![]() |
mial 5 % szans na przezycie ataku ale i tak i tak by padl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/13390
Aż taki to tajny filmik nie jest :P |
Masz rację, film nieciekawy. Myślałem że będzie battle.
|
N-G dostanie po dupsku. GL MM
|
Aha mówiłem że szwedów bedą lać Next generation jest złożone całe ze szwedów Tylko Xolo~~ Doszedł do szwedziuków XOLORIAN WON Z POLSKI |
LS sie juz calkiem rozpadlo? :>
Niegram juz na kyrze, ale ciesze sie ze jest wojna. Moze jak wojna sie zakonczy na kyrze znowu bedzie mozna normalnie pograc X( |
Cytuj:
A oprócz tego do NG prawdopodobnie dojdą Masoj Hunett , Slaminer i ja |
Cytuj:
azeris byles 5 sekund szybszy ... +gandamir ~ tez polak |
Cytuj:
No jak jeszcze grałem 1 miech temu xolorianem grał polak ale co on zrobił z charem to już jego sprawa :D Azeris idz i wojojuj pooglądam cię chętnie w akcji i nie zapomnie twoich słów jak Xerteze(chyba dobrze napisałem) zabiliście i powiedziałes do tetra "moge już odejść ? ..." do swego masterka w chyba w dosłownym tego słowa znaczeniu. Reszty Polaków nie wymieniłem bo jeszcze nie mieli invita i ich nie widziałem Ale cóż pozdro :D Azeris go go go war xD Awer masz pozdro od Deejay Yomada xD |
Cytuj:
|
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
Oks Jeszcze mnie ujzysz na kyrze bo miałem 2 dobre chary jednego sprzedałem i gra dalej a drugiego shuntowało mi LS |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
nie bende robił przypału dla new ownera :> a drugi to był 60 ED którego mi shuntowano -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Deejay Yomada to rl friend a Ja miałem name Daianka jak chcesz wiedzieć |
daianka nigdy nie byl sprzedany
|
Daianka ma teraz 30+ lvl. I zmieniony nick na Saccato. Padłem ostatnio od niej na afk'u.
|
Cytuj:
Wiem ze ma 30 lev bo oddałem go do pkowana dla kumpla Gall pamiętam jak chodziłeś ze mna na hyderki i z ab zyczę ci takiego samego lev jak miała moja Daianka Przestałem nia grac jak dojechali mnie na 58 i do pk poszła tak samo jak deejay yomada :> |
Pamietam, pamiętam... A szczególnie twoje waste sd :) Thx 4 All, GL.
|
daianka byles albo bylas hunted za to ze deje~ gral twojm charem a dej~ byl odemnie hunted 4ever :<
|
Cytuj:
Hehe było mineło czas na new start Deejay teraz gra na Beryli , ja możę wrócę na kyrę , a ty awerku co ci się stało ? . Muszę przyznać że Waste SD miałem niezłe ale najgorsze jest to że chodź wbijałem 4xrazy 60 lev to nawed nie zaczełem banshee questa ;( który tak chciałem wykonać :PP :D Awer Wracaj do gry :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
niestety nie mogę poproś ją sam jak umieści new filmik PK xD |
ja jestem szwedem :-(
|
tak blisko do 100 lvl, a zarazem tak daleko :<
Oct 29 2006, 16:38:14 CET Killed at Level 98 by Garlerdon and by Nonix Dark Oct 29 2006, 12:38:54 CET Died at Level 98 by a lizard sentinel Oct 29 2006, 00:08:51 CEST Died at Level 99 by a dragon |
Jak przeczuwałem .. war ;d wreszcie :D
|
adrian ty jesteś pierwszy owner daianki? rl friend prowo'katora, spike blanixa?
|
Koniec wojny xd
|
Cytuj:
wojna wojna i po wojnie :D |
btw. kto to divamage ? ;p
|
;d
Pozdro dla najlepszego zioma na ziemi i najwiekszego kozaka w kosmosie Kubuś :*
|
Oct 29 2006, 21:13:33 CET Died at Level 141 by fire
Oct 29 2006, 21:13:06 CET Died at Level 144 by fire Oct 29 2006, 21:12:31 CET Killed at Level 145 by Xolorian and by fire huh... coż się stało ;p |
Cytuj:
oczywiście rl friend prowo'kator , spike blanix and 1 owner daianka |
@up
msg me na gg ,) * @down toz to bez sensu |
xolorian sie rookuje boa bo zaplacil 400k zeby wojny niebylo...
|
Szkoda że się obędzie bez wojny :<
ps. Chce ktoś wymienić 100k na Kyrze za 100k na Berylii? |
powie ktos co sie dzieje/bedzie dzialo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |