![]() |
Nie widze przeciwskazan ;) Nie lubie wracac do przeszlosci ;) I to poniekad od Was zalezy rowniez ;)
|
Napewno kiedys skorzystamy B)
|
@Reth'ik
Licze na to ;) @Iridia Smieszne ataki goblinow ;) Uczestniczylem w jednym na Kazo, bo akurat tam bylem ;p Zabawne to ;) Niestety mialem lagi i malo udalo mi sie zebrac bo ... szybko chodzily ;D |
Gratulacje Xandar =] Teraz czekam na Ciebie Maxx kiedy 100 będzie ?? =p
|
Nie spieszy sie ;) Wrocilem, musze wmieszac sie w wyluzowana atmosfere ;) A tak powaznie to lagi mnie przesladuja, a nocy narazie nie chce mi sie zarywac =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do goblinow to smieszna opcja, ale widzisz Maxxiu - Palladin powah. Za 1szym razem wyciagnalem 29 bagow, tym razem podczas ataku na port hope i edron 25 i jakas smieszna biala perelke z dopiskiem :P // Jesli chodzi o Sulechow 2007 to w gre wchodza ferie z tym, ze Anu i ja mamy w innym terminie niz Wy :P |
mat de'master wrocil na iridie :) !!!
|
Cytuj:
|
Do lortha rippera od Mocnego Wilka
To co zrobiles bylo zenujace. Najpierw pytalem sie czy masz na sell bear pawy napisales ze selne ci 21 za 12k ja napisalem 10 a ty powiedziales ze "nie bedzie mi sie to oplacac" ahahah 600 gp za 1 to lekka przesada . Masz 73 ms i kurwa jeszcze ci kasy malo ? A moze to bylo Zwykle PA i kozaczysz bo masz ue bo na mort hura cos ci sie nie udalo ;/ Odpowiedz bo to co zrobiles bylo malo profesjonalne :) No coz nie kazdy na 73 lvl musi byc normalny |
Cytuj:
|
Character Information
Name: Mocny Smok Sex: male Profession: Elite Knight Level: 56 ; o |
Opanujcie emocje Panowie, bo zawładną Wami świąteczne gobliny ;D
|
Małe, zielone i jeszcze kradną =p Powrót Mocnego?? =p i byłbym zapomniał:
Życze wszystkim wesołych świąt!!! |
Wiecie co wam powiem??
NIENAWIDZE ŚWIĄT!! Ale dla was niech będą one wesołe! Wszystkiego najlepszego, dużo prezentów pod choinką zarówno tą w rl jak i tą tibijską!! |
Jesli myslicie ze padlem Smokiem to sie grubo mylicie :p
Powrot Wilka raczej :P Przy okazji Wesolych Swiat :P Nawet moim wrogom :p |
Mocny ty tam siedź cicho , bo pod choinkę dostaniesz darmową podróż do temple :) No i przy okazji to wesołych świąt :evul:
|
Jesli myslicie ze sie bede rozpisywal jak ostatnio to sory ale nie chce was zanudzac Hmm a dlaczego odrazu chcesz mnie zabic ? Mowilem ze dalem juz sobie spokuj z "Pierdolami" .
|
Make love, not war <3
Wesolych for every1 ;* |
Wie ktos dlaczego Yamahati padl od Mor'Grimm?
Dec 24 2006, 15:29:49 CET Killed at Level 110 by Mor'Grimm |
Pewnie miss:) Heh co dostaliiscie pod choinke??:P
|
wypadek przy pracy xDDD
Mor'grimm <33 |
Zrobil Ci niespodzianke pod choinke:]
|
Cytuj:
|
Heh ja ma taki sam plan na reszte dnia:)
|
Cytuj:
|
Kurde na pasterce prawie się zarzygałem =/ Ta wigilia u babci xD A pod choinke dostałem moją nową miłość - Alvaro 20! Ciężko się od niej oderwać, bardzo ciężko =p
|
Cytuj:
topic@ Ja tam dostałem setke na next pacca :P btw@ dzisiaj moje urodziny :) |
Up. STO LAT!!
Wlasnie co to alvaro 20? |
Ty <10 znaków> :P
topic@ Ku*wa, ile dla SWE poszło kasy?? Słyszałem ze 6kk. To prawda?? |
z tego co wiem to 4kk + 1kk z tego co sie wczesniej ludzie wyplacili
|
Alvaro to słodka, delikatna, dobrze wystrojona...gitara klasyczna!!!=p Stara się lekko mówiąc zniszyła a nowa daje dużo przyjemności =p
|
nie lepszy bylby gibson:D::D
|
Yamahati & Mor'Grimm
Witam!!
Po dzisiejszym zajsciu z moim rl Isiio chcialbym powiedziec cala prawde co wiem na temat Yamhatiego i Mor"grima : Yamhatati: Acc Sharing z : -Madusik ( czyli ja ) -Rondel -Zimn -Isiio Podam wam jak chcevie nawet jego numer acc ( haslo pewnie zmienil ) : 4743166 !!!!!!!!!! Mor'Grimm: Acc Sharing z : -Bratem ciotecznym z innego kompa!! I powiem wam ze Arc wywola wojne gdy Yamahati Laubau Mewtu osiagna swuj wymazony poziome wienc POLACY szykujcie sie do wojny bo ju blisko ( chociaz yama noob jakos ostatnio czesto pada hauahauha) Pisze ten post dlatego ze Yamahati twierdzi ze muj najlepszy przyjaciel na tibi jak i na rl niby go Hacno (Isiio) jak i Danytha ( kiedy jeszcze JA nim gralem ) /Madusik/Danyth Knight/Falevius |
Cytuj:
Zapomniales jeszcze ze sharowalem z Czesiem z Gdyni na Slasku kolo Poznania Btw co znaczy hacno? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiecie co jesteście żałośni, mieliśmy was za kolegów a wy takie wałki robicie, Isiio padł bo mu sie należało, nic do niego nie miałem, a on do mnie to z jakiej racji mi zaczoł domek okradać? Btw zapomniałeś dodać ze sharuje z siostra i ojcem a moja matka mi sdki robi ;) /Signed Pinq |
Cytuj:
|
a mi sie wydaje ze nowa wojna juz tuz tuz
Xandar Dec 26 2006, 13:41:22 CET Killed at Level 101 by Laubau and by Helun Lirath Polacy maja jakies smieszne limity expa, szwedzi zachowuja sie jakby to byl ich server... szczeze to cieszyl bym sie z wojny zawsze 1 sd wiecej sie przyda |
I masz babo placek
02:00 Isiio [82]: yo nobie 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: kto nob? 02:00 Isiio [82]: rwij sie 02:00Bezok [136]: exevo gran mas vis 02:00 Warning! The murder of Isiio was not justified. 02:00 Bezok [136]: exevo gran mas vis :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |