![]() |
|
@UP
own3d ! @DemonstaR Tez tam jestem :D fajnie bylo :P smiechowo ;P |
17:09 Rikser [160]: ja polski?
17:09 Kojak Firefighter [121]: nie ty szmata 17:09 Kojak Firefighter [121]: :> Own3d :D |
@up
owned Ja pi3rd0le ale nudy... ^^ |
W 3 postach z rzedu slowo own3d !
own3d ! |
Cytuj:
|
[CHAR]Elom Tika[/CHAR]
OWN3D ;] |
Cytuj:
z tego co mi kumple mowili to pisali do ciebie ze ida po ciebie a ty "nic mi nie zrobia mam nuba na mostku" a pozniej "kurde jakis nub mnie leje" zamiast x loga tam zajebac lub isc do bagien, byc wogle na vt( no bo po co, mowil ziomek ze wogle go nie bylo) i powiedziec ze masz taki problem, stanalbys se tam i by cie z bagna wyuhali przy x logu wogle jak dla takiego noba jak ty mogli dac vento chyba tylko z litosci albo dla zabawy, jak ty jedyne jak morzesz pomoc to "robic za pota" albo "sztuczny tlum" bo ty nic nie potrafisz xd inna sprawa ze lizesz dupe komu morzesz by tylko grac, na poczatku byles z old fagiem pozniej z rikserami a teraz znow z old fagiem i inmates zal wyzywales fagowcow jak przegrywali a teraz znow im lizesz dupy stary a ty wiesz wogle o tym ze jak wygracie nawet te wojne to bedziesz hunted za to wszystko co robiles przed tą nową wojną co jest teraz? w skrucie takiego noba jak ty na tym lvlu drugiego nie ma na aurei na twoim miejscu bym tego hara zrokowal lub sprzedal bo ma gorsza reputacje niz 8lvl z carlin sry za bledy ale sie spieszylem bo lece w kime Pozdro dla elom tika aka d lair_/ |
Hehehehehehe
|
00:12 Elom Tika [111]: boatr mi pzetuja ;o
00:12 Elom Tika [111]: tzn 00:12 Elom Tika [111]: mostek 00:12 Eldero Tashfael [117]: bija cie? 00:12 Elom Tika [111]: nie 00:12 Elom Tika [111]: pzetuje mi rl 00:12 Elom Tika [111]: omfg wiem o robie ^^ |
Cytuj:
|
Wy to macie problemy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[EDIT] http://img138.imageshack.us/my.php?i...tp60924ty1.jpg ZGADUJCIE KTO TO JEST HAHA |
Marzycielska mina, a w myśli : <ciekawe czy coś tam mam>
/Jojo xD |
Cytuj:
|
Pppppppyjama?!
|
Cytuj:
|
Pfffffffffffff Adde bez pijamy. ;(
@Edit Ciekawe czego on tam szukał... xD |
Pijama daje rade :D:D:D
Pewnie sni o lvl etc. B) |
A wy dalej nawalacie swoje texty na froum. wyluzujcie wrescie.
Lepiej mi napiszcie kto z kim jest bo ja wogule sie nie orientuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |
|