![]() |
|
@up
Sie popisałeś... |
Cytuj:
|
Cytuj:
wydaje im się że są kłębkiem świata i zachowują się jak damulki ąę =D |
Argaxx
Jan 16 2008, 22:09:04 CET Killed at Level 151 by Senzel and by Czipsu Cate Valio Jan 16 2008, 22:09:09 CET Killed at Level 107 by Zwidek and by Senzel Bady Fur Jan 16 2008, 21:33:38 CET Killed at Level 120 by Argaxx and by Cate Valio |
Jan 16 2008, 22:04:11 CET Killed at Level 171 by Argaxx
and by Enkrona ymy |
Jeszcze Motoxmanka, Etteron, Enkrona, Dubikos
|
hrhr poprawa humoru przed spaniem! XD PIERDOLIC WASSSSSSSSS:D
|
@up
Mówiłem Ci że jesteś nie miły :( |
Może ktoś mi powiedzieć w skrócie sytuację na Furorze? Bo już się pogubiłem ;d
Pozdrawiam byłe Green League, Liliput Green ; ) |
Fakt faktem pozostanie , że [GUILD]Vision[/GUILD] samo nie dało rady tylko musieli sie z kimś sprzymierzyć :( Tym bardziej zyskali u mnie minusa , że znowu są razem z Pasterzem no ale cóż to moje zdanie ;)
|
Cytuj:
|
vsion rzadzilo ale nastapil rozlam. powstala gildia inshon skladajaca sie z ex-memberow z vision i weszla w koalicje z duskiness i zalozona przez Pasterza Wra. poexpilii i chcieli wyruchac duss. vision dolaczylo do duskow i wra na inshonow...
cos pominalem ? |
@up
najpierw pasterz , xareta , thellion i nie pamietam kto tam jescze byli w polaczonej gildi duskow (bodajże Da Crew sie to nazywało) potem ekipa pasterza znowu była z vision wyrzucona przez krótki czas byli sami a potem założyli WRA.Teraz są wraz z duskami+vision |
|
Cytuj:
Ta.. Mój brat pojechał do Krakowa.. :> Topic: Ta Furora jest skończona haha xDD ale mi sie podoba przynajmiej akcji więcej i filmów :> Mam nadzieje, że będzie więcej takich rozłamów :] |
Nelvotta nie mow ze Banan w Krk ? :>
wroc na furo to sam bedziesz krecil filmiki z akcji xd Banan sie zmienił bo Krakow go zmienil ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no w niemczech siedzimy teraz razem ale w weekendy jeździ zawsze ;];] A co do Furo to watpie żebym wrocil jak słysze o tym PA i sledzac sytuacje na tym serwie nie jest to za ciekawe ;d;d (kumple rl skarza mi sie tylko "ten i ten mnie laja etc xDD"). Mam nadzieje ze wy tez wkoncu zostawicie ten serw pozdro ;] |
Szacunek dla Szwedow , ze ogarniaja w tak nielicznej ekipie _/
btw. jakby im pomogla wieksza ilosc membersow Ishion to bylo by ciekawiejB) Pzdr. |
obiektywnie mówiąc to takie sneaki nie mają sensu.
Co im da jak zabija takich paru gości jak na nastepny dzien dzięki wspaniałych "polepszeniach"(uptade) , pójda i odrobią z nawiązką. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |
|