzy udawaja nijakich , a tak naprawde ... sie bawia, a nizahe albo o tym nie wie albo udaje ze nie wie, i wg. mnie to nie nizahe i siar sa best PA na morganie, a wlasnie takie ehaziny, ahaziny, vince van helden ( jako juz 3 uwazam ze zasluzyl na obgryzanie kwiatkow od dolu) a takze sylanus. Przekonalem sie co potrafi morgana , a w szczegolnosi te niby nic nie robiace , z potem lizace dupe nizahemu na forum psy.
|
Szczerze ... Sylanus broni raczej swoich Kumpli i bawi sie w Bad Boya wpie*** moze dostac ale nie hunted za to Vince o jezu...
Kurde Moze niech się zrobią dwie Gildie Hurricane vs. niz + kumple , bo nie wiem czy Blood oath jest z incendorem ;s Buahahaha patrzcie ile osob ma Incendor !! :D |
lol? czy wy macie nas za maszyne do zabijania? zabijcie tego tamtego i tamtego... rotfl... wojna jest z nizahe i siarem a ze jemu pomagaja niektorzy to juz ich sprawa, russel juz wczoraj zdecydowal jaka zajmei pozycje w wojnie... a jaka? hahaha tego wam nei powiem :D
a co do tengu... hmmm no widzicie chodza sobie , pekuja, tak by bylo gdyby wygrali wojne, i wszyscy widza jakich wspoltowarzyszy broni ma nizahe. |
Cytuj:
|
co Do mojej postawy w tej wojnie, nie zalezy mi na tym serwerze, pewna osoba prosi mnie o NIe pomaganie w wojnie, nie mam hunta od nizaha, a jezeli huricanes chca pomocy z mojej strony znaja cene...
|
no i padlem 8o tonatiuh i nitt tez juz w piachu ale bitwa jeszcze trwa!!
No one lives forever!! |
Cytuj:
|
Jeszcze sie lejemy ale straszne straty mamy, na razie spora przewaga paczki nizahe, wokolo masa noobcharów, ja padlem szybko, poszło kombo i zrobiłem bład chwile wczesniej próbując wstrzelic się w latco, exoust i piach, podobnie padły nizsze lvle z hurri, chłopaki nadal walcza, udało się ubić solle, mortana kilka razy w trapie byl ale chyba anioł stróz nad nim czówa. Powoli obu stronom runki wychodzą.
cdn |
Cytuj:
|
na przetrzymanie niedacie rady za duzo ryckow po ich stronie...:(
|
no nic... trzeba znów poskupowac kaske i runki na allegro i trza walczyć do oporu...
|
tak trzymac , mam nadzieje ze wygracie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |