![]() |
|
Cytuj:
|
Co do "hackowania" postaci w tibii, to trzeba byc albo bardzo naiwnym albo trafic na prawdziwego hackera, a nie takiego co sie podszywa pod kogos zeby wyciagnac pass8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh
@upa ja mam funkcje wydalanie..
czlowieku takie bzdury piszesz ze poprostu dech mi w piersiach zapiera... zastanów sie nad swoimi wypowiedziami |
Cytuj:
@ozon jak ty to zrobiles ?? ze weszles na drugiego compa itp?? |
hmm
teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze ;] z pomoca ludzi z innych miast , niektorzy jak widac mysla ze , w celu wygrania wojny owi ziomki siegają po samo "hakerstwo"? A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!
|
lol xxDDDDDD
Gdansk stolica hackingu ? _/
|
nie
Cytuj:
|
;]
Cytuj:
|
I tu macie KARE !!! Czekamy na odpowiedz zerowce. HAHA
Cytuj:
|
Hehe dzieki za pozdrowienia :D
Jest ktos z koszalina w vision ?:evul: No kawalek nawet dobry a w poruwnaniu do kawalka duskow to WYPAS ;D |
Osoby nie majace pojecia o niektorych sprawach niech sie nie wypowiadaja, ok ?
Co do Polskiego prawa i organów sciagania wiem jak to wyglada. Nie oczekuje tez ze osoba ta zostanie skazana jakims wyrokiem czy cos, chodzi o sam fakt zeby nie czula sie anonimowa,a to juz cos. Dla mnie priorytet to zeby zlozyc sprawe na policji, a moze akurat cos w tej sprawie zrobia. W jakiejs w koncu musza, nie ? "teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze" -bullshit, faktem jest jednak ze osoba jest z gdanska badz obrzezy miasta. "Gdansk stolica hackingu ? _/" -zeby wlamac sie komus na gg nie trzeba wielkiej sztuki :s, niestety "Ta się kurwa bulwersujecie, a nikt nie pomyślał o tym, że Sohard (Master Ozon) to poprostu jest psychicznie chory i potrzebuje leczenia, a nie policji. Izolatka, na pare miechów odstawić tibie i kurwa już go żadnen Harcesh z Gdańska hakować nie będzie." -nie bede tego komentowal, nie wiem komu bardziej leczenie jest potrzebne. "A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!" -Czy nie umiesz wpisac sobie trackingu IP? Zobacz ze ostatnia bramka przez ktora przechodzi jest bramka w Gdansku hostowana przez firme GTS Polska [Ipartners.pl] NOOB -.- @ Tu nie chodzi o sam fakt wlamania. Bo mozna rozrozniac kilka rodzajow. Niektore osoby wlamuja sie zeby pokazac slaby system obronny, takie nawet mozna uznac za "pozytywne". Tu jednak chodzi bardziej o podszywanie sie w celu wyciagniecia roznego rodzaju informacji. Miedzy innymi dla korzysci materialnych. To wszystko mam udokumentowane i zgloszone na gadugadu.pl. Skad wiem o czym rozmawiala osoba? Otoz napisalem maila do serwius gadugadu z obszernymi wyjasnieniami i uzyskalem szybka pomoc wraz z archiwum rozmow z dnia 10/11 luty gdy to osoba "wbijala" kilkakrotnie na moje gg. Jakby nie patrzec samo konto w tibi - jest platne, ale jesli nawet nie to Konto w CS'a i kilka innych gier , tak ;) @up strasznie mnie glowa boli, jutro obslucham kawalek i ocenie ^.- |
Odrazu widać że cos zrobiliście samemu bo słowa poniżej krytyki a bit wsumie niezly :)
|
Cytuj:
Takie pytanie mam do Ciebie jak Ci ktoś tutaj na forum napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ i nie strasz na tym forum :/ bo tak naprawdę te wszystkie konta do gier są wirtualne jakby nie patrzeć i jesteś bezradny w takich sytuacjach .. chyba ze z GG coś wskórasz ale na Tibie, CS'a i etc. gierki nie licz naprawdę ;). P0zdrawiam. |
Cytuj:
Chodzi o to aby uswiadomic kilkunastu osobom ze nie sa anonimowe za ekranem komputera i NIE moga robic co im sie zywnie podoba. Taka jest prawda i tego bede dowodzil. " napisze ze będzie chciał Cie zabić to też zgłosisz i udokumentujesz to policji? bo przecież groźby są karalne, człowieku skończ" taka grozba nie ma pokrycia prawnego, ale wbicie na moje gg , rozmawianie i podszywanie sie pod inna osobe w celu wydobycia informacji juz tak. Zostawil po sobie slad, czyli dowod. Proste? |
Ok, nie chce znowu zapuscic tematu, wiec - skonczmy juz gadanie o tym, czy go znajda/nie znajda. Gadanie o hakerach jako-tako pasuje do tematu, ale pal licho - w koncu to jakas sytuacja. Jednak od teraz rozmowy o tym, jak kogo znalezc w sieci beda kasowane. Dziekuje za uwage ;)
|
Jaki bit - mezo na pewno jest z was dumny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |
|