![]() |
Cytuj:
|
@up
taaa pamietam stare czasy :D fazest nobek i inni spoko kolesie |
A pamiętacie Neanon'a Valke allar'a ? a mnie pamiętacie ? :<
Niszczyciel Dobra here 1 owner ;p. |
Pastuch i Anaboll free.
|
na furorze jest troche nudno bo prawie sami polacy, no ale coz jak polacy maja dominowac to proponowalbym aby Imargam, Czipsu, Katrila itp. Poprostu WYGONILI Taifuna z servera. Niech sobie znajdzie nowy :B)
|
-.-
|
Cytuj:
jak mozna Valke nie pamietac :P Neona~ chyba kojaze a Nieszczyciela nieeeeee |
Cytuj:
Good Job :PP Dobre od kiedy Taifun to BR, SWe or nie wiem co tam :P?? pozdro |
A kto pamietka takiego noobka jak Rolnik Morderca? ( 1 owner 51 lvl ),
Na Furorze bylo duzo zajebistych akcji ; D i szczcunek dla tych który są od początku poza Sarandielm bo mi zajbeal lootbaga z rotów kase wzioł a mace itp zostawil xDDD wkuriwaja mnie takie osoby jak Zwidek (kurwa 12 letni dzieciak haha xD) który w 2 miechy zrobi 100 i mysli ze wszytsko wie o servie... Tak samo Nekazz'y które sie nawzajem pohackowaly : ) btw Marcel De'Breaker odezwij sie na pw : ( Cytuj:
Kurwa a mnie huncil Thielonn i spaciłem hunta za ... 2 small emerlady xDDDD |
a kto pamieta szymiel/elvril da'mort? =O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szymiel=Hmm mejker :P |
@up
a ty czipendejsie napisz mi swoj name i gdzie grasz teraz, na pm Cytuj:
|
Xavine gra na innym świecie ma 150 + MS idioci, Sarandiel ( prawdziwy) sellnął chara za 450 zeta a tamten gośc który kupił tak sie podniecał Ue że pizgał z kazz wszystkich i sam go zabiłem 2 razy xD hunta nabił i zjebał tak samo jak z Nackersem nowi ownerzy, Zwidek zrobił z 1.5 roku 100 lvl nie wie cos o tym servie i gra normalnie , a że dzieciak jest to prawda ( a moze stary z mutacja ) :D:D:D:D
Sanyol żal.pl nie expi od 4 miechów , fastem za kase zrobił lvl , a na 113 lvlu na blessy stac go nie było Żal.pl i kto tu wie najwięcej o servie?? pozdro:baby: :D |
Eeeee
no niewiem jak wy ale ja myslalem ze 1 owner Xavine'a to Sanyol i nadal mi sie tak wydaje |
Cytuj:
|
lol dobra ta mp3 z teamspeaka duskow xD
|
Cytuj:
dobrze sie uśmiałem czytając too :P Kostooch twoje poczucuie humoru mnie powoli drażni :D pozdro |
Cytuj:
|
Co tam...
Nie będziemy sie kłucić jak jakieś dzieci Neo 10 lat - :] Taifun Wbija 252, pisze żeby nie było offtop bo tylko 3 osoby pisza góra, reszta nie wiem śpi :P?? Na candi z 30+ osób tutaj nikt :((( PoOoZzDdRrOOoooOO! :evul: |
Cytuj:
|
Niestety Wczoraj Rano miałem chacka straciłem 500 k i całą postać. Szkoda że tak kończy sie moja przygoda z Furora. Bye Bye 3macjcie sie:*;(
|
kurwa uwazac na hakierow
asmor to kumpel z rly wiec zaje***szkoda tego chara szczegolnie ze znalo go pol furory! ale podobno hakier jest z naszego miasta wiec sie z nim inaczej pogada asmorQ wyrazy wspolczucia;(;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :spam:
|
17:46 You advanced from Level 59 to Level 60.
http://img126.imageshack.us/img126/6377/60bx3.jpg
Wkoncu Ta Niedoczekana 60 :D:] |
Witam,
ja teraz po miesięcznej przerwie wracam do Tibi, gram na Candii, jak coś to 26 sorc, Seba The'Mague. pozdro |
|
Smajl xD
|
Oglodajac Ten Temat Zrobilem Forum Furory http://www.furorainfo.fora.pl/
|
Taifun Devilry thief?
Witam, założyłem sobie specjalnie tu konto aby wam o czymś powiedzieć.
Mianowicie grałem jescze kilka tyg. temu na Magrami (wtedy 135ek). Jednak nie mogłem dłuzej wytrzymac i patrzec co Duski robia z ludzmi, ktorzy nie sa w ich w guildi (m.in. ze mną) i postanowiłem sprzedać postac, czego bardzo teraz żałuję ;( Ale do rzeczy: pewnego dnia Kris The'Minetmaster zagadał do mnie czy bym mu nie sprzedał chara za 2kk w Tibii...Nie wiem czemu, ale sie zgodziłem...Umowa była taka: 1kk przed update i 1kk. Ufałem mu i nie myślalem, że mnie może mnie oszukać. Przed update Taifun Devilry(oni są z rl) dał mi 1kk. UWAGA!!! NA DOWÓD TEGO MAM SS KIEDY ON MI TO DAWAŁ ;] link : http://s35.photobucket.com/albums/d1...gAnch=imgAnch1 Po update taifun mial mi dac drugie 1kk. Najpierw mówił, że robi qesta i nie ma czasu a później po prostu mnie ignorował..Nie odpisywał także "nowy" Magrami,który od razu dobrze poczuł się na swojej nowej postaci i zaczął expić. Chce dodać, ze account trading jest nielegelna i chyba wyśle list do Cipsoftu z tym ss...Może cos pomoże. BTW: napisalem tą historie z noob chara na forum tibia.com, i co? Post usunięty, a postać banished because of account trading. Sami skomentujcie... Wierzcie albo nie, ale chyba ten ss jest wiarygodny... To tyle. |
@up: Przepraszam, że sie tak brzydko wyraże, ale: lol?
Jaja sobie robisz :P? |
To nie są jaja -.-
Może to nie jest takie proste i wiarygodne, ale ten ss chyba wszystko wyjasnia nie ?
|
Nie wiem jak innym, ale mi sie cos nie chce wierzyc -,- Moze to prawda, ja za bardzo zorientowany w tych sprawach nie jestem. Masz jeszcze jakies dowody :>?
P.S. Ss sobie mozna przerobic, chyba o tym wiesz. |
no nie wiem czy tak łatwo ss przerobic..ale ten chyba nie wyglada na takiego ? a dowody ? wiecej ss nie robilem bo mnie myslalem, że mnie oszukaja także nie wiem...
|
Nawer jeśli to prawda to i tak nic nie zrobia nowemu ownerowi :))
Dlaczego ? Jakby 8 level napisal na forum ze jest pierwszym ownerem Taifuna ale ukradli mu postac !!! Bo sprzedal za milion a nie 2 ! To co zabnowali by Taifuna i uwierzyli jakiemus 8 lvl o0 ? Pomyśl... |
Taifun Devilry padł musiał się chyba troche załamać.
Aug 24 2006, 11:48:00 CEST Died at Level 253 by a warlock |
Nie wiem czemu ale po dodaniu nowego tematu w Wydarzeniach ze światów zaczynam ci wierzyc.
|
a ss widziales ?-.-
|
jesli to pytanie bylo do mnie: Tak, widzialem ss :]
|
nie do ciebie , do tamtego co o jakims 8 lvl mowil ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |