![]() |
|
No tak chrno crusade mialem obejrzec.. Arigato ddosik kocham cie ;*
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@DeDoS
To nie widziales innych, "ciekawszych" Live Action xD Death Note przy nich to naprawde pozadnie zrobiona produkcja. No i... Misa <3 @Que To raczej bylo zwiazane z fabula serii, z ktorych pochodza, a tego picsami sie nie opisze :< Ale sa kawaii i tak i tak! |
nie wiem niestety co to te neko lole i rozne rzeczy co wygadujecie tutaj ale cóż...
1 odcinek chrno crusade done Ukryty tekst:
No ale zobaczymy dalej ;] |
@Up
Sam jestes lol. To nie wypowiadaj sie o rzeczach, o ktorych nie wiesz... |
@milano
I kto to mówi... |
dobra looz i sry ze was urazilem ;/
Forgive me |
Double post, komp mi swiruje.
|
Cytuj:
MASZ COŚ DO ZERO NO TSUKAIMA?! |
Czwarta seria ZnT no nie mogee ;/
zamiasta nakręcic jakomś kontynuacje naprade dobrej Serii to wydawają ''chłamy'' : P (bez obrazy dla Fanów) : * mówiąc Kontynuacje dobrej seri miałem na mysli: -Elfen Lied -Haruhi ( chociaż w 3nr ''Arigato'' piszą ,ze ma byc kontynuacja serii ;) ) -Spice and Wolf i wiele wiele innych... |
@Rekin
Ty tak na serio? ZnT ogladac sie dalo pierwsza serie, druga juz gorsza, a trzecia ssie zupelnie. |
elfen lied to napewno powinna byc jakas kontyunacja no ale to tylko nasze marzenia ;/
co do znt to ssie, ale dalo sie obejrzec |
Hmm... ZnT... 1 i 2ga seria byly ok. 3cia juz taka sredniawa, nie potrzebnie wymuszona. A zakonczenie 2giej serii ZnT mi sie nie podobalo, skonczylbym to inaczej i nie robil 3ciej serii.
|
No to ja niewiem co Oni wymyslą w tej Czwartej Serii.
Może Saito wreście ''Zaliczy'' Louise xD :baby: |
Ja uwazam, ze dobrym zakonczeniem dla czwartej/piatej serii byloby zakonczenie a'la School Days xD
To by dopiero roksiło, hahaha |
Ten film ma jeden wielki błąd jak dla mnie (Death Note: Ostatni Wpis), żeby nie psuć komuś kto nie oglądał a zamierza,
Ukryty tekst:
|
ładne spodnie hanyuu na screenie, Grocix
|
od 2go Marca na AXN SCI-FI nowe Serie
O tak to Lubie : )) |
Jak wam sie podoba moj nowy avatar?XD
|
@Grocix
Taaa... Genialne było by połączenie ZnT i SD. ZnT widziałem tylko 1/2 1. serii, więc nie wiem kto by zrobił z bohaterem wiadomo co, a potem wiadomo co z kim, a na koncu wiadomo czym, gdzie, co zrobił. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
@edit O.o 360 strona :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Koszyk
Ukryty tekst:
|
@Ergo Proxy
Ale nudne... A co tam, nie będę się zmuszał do oglądanie tego i znajdę sobie coś innego : P |
@Nari
Są tam mechy? Jak są to naprawdę nie rozumiem ciebie. Ogląda anime z mechami i nudzi mu się..... to jest chore!! Nipah~! Corgar Frizz |
@Grocix
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Ale w Ergo Proxy chyba nie ma mechow?;P
@Koszyk Ok! Podpisuje sie xD |
o chyba znalazlem wreszcie cos sensownego czyli spice and wolf ... Zobaczymy czy fajne
|
Cytuj:
|
@Grocix
Aha @Nari Teraz cie rozumiem. Nie ma mechów.... anime jest nudne. Ja chce mechy!! @Toradora! 21 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
a Takie: -„D.I.C.E” -„Honey & Clover” -„Captain Tsubasa” -„Cowboy Bebop” -„Blue Gender” -„Slayers — Magiczni Wojownicy III” : )) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari
Dokładnie to napisałem. Na początku nie podobał mi się ten zwrot, ale po 21 epie całkowicie zmieniam zdanie. Nipah~! Corgar Frizz |
Nie używam neta obecnie więc dorzuciłem do pieca (torrent) - ~15GB:
Black Blood Brothers Amaenaideyo! Amaenaideyo! Katsu Ayakashi Ayashi Akikan |
black blood brothers mi osobiscie sie nei spodobało. Teraz katuje KIBE i calkiem calkiem.
|
Siema, wracam po długiej przerwie.. pewno już mnie nie pamiętacie ^^
I wracam z pytaniem, czytał ktoś mangę Toradora? Ona sie już skończyła czy ciągle leci? A jak się skończyła, to mógłby mi spoilerować, czy było przynajmniej powiedziane z kim kończy Takasu? Bo od odcinka 21 wszystkiego się można spodziewać... Btw co sądzicie o nowych fillerach w Bleachu? (Jak takie pytanie było to sry, ale nie chce mi się 100 stron czytać :0) |
@UP
To nie są fillery... |
@andre
to nie są fillery : p Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |
|