![]() |
|
Cytuj:
|
Juz za kilka minut rozpoznie się spotkanie ManU z Barcą.(Link do jednej z wielu relacji live- http://www.sport.pl/sport/1,74696,5168704.html ). Nie potrafie wyłonić zwycięzcy. Tak,jak na Kamp Noł było wiadome ,że Barca zdominuje spotkanie,i będzie nieskuteczna pod bramką,tak na Old Trafford możemy oczekiwać wszystkiego. Obydwu klubów specjalnie nie lubie, w każdym mam kilku lubianych przezemnie piłkarzy, ale ogólnie wole żeby awansowała Barcelona. Chciałbym jeszcze raz przeżyćspotkanie CFC-Barca...
|
Cytuj:
Ronaldo(jak on śmie nazywać się tak jak ten wielki napastnik) - CIOTA. A Barka po raz kolejny tonie w tym sezonie. PS. Śląsk ograł Turów :) |
Cytuj:
i wygrał męczester -.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@down no łej |
Z Chelsea a z kim....
|
Cytuj:
|
Liv'poolu nie lubie, ale za Czelzi też nie przepadam :P W finale na pewno będę za MU... Barca dziś była gorsza... Scholes brame - cudo ukłuł.. cóż, trzeba brać się za przebudowe drużyny...
tak btw. Tu jest przyszłość arsenalu... ;p ma 16 lat i nazywa się Jack Wilshere. Dość ładnie chłopak se pogrywa :D http://pl.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE |
Cytuj:
|
Biedna Barcelona znów niczego nie wygrała. :( Finał LM oddała Manchesterowi, a mistrza Hiszpanii - Realowi.
|
Ha! Na ten moment czekało się 9 lat! MU w finale! Nieważne z kim by grał to i tak wierzę, że Diabły wygrają. Już sir Alex o to zadba.
|
Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka. |
Ciekawe...jak się teraz czuje Henry, który odszedł do Barcelony, bo był pewny, że wygra z nią w tym sezonie LM, a został z niczym ?
|
404 minuty bez gola a ktoś tu pisze o lepszej grze , co więcej o jakiejś ładnej grze, że Bar$a zawsze gra pięknie itp itd. Śmiechu warte, a Mu pomimo że siada z formą to to wystarczyło na Barcelone
|
Cytuj:
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ] |
Cytuj:
To jest podobno wulgarne słowo... Fajni są ci moderatorzy! Nie mówiąc o tym, że często widzę tu niekaralne prawdziwe przekleństwa. Trochę za dużo nadgorliwości, Gimlos. Dziś Chelsea awansuje. |
Nie mowcie ze Barcelona grala lepiej ;> ogladalem 2 spotkania live i wynika z tego ze Barca nawet jak by weszla do finalu i to fartem to nic by nie strzelila. Jak to kumpel mojego ojca wczoraj podsumowal mecz: " Eto'o biegal jak nacpany, a Henry niedoje****" i tyle. Mozna powiedziec ze Messi nie ma z kim grac. Kiedy wczoraj dostawal pilke przechodzil odrazu po 4, podanie w pole karne ale kto to mial dokonczyc? Zacytuje Eto'o: "Jezeli do konca sezonu Barcelona nie zdobedzie zadnego tytulu mistrzowskiego, ODCHODZE!", wydaje mi sie ze sie wywyzsza bo to co wczoraj robil to zaloba. Marnowal takie akcje jakie by mozna powiedziec przecietny pilkasz zrobil by lepiej, a Manchester mozna powiedziec ze sie sam nie popisal, ale wygral i wygral zasluzenie, bo dlaczego miala by wygrac Barcelona ktora nie umie nawet 1 meczu wygrac z kims lekko lepszym od niej i siedzi na "chyba" 5 miejscu w lidze, a Manchester na 1 pozycji w Premiership, ale juz nie dlugo moze sie to zmienic czyt. Chelsea zrownala sie z nimi punktami. Wracajac do LM to wiadomo ze Chelsea wygra i wejdzie do finalu.
PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;> |
Cytuj:
Aha i jak dla ciebie ManU na Nou Camp zagrało lepiej niż Barca to wybacz ale nie skomentuje tego. Cytuj:
Co do meczu z Realem to dla zawodników i kibiców "królewskich" jest czymś więcej niż zyskiem z biletów, zapewniam Cię. |
@up
No wiesz jezeli chodzi ci o ten rzut karny na Camp Nou ktory zmarnowal Ronaldo to przemysl to. Byla to "3 minuta" i byl pod wieeeeelka presja, gdyby to bylo w 20 minucie bylo by pewne ze Pokemon wyjmowal by pilke z bramki i Eto'o mowil ze odejdzie w tym sezonie bo niestety umiem czytac ;> ale dzisiaj przeczytalem, ze nie zamierza opuszczac Barcelony. I nie mow mi ze Barcelona gra lepiej od ManU bo to co oni na boisku wyprawiaja niestety, ale przechodzi ludzkie pojecie czyt. nie umieja dobrze zagrac pilki, co Messi zrobi to Eto'o zwali, Henry boi sie pilki bo to widac i nie chce mi sie dalej rozpisywac ale tak jest. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |
|