![]() |
|
aaa i pozatym slayer nudle happy birthday :D:D:baby::baby: 18 latek skonczyl w piatek :D http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/1673.jpg B)B)8o8o:cup::cup::baby::baby:
|
wliczyc kleytona do fragow ?
|
chyba tak. wiadomo, ze to saint go ubilo.
|
btw. czemu szikaka ,yunek ,kiroy ,alith ,hayalet nie sa w saint ?
|
Cytuj:
|
@up hapi berzdej
o to teraz slayer piwo ci sprzedadza wreszcie : P <lol2> ja to stara dupa jestem =p chlopaki po kolei do wku ida, jak znam zycie do konca tygodnia dostane i ja wezwanie ; p |
@Gryka aka Slayer~
wszystkiego naj, moze jak juz masz 18 lat to przejdzie Ci hakowanie rli :) |
Tak tak gryka z tym hackowaniem sie zgadzam :p a tego nieznjomego dobrze znasz (jedna z twoich ofiar) xD. Jeszcze raz wszystkiego NAJ
|
There ... Where the sky is red.
Blood ... will spoil on the neck. Na oficialnym boardzie nikt nie ocenił mojej poezji ;( może tutaj?! / Eversoris Dalethon:D:D:D |
Cytuj:
a to co to taki Evul Haker?:evul::evul::evul: wszytkiego naj naj naj :d |
Do hackera to mu jeszcze brakuje, ale majac passy lub rk to sobie lubi itemki pozgarniac...dobrze ze moich nigdy nie mial :)
|
Cytuj:
:D |
|
Well done:D
|
Gz
Gz noobie :D
Nie graj juz takim PG ok ? |
Upss
Soryy za 2 posty
|
W tym tygodniu wbilem +777,562 rzeczywiscie jak namnie to duzo ale tylko dlatego bo chcialem juz miec ten 100lvl, porownaj zemna kisla +1,871,034 xD
|
18:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Collel Tellederluksap. He was killed by Waxxi.
:< @down nie wiem ja tam tylko przechodziłem XDD @up Taaa na widziałem Cie ;] |
for freedom??:(:(:(:(:(:(;(
|
Zawsze sie znajdzie jakis powod, ja naprzyklad mialem problemy z ng podobno za to ze jeste rl memiego : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |
|