Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Yooshi 03-01-2008 23:23

WON saimon, nie ma Cie.

Heram_Elion 03-01-2008 23:46

Hahaha

Pocisne Cie tez :) szykuj sie ;*** Edord juz polecial ;]

Reth'ik, 04-01-2008 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1824805)
:glupek: dedasz za nick

<3333333 <10 znakow>

eeetanz 04-01-2008 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reth'ik, (Post 1825350)
<3333333 <10 znakow>

Tak? Tak!?!?!? To ja Ciebie też <3333333! I 10 znaków również!

Rzolniez 04-01-2008 09:00

Aynama Rox HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Jebaniec wylozyl 850k na depo i smiecili mu az do restartu - pomiał plz

@Saimon szkoda ze w kopalni nie byles taki kozak :<

Anas Kiro 04-01-2008 09:04

A Kwalle sobie zapłacił za wolność...

Elevarm 04-01-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1825494)
A Kwalle sobie zapłacił za wolność...

Jak to Mewtu gadał, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, nieprzezwyciężeni nigdy się nie wypłacą...

Massterralph 04-01-2008 10:09

A kto to Rostof, ktory tez sie wyplacil?

Jinikao 04-01-2008 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Librys (Post 1824732)
Rybnik-Rowień :D-Żory kto jest z tych okolic?:confused:

Ja z ybnika, Bezok, Kaikao, Raven, Meffis, Sir Slaviax, Chris Ronaldo ci dwaj z Żor bardziej

Elevarm 04-01-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1825492)

To nie był Anyama tylko stary Arman

poreda 04-01-2008 11:58

Czas powiedzieć sobie prawdę. Arc rozpowiada jakie to PA sieje DD. Gówno prawda! TO ARCANIUM NA*******A LUDZI ZA NIC! I przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam wielu qmpli w ARC, ba nawet jestem po ICH STRONIE (byłem), i co z tego mam? Expie sobie kulturalnie, wpada mi tu jakiś 80 ms, leave now. Why? I pada odpowiedź "Cuz I want hunt here". Dzień później expie, i nagle napotykam jakiegoś 130 ek bijącego mojego respa. Pytam kulturalnie co ty robisz? Pada odpowiedź, "expie", dlaczego na moim respie? Pada odpowiedź "Cuz I can hunt where I want". Wogóle inna sytuacja to że jakiś sojusznik ARC (nie jest w gildii, ale pomaga w wojnie) chciał mnie zabić za to że byłem pierwszy na GS Island... Oto cała prawda! Jeżeli ARC chce wygrać wojnę musi się nauczyć szanować ludzi i zdobywać sojuszników, a nie na*******ać każdego i robić z siebie BOGÓW SERVERA.

Vincento_Vampire 04-01-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1825560)
Czas powiedzieć sobie prawdę. Arc rozpowiada jakie to PA sieje DD. Gówno prawda! TO ARCANIUM NA*******A LUDZI ZA NIC! I przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam wielu qmpli w ARC, ba nawet jestem po ICH STRONIE (byłem), i co z tego mam? Expie sobie kulturalnie, wpada mi tu jakiś 80 ms, leave now. Why? I pada odpowiedź "Cuz I want hunt here". Dzień później expie, i nagle napotykam jakiegoś 130 ek bijącego mojego respa. Pytam kulturalnie co ty robisz? Pada odpowiedź, "expie", dlaczego na moim respie? Pada odpowiedź "Cuz I can hunt where I want". Wogóle inna sytuacja to że jakiś sojusznik ARC (nie jest w gildii, ale pomaga w wojnie) chciał mnie zabić za to że byłem pierwszy na GS Island... Oto cała prawda! Jeżeli ARC chce wygrać wojnę musi się nauczyć szanować ludzi i zdobywać sojuszników, a nie na*******ać każdego i robić z siebie BOGÓW SERVERA.

Wreszcie zaczynacie przeglądać na oczy!:] Jest jak wam mówiłem, przyjaciele, banda kukiełek z Arcanium chce opanować server, zniszczyć go, a z was zrobić swoje zabawki, które można zabić w każdej chwiliX(! Nie to, co gildia Deadly Delight! Może kiedyś w przeszłości zdarzyło się, że zrobiliśmy coś zle, bijemy się za to w piersi i obiecujemy od dziś żyć z wami w zgodzie i harmonii8o, by wspólnym wysiłkiem zniszczyć hegemonię Arcanium!:cup::cup:

Potrzebujemy waszej pomocy, nie wahajcie się więc ani chwili i dołączcie do wielkiej wojny przeciw złu!:cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Jinikao 04-01-2008 14:06

Tak przegladalem to w arc nie ma zadnego ms an 80 lvl a z knightow to don toro ma 130, moim zdaniem jak cos takiego ma maijece to pisz do kogos z tej gildi o pomoc

Reth'ik, 04-01-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1825560)

'ok' po 1, przeba bylo napisac do kogos z Arc, ze Ci pa robia.

'ok' po 2, "[...]musi się nauczyć szanować ludzi[...]" Mhm? zobacz na swoj "koment" z tego forum i zadaj to pytanie jeszcze raz :*

eeetanz 04-01-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reth'ik, (Post 1825726)
'ok' po 1, przeba bylo napisac do kogos z Arc, ze Ci pa robia.

'ok' po 2, "[...]musi się nauczyć szanować ludzi[...]" Mhm? zobacz na swoj "koment" z tego forum i zadaj to pytanie jeszcze raz :*

A po trzecie Młodego irytować może tylko FEWOL co w gurah ma swuj dom.

Arthas The Keeper 04-01-2008 16:10

@Fev zapomniałeś o 2 najważniejszych ;]

11 Nie zamulaj.
12 pamiętaj kolego bakaj tylko z bonga grawitacyjnego.

pozdro tak w ogóle :D
Co do tego PA to dużo takich noobków biega po epxie z textami moi koledzy w arc albo dd wy*******aj to wtedy chyba możesz napisać co nie? Palce cię od tego nie zabolą?:(

signed: Usar

bilabong 04-01-2008 16:19

GUPKI aaaa !!!

Heram_Elion 04-01-2008 16:27

lol

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Heram_Elion 04-01-2008 16:28

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1825492)

Co w kopalni kozak? Ucieklem wam logiczne ze nie wyskocze sie bic sam z 25 osobami z was byl zal ze wam ucieklem pozatym pozniej gadalem ze spawaczem i loth jovenem i powiedzial mi ze nie uspokoi bandy debili i noobow ktore podochodzily do bongo team wiec sie przymknij Yooshimi cwaniak sie zrobil jak wszedl do arc po wojnie nie ma zycia nawet jak sie wyplaci to go zgnoje ! I cala reszte tych nabów :)

Yooshi 04-01-2008 16:31

zgnoic nikogo nie mozesz bo jestes nikim. koniec rozmowy, nikt Cie tu nie chce wiec wypierniczaj

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.