Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Luppy 24-03-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1331131)
btw nie pijcie nigdy w pracy :D

I w McDonaldzie xD

Nedomanus 24-03-2007 15:25

Alkohol szkodzi zdrowiu !
poszkódźmy sobie razem :D

Forlann 24-03-2007 15:48

Wojna sie juz skonczyla?

Nirvy 24-03-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlann (Post 1331770)
Wojna sie juz skonczyla?

Myślę ,że można powiedzieć ,że jeszcze trwa:D

.:Boixos:. 24-03-2007 20:48

Yunek przeciez tez ostatnio solo zlapal na Memym ;)

rec z kage jest,ale chyba nie do udostepnienia xd przynajmniej taka byla mowa na poczatku ;D

Urgothiri 25-03-2007 10:27

@up

a dlaczego nie? :>

.:Boixos:. 25-03-2007 16:13

zgadnij ^^ xD
moze ktos wrzuci ale ktos bardziej uprawniony ode mnie;P

Ptak~ 25-03-2007 19:20

Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (;)), Rybie za te kilka akcji na wojnie SoBS:NG, Thorowi, Yaroshemu, oraz garstce pozostalych przyjaciol z Polski i nie tylko, m.in Don Zasie, Elwinowi, Archinowi.

Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra.
Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie.

do zobaczenia na hysterii.

.:Boixos:. 25-03-2007 20:29

gl na hysterii (jak to ots?:P) :)

Pyro Aris 25-03-2007 21:19

raz juz widzialem Suva jak biegal na otsie Aurea War ,najczesciej widzialem go w swiotyni ;d

Tjor masaker pro skater 25-03-2007 22:19

No cóż wszystko ma swój koniec. Przez wzgląd na dawne dobre czasy:) życzę Ci powodzeniaB)

Ptak~ 25-03-2007 22:40

skad wiesz, ze akurat mnie ;) jak akurat nie ma freezow to raczej nie padam :<

Fin'er 25-03-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1333967)
Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (;)), Rybie za te kilka akcji na wojnie SoBS:NG, Thorowi, Yaroshemu, oraz garstce pozostalych przyjaciol z Polski i nie tylko, m.in Don Zasie, Elwinowi, Archinowi.

Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra.
Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie.

do zobaczenia na hysterii.

Widzę jeszcze jeden powód by coraz mniej grać w tą gierkę :). Coraz więcej znajomych odchodzi... praktycznie ze starej gwardii mało kto się jeszcze mocno trzyma.

No cóż bracie... :) Życzę powodzenia poza Obsidią i mam nadzieję, że jak Cipsy naprawią swoje laggi to powrócisz i dobijesz upragniony 150 lvl :).
Myślę że jeszcze nie jeden raz zobaczę Cię w Twoim dresiarskim outficie ( :D ) .

~~ Rise and shine ~~

Suv ( pod każdą postacią ) _/ :cup:

Ps. Jeśli zdrowie, praca, chęci i dziewczyna pozwoli to ja wracam po maturach :D :D :D albo na studiach :p

Dodi Brae 25-03-2007 23:42

Olek co Ty gadasz za glupoty o zaprzestaniu grania !!

Z tibi nie da sie od tak zrezygnowac, powiedziec nie gram, ide na rower zamiast expic :P
Tibie sie wlacza zeby pogadac, zrobic questa powalic kilka rootwormow czasem trola lub centpeda i nie mozna od tak przestac przed zrobieniem Anihilatora.

Wiec do roboty. I nie przyjmuje zadnego tlumaczenia "ze ja nie moge bo laguje" zrobiles sorkiem 125 lev to zrobisz knightem 105 i palem 110 i zrobimy razem Ani a pozniej quest na Avengera albo fajna kusze z celownikiem i miekkie buty.

Podobno w krotkim czasie dojdzie konkurencja dla TPSA i neostrady. Moze dojdzie i do Bydgoszczy :)

Przeciez nie zostawisz mnie tu samego.

Piotrek

Ptak~ 26-03-2007 00:04

@ finer

dajesz dajesz, zrobimy razem anni ;) a od mojego dresiarskiego i 3L0 outfitu to wara! :D

@ dodi

wcale nie zaprzestaje grania w Tibie, ale na Obsidii.

w Bydgoszczy lepszy net napewno jest, tyle ze tu gdzie ja mieszkam akurat mozliwosci podlaczenia go nie ma, przynajmniej narazie. poza tym, dlaczego ja mam cos zmieniac, skoro Selena i Isara, Antica i Aurea plynnie chodza przez caly dzien.

Moze i zrobilem ten 125, ale jak w nocy wchodzilem np. na hydry na jakis czas, to nie przejmowalem sie, ze sie nie zwroci. teraz jestem po hacku, nie mam nic, w nocy tez juz grac nie daje rady, napewno nie tak duzo. naprawia wreszcie te lagi, bedzie i powrot, w wielkim stylu.

wbijaj ten swoj 100 ;)

pozdrow chlopakow z rambo ode mnie :) masz przeciez i ich, i Booke i Wiki :):)

Pyro Aris 26-03-2007 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1334339)
skad wiesz, ze akurat mnie ;)

jesli to pytanie bylo skierowane do mnie to mowie ,ze widzialem twoje dopiski przy zakleciach min. Zastosuj~ ,a jesli to nie bylo do mnie to sory ;d

Ptak~ 26-03-2007 10:28

dostales pm, przynajmniej powinienes ;)

Fin'er 26-03-2007 19:20

Aaaa co tu taka ciszaaa... ? xD

Nedomanus 26-03-2007 19:42

@fin'er cicho na wojnie, nic sie ciekawego na obsidii nie dzieje poza masa hachów... yasnor, slayer archi, maxi raco, mydykus - wiekszosc order -.- a tak to nuda.

.:Boixos:. 26-03-2007 20:45

zeby wam az za nudno nie bylo :P
http://rapidshare.com/files/22901877...benek.rec.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18.