Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Qreew 17-08-2006 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 939299)
taaa wiesz wku,,iaja mnie takie wiesniaki co gowno wiedza a gadaja, jada na rodzicow...
Paw~ czemu nicka nie podasz w Tibi boisz sIE? ffs

No tak z rodzicami to przesada, ale pomyslales dlaczego Cie tak jadą??

dressu 17-08-2006 15:23

Widac ze Rómció i Jeffrey sie przestraszyli i dolaczyli do PPB by miec jakies plecy hahahaha

Ametystowec 17-08-2006 18:16

Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

thewojtek 17-08-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 940203)
@Gran~ ready for logging?-.^

Z wami zawsze :))

Anevarix i Grim~ dolaczyli dzis do HWL

Dragon86 17-08-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941169)
Tak mu jedziecie...a prawda jest taka, że HWL znudziła sie gra i robią wojny, Rumcio - On chce poprostu spokojnie grać a nie uczestniczyć w bezsensownej wojnie o "władze" w virtualnym świecie;). Jak tylko Dominion nabije parę fragów to Aylitha znowu wróci Catrishia też. Na teraz nie polecam galany do gry (How we Livin zbiera na bolt'y i Hmm'y) a Ty Rumcio nie przejmuj sie bachorami ktore mają 20 levele i się kozaczą jacy to Oni byli by wspaniali gdyby mieli 100 level.

oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Ametystowec 17-08-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86 (Post 941307)
oj dziecko nie przesadzaj z tym pokojowym nastawienie Rumcia, w koncu gdyby bylo ze chce grac w pokoju etc to nie byl by w Dominion ;)
do tego w tej grze wcale lvl nie jest najwazniejszy^^ kiedysm moze staniesz sie natyle rozumna osoba ze zczaisz o co biega a na koniec napisze wolem miec 20 lvl uczciwie zrobiony niz 100 sharowany z kims :p

Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Mlecziii 17-08-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941344)
Yyy, udowodnij, że Rumcio shearuje konto, a mi się wydawało że odszedł z dominion PŁACĄC HWL. Pokojowe nastawienie? Lol to on kogoś zabijał za to, że padł pomimo zapłacenia? btw. uwierz mi w tej grze na galanie się liczy level i plecy ;]

Ze rumcio shearuje konto to nie nowość.

P.S.
Znów Boltina jest na sell i tym razem też jej nik niekupi za 700zł.

Dragon86 18-08-2006 00:03

Cytuj:

A udowodni ze nie sharuje to samo pytanie ;)
po drugi lvl liczy sie ale dla niektorych a najbardzie szanowani na galanie sa pewne osoby z niskimi lvlami uwierz a jak nie to zacznij sie uczyc historii galany:p
P.S. nie mam zamiaru sie z toba klucic bo nie musze ci nic udowadniac :)

Kurier 18-08-2006 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 941169)

Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!
Loading...?-.^ :evul:

thewojtek 18-08-2006 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 941693)
@Gran~ be ready!

READY! let's own them xDD and u?

Bartol1 18-08-2006 13:25

Cytuj:

LOL pamietam jak Rumcio blokowal hydry dla Lovize i ten wkleil mi haslo jak Rumcio pisze mu zeby Lovize chwile poczekal bo on juz nie moze grac, ale zaraz zawola 2 ownera ^.-
Dyskusje na temat czy Rumcio sharuje czy nie sa zbedne bo odpowiedz jest oczywista ^^

Ametystowec 18-08-2006 13:52

Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

Ajron 88 18-08-2006 13:54

Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

Ametystowec 18-08-2006 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 942278)
Ja pamietam rozmowę Rumcia z jednym czlonkiem HWL , sytuacja miala miejsce w ankhmun depot i Rumcio na default channelu na pytanieczlonka HWL czy sie che wykupic odpowiedzial wesolo ze musi zapytac brata , a nie wydaje mi sie zeby Rumcio byl 7 letnim chlopcem ktory sie pyta mamy/taty czy brata o to co powinien zrobic w grze , stawiam na to ze tenze "brat" jest jednym z ownerów.

ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Rybzor 18-08-2006 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 942313)
ups, niezrozumiałem na początku.

kto jeszcze był przy tej rozmowie? Rumcio mogł dać bratu na chwile żeby popilnował i zawaołał go w razie W a że ktos do niego napisał to był akurat w ubikacji...

Czytac to potrafisz?

Boze po co dyskutujecie czy sharuje czy nie, przeciez to oczywiste jak juz ktos wspomnial...;p

Aaaa zdazyles wyedytowac ; ]

Komandos Strong 18-08-2006 15:52

a ja mysle ze rumcio dlugo nie zabawi w PPB :D

dressu 18-08-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong (Post 942521)

Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

pawlon 18-08-2006 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 942608)
Czemu tak myslisz? Dobrze by bylo jakby dostal kicka szybko z tej gildii
No ale podaj argument czemu nie zabawi dlugo?

bo to rumcio ;D czyz to nie jest najlepszy argument?

Kurier 18-08-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 941693)
Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly:baby:

@Gran~ be ready!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 942275)
Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina ;)

A ja mam 7.90 i starczy akurat na paczke fajek i duzego lecha :D

Znam Rumcia lepiej niz myslisz i fakt ze jego mlodszy brat takze gra na tej postaci jest powszechnie znany!! Koniec tematu z mojej strony!
Co do mojej zenujacej postawy- Powiedz mi w ktorym miejscu jest ona zenujaca?-.^
O ile pamietam(i widze w poprzednim twoim poscie zdanie typu "nie przejmuj sie bachorami co maja 20te lvle .. itd.) probowales urazic nie tylko mnie, nomen omen starszego od ciebie o praktycznie dekade czlowieka jak i reszte czytajacych owe forum! Z ktorych dodam wiekszosc ma lvl w okolicy 80-100!

Boze dalem sie znow wciagnac w jakies brednie...
Jezeli nie rozumiesz o co mi chodzilo w poprzednim poscie to mam nadzieje ze kiedys do tego dorosniesz:baby:
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Bartol1 18-08-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 942851)
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^

Nikogo tu nie obrazam ale slyszalem takie powiedziedzenie " Wysoki do nieba, glupi jak trzeba" ^^

Colorion 18-08-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong (Post 942521)

A ja myślę że to raczej złudna nadzieja, pamietam go z 60~ lvlu jak sie febbem zasłaniał, więc troche czasu sie znaja

Tak mi sie nudzi ze az pisac zaczalem ...

Rumcio 19-08-2006 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 942639)
bo to rumcio ;D czyz to nie jest najlepszy argument?

ffS widze ze masz zajebisty argument gadlaes chodziasz raz ze mna? czy odrazu dalem Ci ignora widząc w nawiasia (8) uhuhauaha

Wez juz nie pisz tu bo jestes najzyklejszym prymiitywem jak juz pisalem pare postow wyzej. i Jeszce raz Mowie Napisz jescze cos o Moim Tacie lub rodzinie to wpadne do Ciebie wez juz sie niewypowiadaj na forum smieciu na moj temat juz powiedziales wszytsko juz wszycy wiedza wiec sie zamknij bo sie powtarzasz.
Duzo postow pise ze sharuje.
Nie juz nie sharuje.
Czemu doszedlem do ppb?
Poniewaz doszli tam moi kumple Jeste tam moj stary znajomy Febb i raczej flugo zostane , lecz w kazdej chwili moge dojsc do HWL

A takie teksty Rumcio burak wiesniak jestescie zaj,bisci naprawde jestem przejety i sie boje piszcie tak dalej omg.... powiedzcie cos ciekawego a nie...

Teraz zobacze 150000 cytatow tego co napiaslem jestescie ZAJEB...

Dragon86 19-08-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 943320)
ffS widze ze masz zajebisty argument gadlaes chodziasz raz ze mna? czy odrazu dalem Ci ignora widząc w nawiasia (8) uhuhauaha

Wez juz nie pisz tu bo jestes najzyklejszym prymiitywem jak juz pisalem pare postow wyzej. i Jeszce raz Mowie Napisz jescze cos o Moim Tacie lub rodzinie to wpadne do Ciebie wez juz sie niewypowiadaj na forum smieciu na moj temat juz powiedziales wszytsko juz wszycy wiedza wiec sie zamknij bo sie powtarzasz.
Duzo postow pise ze sharuje.
Nie juz nie sharuje.
Czemu doszedlem do ppb?
Poniewaz doszli tam moi kumple Jeste tam moj stary znajomy Febb i raczej flugo zostane , lecz w kazdej chwili moge dojsc do HWL

A takie teksty Rumcio burak wiesniak jestescie zaj,bisci naprawde jestem przejety i sie boje piszcie tak dalej omg.... powiedzcie cos ciekawego a nie...

Teraz zobacze 150000 cytatow tego co napiaslem jestescie ZAJEB...

Zal mi ciebie jak widzisz 8 lvl ktory pisze do ciebiwe nie zaczynajac od "pl" "plz itams" etc. dajesz mu ignora bo to 8 lvl ;)

@Ametystowiec
powiedz mi po tym poscie gdzie tu chec grania w pokoju :D

Rumcio 19-08-2006 00:44

Moze nie odrazu ale wotpie zeby Paw~~ wogole kiedykolwiek sie odezwal do mnie i ze mna gadal a sie wielce wypowiada, zeby okims tak mowic czeba go znac
@@Co do Agusi
Niemiala jak poznac 2 ownera bo go niema....
Wiec niegadajcie ze ma poznac 2 ownera zeby poznala RUmcia.
Rumcio to ja i nikt inny.

thewojtek 19-08-2006 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 943331)
Moze nie odrazu ale wotpie zeby Paw~~ wogole kiedykolwiek sie odezwal do mnie i ze mna gadal a sie wielce wypowiada, zeby okims tak mowic czeba go znac
@@Co do Agusi

omfg sam mam gg obu ownerow, nie pytaj skad -,- a jak chcesz dojsc do HWL to juz, wy*******aj..... jak mozna zaplacic iles tam i po miechu chciec dojsc? to jest ZDRADA....

sliver 19-08-2006 01:59

hah ja sie moge wypowaidac bo Cie poznalem tak samo jak Twojego kumpla jeffa i moge wszystkich tutaj zapewnic ze burakiem jestes nie musza juz z Toba gadac...

rozbawilo mnie to "juz nie sharuje" i zamiast "trzeba-czeba" - figlarne xD

Satan666 19-08-2006 02:08

Pi****licie o tym Rumciu, sharuje jego sprawa- nie sharuje nie macie racji, mnie sie osobiscie fajnie z nim rozmawia i w ogole, to ma byc topic z wydarzen na Galanie a nie dyskusja czy Rumcio sharuje, zaraz zamkna ten temat na kolejny tydzien i sie wreszcie zamkniecie i przestaniecie pi***lic glupoty...

Kurier 19-08-2006 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 943331)
@@Co do Agusi

Moze on sie do ciebie nie odezwal ale ja mialem te "watpliwa" przyjemnosc pare setek razy!

Ile razy to twoj brat siedzial na tym charze?-.^
Chyba ze posty tez robi brat teraz bo teksty maja tyle bledow ortograficznych ze 8 podstawowki juz powinna to kontrolowac bez problemu...
W ktorym momencie Pawlon pisal o twoich rodzicach?-.^
Jak go znam(a znam dobrze) to wiem ze sa pewne zasady, ktorych takze on sie trzyma np. rodzice(nie mowiac ze to osoby 3cie) to rzec z swieta!

A co do dojscia do HWL- na co czekasz malutki? zapraszamy!!
Zacytuje teraz slawne powiedzenie (obys bratu umial przetlumaczyc)
"The bigger they are, the harder they fall"
Zycze powodzenia!
A co do febba to na nim tez gralo kilka osob...

P.S. przepraszam wszystkich normalnych za to ze sie rozpisalem ale lekko sie napilem i moga pojawic sie dzis razace bledy nie tylko ort. ale takze skladniopwe czy fleksyjne..!
Mam nadzieje ze wybaczycie :)
Color~ masz duzo wiekszy staz na Galanie, ale ja nie pamietam rumcia z 60 lvlu... musial sie gdzies chowac jak ja nabijalem swoje poziomy ze spotkalem go dopiero na 90+;]

Colorion 19-08-2006 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 943320)

No tak, ktoś ma 8 lvl to pewnie się uważasz za kogoś lepszego...
Jakbyś chociaż wbił ta setke sam to mógłbyś być dumny ale to i tak nie usprawiedliwiałoby twojego żałosnego podejścia. Zrozum, że 8 lvl jest człowiek tak samo jak ty, a oceniasz po postaci która jest plikiem na servie cipów. Powinieneś sobie kogoś wynająć, żeby ci system wartości zreperował.

I jeszcze jedno powiedzonko
Im większa świnia, tym większa uczta :D

Rumcio 19-08-2006 10:20

Pare up

W ktorym momencie Pawl~~ pisal o twoich rodzicach?-.^

Jak go znam(a znam dobrze) to wiem ze sa pewne zasady, ktorych takze on sie trzyma np. rodzice(nie mowiac ze to osoby 3cie) to rzec z swieta!

Hmm moze poczytaj forum? a nie logujes sie raz na tydzien paczysz ostatni post i komentujesz ?
Nastepnym razem przeczyaj wszystko i komentuj.

thewojtek 19-08-2006 11:08

z nowosci na galanie, nie wiem czy bylo juz, nie pamietam... Riki Tifer padl spingowany, najpierw na of, a potem wychodzac z temple(znow ping~) bez blessow i aola...znow padl

Colorion 19-08-2006 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 943542)
Pare up

W ktorym momencie Pawlon pisal o twoich rodzicach?-.^

Hmm moze poczytaj forum? a nie logujes sie raz na tydzien paczysz ostatni post i komentujesz ?
Nastepnym razem przeczyaj wszystko i komentuj.

Może się myle, ale czy przypadkiem nie pomyliłeś PAWIO i PAWLON ?

(pewnie juz zauwazyles i ci glupio:p )

Catrishia 19-08-2006 11:30

dawno tutaj nie zagladalem... a dzisiaj poczytam sobie mowie... i co widze? zero wiadomosci... duza niechec do HWL... mase sprzeczek... różnic zdań... nie ma to jak galana... pzdr.

//Jakub

Kurier 19-08-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 943610)
Może się myle, ale czy przypadkiem nie pomyliłeś PAWIO i PAWLON ?

(pewnie juz zauwazyles i ci glupio:p )

Niestety Rumcio jest tak zaslepiony swooja niechecia do pawlona ze az ksywki myli:baby:

@Cat~ zmien sobie w przypisach w miejscu gildii z "wolnego strzelca" na "legend of HWL" dopuki tam jeszcze jestes..!

Lukus 19-08-2006 12:45

Heh Rumcio twoja pisownia jest porazajaca:D Np "paczysz" :D A co do wojny na galanie to nic sie niedzieje narazie.

thewojtek 19-08-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 943736)
Heh Rumcio twoja pisownia jest porazajaca:D Np "paczysz" :D A co do wojny na galanie to nic sie niedzieje narazie.

I nie bedzie ;(

Pawio 19-08-2006 14:04

Tak Rumek.. masz racje. zachowalem sie jak noob wlaczajac w to rodzicow ale komu ty wmawiasz ze nie sharujesz?
padl riki tiger
dawidoseczek 100 lv :D

pawlon 19-08-2006 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 943744)
I nie bedzie ;(

oj bedzie bezdie ;) ale o tym z tad sie na pewno nikt niczego nie dowie, no chyba ze po fakcie ;)

rumcio@ nie obrazalem Twoich rodzicow ani niczyich wiec siedz cicho, bo w koncu naprawde przegniesz i to sie moze zle dla Ciebie skonczyc.

PS: wlasnie zamierzam zglosic Twoj post jaki bardzo wulgarny i obrazliwy w stosunku do innych graczy. jak chcesz wpasc do rl to nie ma sprawy, tylko czy mama Cie pusci samego tak daleko? watpie ;D

PS2: Catri i reszta~ oczywiscie ze sie klocimy, ale czyz nie takze po to jest forum? zeby wyumieniac poglady, zdania, a nie tylko podawac suche fakty, wiec nic dziwnego ze od czasu do czasu mamy jakas zywsza wymiane zdan.

macie wydarzenie z galany: keekz jest znow leaderem HWl jako ze nuskei byl malo aktywny. anevarix doszedl do HWl i juz czytamy na forum galany o jakims random pkingu z jego strony.

Catrishia 19-08-2006 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 943694)
@Cat~ zmien sobie w przypisach w miejscu gildii z "wolnego strzelca" na "legend of HWL" dopuki tam jeszcze jestes..!

a co to za roznica... ;)

Lukus 19-08-2006 15:56

To wielka roznica Catr~~ ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53.