![]() |
|
Cytuj:
I w McDonaldzie xD |
Alkohol szkodzi zdrowiu !
poszkódźmy sobie razem :D |
Wojna sie juz skonczyla?
|
Cytuj:
Myślę ,że można powiedzieć ,że jeszcze trwa:D |
Yunek przeciez tez ostatnio solo zlapal na Memym ;)
rec z kage jest,ale chyba nie do udostepnienia xd przynajmniej taka byla mowa na poczatku ;D |
@up
a dlaczego nie? :> |
zgadnij ^^ xD
moze ktos wrzuci ale ktos bardziej uprawniony ode mnie;P |
Chcialbym podziekowac za wspolna gre Dodiemu i Booce, Lukaszowi, Awolverowi, Kiroyowi, Donasowi, Vanowi, Vixiemu, Finerowi (;)), Rybie za te kilka akcji na wojnie SoBS:NG, Thorowi, Yaroshemu, oraz garstce pozostalych przyjaciol z Polski i nie tylko, m.in Don Zasie, Elwinowi, Archinowi.
Kiedys do Was wroce, szkoda ze ponad polowa z Was i tak juz nie gra. Poczytam jeszcze forum, w sumie i tak od dluzszego czasu nic poza tym nie robie. do zobaczenia na hysterii. |
gl na hysterii (jak to ots?:P) :)
|
raz juz widzialem Suva jak biegal na otsie Aurea War ,najczesciej widzialem go w swiotyni ;d
|
No cóż wszystko ma swój koniec. Przez wzgląd na dawne dobre czasy:) życzę Ci powodzeniaB)
|
skad wiesz, ze akurat mnie ;) jak akurat nie ma freezow to raczej nie padam :<
|
Cytuj:
No cóż bracie... :) Życzę powodzenia poza Obsidią i mam nadzieję, że jak Cipsy naprawią swoje laggi to powrócisz i dobijesz upragniony 150 lvl :). Myślę że jeszcze nie jeden raz zobaczę Cię w Twoim dresiarskim outficie ( :D ) . ~~ Rise and shine ~~ Suv ( pod każdą postacią ) _/ :cup: Ps. Jeśli zdrowie, praca, chęci i dziewczyna pozwoli to ja wracam po maturach :D :D :D albo na studiach :p |
Olek co Ty gadasz za glupoty o zaprzestaniu grania !!
Z tibi nie da sie od tak zrezygnowac, powiedziec nie gram, ide na rower zamiast expic :P Tibie sie wlacza zeby pogadac, zrobic questa powalic kilka rootwormow czasem trola lub centpeda i nie mozna od tak przestac przed zrobieniem Anihilatora. Wiec do roboty. I nie przyjmuje zadnego tlumaczenia "ze ja nie moge bo laguje" zrobiles sorkiem 125 lev to zrobisz knightem 105 i palem 110 i zrobimy razem Ani a pozniej quest na Avengera albo fajna kusze z celownikiem i miekkie buty. Podobno w krotkim czasie dojdzie konkurencja dla TPSA i neostrady. Moze dojdzie i do Bydgoszczy :) Przeciez nie zostawisz mnie tu samego. Piotrek |
@ finer
dajesz dajesz, zrobimy razem anni ;) a od mojego dresiarskiego i 3L0 outfitu to wara! :D @ dodi wcale nie zaprzestaje grania w Tibie, ale na Obsidii. w Bydgoszczy lepszy net napewno jest, tyle ze tu gdzie ja mieszkam akurat mozliwosci podlaczenia go nie ma, przynajmniej narazie. poza tym, dlaczego ja mam cos zmieniac, skoro Selena i Isara, Antica i Aurea plynnie chodza przez caly dzien. Moze i zrobilem ten 125, ale jak w nocy wchodzilem np. na hydry na jakis czas, to nie przejmowalem sie, ze sie nie zwroci. teraz jestem po hacku, nie mam nic, w nocy tez juz grac nie daje rady, napewno nie tak duzo. naprawia wreszcie te lagi, bedzie i powrot, w wielkim stylu. wbijaj ten swoj 100 ;) pozdrow chlopakow z rambo ode mnie :) masz przeciez i ich, i Booke i Wiki :):) |
Cytuj:
|
dostales pm, przynajmniej powinienes ;)
|
Aaaa co tu taka ciszaaa... ? xD
|
@fin'er cicho na wojnie, nic sie ciekawego na obsidii nie dzieje poza masa hachów... yasnor, slayer archi, maxi raco, mydykus - wiekszosc order -.- a tak to nuda.
|
zeby wam az za nudno nie bylo :P
http://rapidshare.com/files/22901877...benek.rec.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |
|