![]() |
|
Cytuj:
Ta , kurwa kretyn to Ty kurwa. A Ty kurwa duzo potrafisz ? Jak jestes tkai mądry to się kurwa ujawnij a nie , też bym Ci blędy powytykał. Elo. |
@wszyscy komentujacy wyglad Adde'a
jestescie zakompleksionymi gnojkami. komentujecie jego wyglad, kazdy wyglada jak wyglada, pewnie wiekszosc z was wyglada gorzej od niego i boi sie uploadnac swoje 'kozackie' foty jestescie smieszni, on przynajmniej sra na takich jak wy i dodaje foty |
Cytuj:
Aha tralalalalalaaaa |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.fotka.pl/profil/kidlerek/ |
Cytuj:
Ale znalazl sie obronca ucisnionych i bedzie smuty pieprzyl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
DON'T WORRY, DON'T CRY TAKE PIJAMA FLY & DIE. |
Cytuj:
Tego argumentu juz nikt chyba nie podwazy :):) |
Drogie kolezanki i koledzy . Mam pytanie ktore nurtuje mnie od dobrych 2 minut : Czy nie orientuje sie ktos czy boss np : Demodras / Horned Fox / Tiq Revenge albo jakikolwiek inny moze respic sie jedynie po ss czy kiedy mu sie zywnie podoba i cipy go wyczaruja?
|
Cytuj:
Weź wyjdź, zjedź do boxu i się uspokój. @kidler Najs. |
Cytuj:
@Issytarus Tym razem jestem po stronie Eloma. Jak ci sie cos nie podoba to smigaj na porzeczki. /Gotic. |
Więc panie inteligenty(?) wazna_sprawa, pokaż mi gdzie tu ktoś komentował jego wyglad śmiejac sie? Bo ja tego nie zauwazylem. popraw mnie jesli sie myle :]
|
Cytuj:
|
No chyba same sie gamonie nie rodza : ( ktos to kontroluje .
No co za mondziole moj misterny plan spalil na panewce : ( Czy jestes tego pewien? : / Kto wygra dzisiejsza openke : Donaldy czy Kwasniewskie ?? Moj typ to !!! 1 !!! |
Cytuj:
Cytuj:
Edit. Kidler fajna ciupaga :) evul |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wstaje sobie rano taki Cipek i mówi, "aha, to dziś wyśle Orsha na Auree, może Raga glebnie..." |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |
|