Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Maggic 29-04-2008 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2028937)
Czelzi - Liv'pool 1:1, dogrywka i karne :P Myślę, ze Czelzi u siebie będzie mocne jak z MU w lidze. Liv'pool to typowa drużyna na ligę mistrzów więc szanse wyrównane :P

MU - Barca 2:3 Mam nadzieję, że to będzie porywające widowisko coś al'a
Czelzi - Barca sprzed 3 lat bodajże... Tyle, że tym razem kataloński klub będzie górą. Jak Barca zagra tak jak w pierwszym meczu to jestem spokojny :P oby tylko skuteczność poprawili. Jestem kibicem Barcy więc obstawiam na Barce.. ale równie dobrze może być 3:2 dla MU :P Cieszy mnie to, że bramkowy remis daje awans Barcie ;-)

Ja stawiam 2-1 dla Chelsea z liwerpólem i 1-1 w meczu Barza vs Mó

MatiCFC 29-04-2008 20:43

Juz za kilka minut rozpoznie się spotkanie ManU z Barcą.(Link do jednej z wielu relacji live- http://www.sport.pl/sport/1,74696,5168704.html ). Nie potrafie wyłonić zwycięzcy. Tak,jak na Kamp Noł było wiadome ,że Barca zdominuje spotkanie,i będzie nieskuteczna pod bramką,tak na Old Trafford możemy oczekiwać wszystkiego. Obydwu klubów specjalnie nie lubie, w każdym mam kilku lubianych przezemnie piłkarzy, ale ogólnie wole żeby awansowała Barcelona. Chciałbym jeszcze raz przeżyćspotkanie CFC-Barca...

Articuno 29-04-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2030314)
Juz za kilka minut rozpoznie się spotkanie ManU z Barcą.(Link do jednej z wielu relacji live- http://www.sport.pl/sport/1,74696,5168704.html

A to nie ma Sopcasta lub czeskiej telewizji?

Ronaldo(jak on śmie nazywać się tak jak ten wielki napastnik) - CIOTA.
A Barka po raz kolejny tonie w tym sezonie.

PS. Śląsk ograł Turów :)

NecroLukas 29-04-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2030609)
Ronaldo(jak on śmie nazywać się tak jak ten wielki napastnik) - CIOTA.

krew mnie zalewa jak widze co on robi, jego gesty, ruchy, mimika twarzy..

i wygrał męczester -.-'

Mlecziii 29-04-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 2030638)
i wygrał męczester -.-'

A czegoś się spodziewał jak barca u siebie nic nie strzeliła.Mnie bardziej ciekawi z kim będzie w finale grał bo awans był przesądzony już od dawna :D

NecroLukas 29-04-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 2030654)
A czegoś się spodziewał jak barca u siebie nic nie strzeliła.

że strzeli na wyjeździe.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 2030654)
Mnie bardziej ciekawi z kim będzie w finale grał bo awans był przesądzony już od dawna :D

liwerpul pliks ;[

@down
no łej

Capality 29-04-2008 22:54

Z Chelsea a z kim....

gyagen 29-04-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 2030658)
że strzeli na wyjeździe.

liwerpul pliks ;[

@down
no łej

oni w ogóle gola nie strzelili od paru ładnych mecz a mieli strzelić na wyjeździe-dooobre

Fintex 29-04-2008 23:30

Liv'poolu nie lubie, ale za Czelzi też nie przepadam :P W finale na pewno będę za MU... Barca dziś była gorsza... Scholes brame - cudo ukłuł.. cóż, trzeba brać się za przebudowe drużyny...

tak btw.

Tu jest przyszłość arsenalu... ;p ma 16 lat i nazywa się Jack Wilshere. Dość ładnie chłopak se pogrywa :D

http://pl.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE

Yoh Asakura 29-04-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2030718)
tak btw.

Tu jest przyszłość arsenalu... ;p ma 16 lat i nazywa się Jack Wilshere. Dość ładnie chłopak se pogrywa :D

http://pl.youtube.com/watch?v=-wOgKUdVXQE

Przyszłość Arsenalu = Merida, Barazite, Randall, Gibbs, Vela, Walcott, Diaby, Nordtveid, Denilson i Song. ;)

Raul 30-04-2008 00:19

Biedna Barcelona znów niczego nie wygrała. :( Finał LM oddała Manchesterowi, a mistrza Hiszpanii - Realowi.

Thomisson 30-04-2008 07:29

Ha! Na ten moment czekało się 9 lat! MU w finale! Nieważne z kim by grał to i tak wierzę, że Diabły wygrają. Już sir Alex o to zadba.

Xendriel 30-04-2008 10:17

Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.

Yoh Asakura 30-04-2008 10:49

Ciekawe...jak się teraz czuje Henry, który odszedł do Barcelony, bo był pewny, że wygra z nią w tym sezonie LM, a został z niczym ?

gyagen 30-04-2008 12:45

404 minuty bez gola a ktoś tu pisze o lepszej grze , co więcej o jakiejś ładnej grze, że Bar$a zawsze gra pięknie itp itd. Śmiechu warte, a Mu pomimo że siada z formą to to wystarczyło na Barcelone

Ditto 30-04-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2030954)
Biorąc pod uwagę oba spotkania Barcelona grała lepiej, ale co z tego skoro nie potrafiła strzelić bramki, a przecież oto chodzi w piłce nożnej. Miałem wrażenie że Barca stara sie wejść z piłką do bramki, a przecież można strzelać z dystansu. Myślałem że chociaż pod nieobecność Vidicia uda się coś strzelić. Tak jak powiedział Fintex teraz Barcelonę czeka przebudowa i najprawdopodobniej zmiana trenera. Mam nadzieje że wpłynie to pozytywnie na postawę drużyny w następnym sezonie. Teraz trzeba walczyć o 2 miejsce w La liga i odgryźć się Realowi za porażkę na Nou Camp.
Manchesterowi gratuluje, bramka Scholesa wyśmienita, kapitalnie weszła mu ta piłka.

No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]

Articuno 30-04-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno
CIOTA.

To jest podobno wulgarne słowo... Fajni są ci moderatorzy! Nie mówiąc o tym, że często widzę tu niekaralne prawdziwe przekleństwa. Trochę za dużo nadgorliwości, Gimlos.
Dziś Chelsea awansuje.

Psychotata 30-04-2008 14:45

Nie mowcie ze Barcelona grala lepiej ;> ogladalem 2 spotkania live i wynika z tego ze Barca nawet jak by weszla do finalu i to fartem to nic by nie strzelila. Jak to kumpel mojego ojca wczoraj podsumowal mecz: " Eto'o biegal jak nacpany, a Henry niedoje****" i tyle. Mozna powiedziec ze Messi nie ma z kim grac. Kiedy wczoraj dostawal pilke przechodzil odrazu po 4, podanie w pole karne ale kto to mial dokonczyc? Zacytuje Eto'o: "Jezeli do konca sezonu Barcelona nie zdobedzie zadnego tytulu mistrzowskiego, ODCHODZE!", wydaje mi sie ze sie wywyzsza bo to co wczoraj robil to zaloba. Marnowal takie akcje jakie by mozna powiedziec przecietny pilkasz zrobil by lepiej, a Manchester mozna powiedziec ze sie sam nie popisal, ale wygral i wygral zasluzenie, bo dlaczego miala by wygrac Barcelona ktora nie umie nawet 1 meczu wygrac z kims lekko lepszym od niej i siedzi na "chyba" 5 miejscu w lidze, a Manchester na 1 pozycji w Premiership, ale juz nie dlugo moze sie to zmienic czyt. Chelsea zrownala sie z nimi punktami. Wracajac do LM to wiadomo ze Chelsea wygra i wejdzie do finalu.
PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;>

Xendriel 30-04-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 2031197)
Nie mowcie ze Barcelona grala lepiej ;> ogladalem 2 spotkania live i wynika z tego ze Barca nawet jak by weszla do finalu i to fartem to nic by nie strzelila. Jak to kumpel mojego ojca wczoraj podsumowal mecz: " Eto'o biegal jak nacpany, a Henry niedoje****" i tyle. Mozna powiedziec ze Messi nie ma z kim grac. Kiedy wczoraj dostawal pilke przechodzil odrazu po 4, podanie w pole karne ale kto to mial dokonczyc? Zacytuje Eto'o: "Jezeli do konca sezonu Barcelona nie zdobedzie zadnego tytulu mistrzowskiego, ODCHODZE!", wydaje mi sie ze sie wywyzsza bo to co wczoraj robil to zaloba. Marnowal takie akcje jakie by mozna powiedziec przecietny pilkasz zrobil by lepiej, a Manchester mozna powiedziec ze sie sam nie popisal, ale wygral i wygral zasluzenie, bo dlaczego miala by wygrac Barcelona ktora nie umie nawet 1 meczu wygrac z kims lekko lepszym od niej i siedzi na "chyba" 5 miejscu w lidze, a Manchester na 1 pozycji w Premiership, ale juz nie dlugo moze sie to zmienic czyt. Chelsea zrownala sie z nimi punktami. Wracajac do LM to wiadomo ze Chelsea wygra i wejdzie do finalu.
PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;>

Barcelona jest 3 w La liga. A co do Eto'o to czytaj uważniej, on to mówił o następnym sezonie i narazie nigdzie się nie przenosi...
Aha i jak dla ciebie ManU na Nou Camp zagrało lepiej niż Barca to wybacz ale nie skomentuje tego.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2031091)
No racja grała lepiej, szczególnie te idealne kontry zakończone kosmiczną ilością bramek, wszystkie stałe fragmenty zakończone najlepiej jak tylko mogły być... Co do strzałów z dystansu - tylko takie oddawali : o Co do Vidica - ławka rezerwowych jeszcze szersza... Przebudowa? Sprzedają Eto'o, Ronaldinho, Henry'ego, a na ich miejsce kupią dwa razy gorszych zawodników - gra całego zespołu będzie wyglądała jak za czasów gdy na bramce stał Rustu, a w ataku grali Kluivert i Saviola. Odgryzienie? O czym ty mówisz ^^ Ten mecz dla madrytańczyków czymś w rodzaju zysku z biletów.
Barcelona traci tylko kapitalne bramki : ]

Jesteś prorokiem? Skąd ty możesz wiedzieć kogo sprzeda i kupi Barcelona? Ronaldinho prawdopodobnie odejdzie, ale z Henrym nie wiadomo, na liście życzeń Barcy są tacy piłkarze jak Dani Alves czy fenomenalny Benzema...
Co do meczu z Realem to dla zawodników i kibiców "królewskich" jest czymś więcej niż zyskiem z biletów, zapewniam Cię.

Psychotata 30-04-2008 15:06

@up
No wiesz jezeli chodzi ci o ten rzut karny na Camp Nou ktory zmarnowal Ronaldo to przemysl to. Byla to "3 minuta" i byl pod wieeeeelka presja, gdyby to bylo w 20 minucie bylo by pewne ze Pokemon wyjmowal by pilke z bramki i Eto'o mowil ze odejdzie w tym sezonie bo niestety umiem czytac ;> ale dzisiaj przeczytalem, ze nie zamierza opuszczac Barcelony. I nie mow mi ze Barcelona gra lepiej od ManU bo to co oni na boisku wyprawiaja niestety, ale przechodzi ludzkie pojecie czyt. nie umieja dobrze zagrac pilki, co Messi zrobi to Eto'o zwali, Henry boi sie pilki bo to widac i nie chce mi sie dalej rozpisywac ale tak jest.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46.