![]() |
|
WON saimon, nie ma Cie.
|
Hahaha
Pocisne Cie tez :) szykuj sie ;*** Edord juz polecial ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aynama Rox HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Jebaniec wylozyl 850k na depo i smiecili mu az do restartu - pomiał plz @Saimon szkoda ze w kopalni nie byles taki kozak :< |
A Kwalle sobie zapłacił za wolność...
|
Cytuj:
|
A kto to Rostof, ktory tez sie wyplacil?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czas powiedzieć sobie prawdę. Arc rozpowiada jakie to PA sieje DD. Gówno prawda! TO ARCANIUM NA*******A LUDZI ZA NIC! I przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam wielu qmpli w ARC, ba nawet jestem po ICH STRONIE (byłem), i co z tego mam? Expie sobie kulturalnie, wpada mi tu jakiś 80 ms, leave now. Why? I pada odpowiedź "Cuz I want hunt here". Dzień później expie, i nagle napotykam jakiegoś 130 ek bijącego mojego respa. Pytam kulturalnie co ty robisz? Pada odpowiedź, "expie", dlaczego na moim respie? Pada odpowiedź "Cuz I can hunt where I want". Wogóle inna sytuacja to że jakiś sojusznik ARC (nie jest w gildii, ale pomaga w wojnie) chciał mnie zabić za to że byłem pierwszy na GS Island... Oto cała prawda! Jeżeli ARC chce wygrać wojnę musi się nauczyć szanować ludzi i zdobywać sojuszników, a nie na*******ać każdego i robić z siebie BOGÓW SERVERA.
|
Cytuj:
Potrzebujemy waszej pomocy, nie wahajcie się więc ani chwili i dołączcie do wielkiej wojny przeciw złu!:cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Tak przegladalem to w arc nie ma zadnego ms an 80 lvl a z knightow to don toro ma 130, moim zdaniem jak cos takiego ma maijece to pisz do kogos z tej gildi o pomoc
|
Cytuj:
'ok' po 1, przeba bylo napisac do kogos z Arc, ze Ci pa robia. 'ok' po 2, "[...]musi się nauczyć szanować ludzi[...]" Mhm? zobacz na swoj "koment" z tego forum i zadaj to pytanie jeszcze raz :* |
Cytuj:
|
@Fev zapomniałeś o 2 najważniejszych ;]
11 Nie zamulaj. 12 pamiętaj kolego bakaj tylko z bonga grawitacyjnego. pozdro tak w ogóle :D Co do tego PA to dużo takich noobków biega po epxie z textami moi koledzy w arc albo dd wy*******aj to wtedy chyba możesz napisać co nie? Palce cię od tego nie zabolą?:( signed: Usar |
GUPKI aaaa !!!
|
lol
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
lol
Cytuj:
|
zgnoic nikogo nie mozesz bo jestes nikim. koniec rozmowy, nikt Cie tu nie chce wiec wypierniczaj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |
|