![]() |
|
No to Edord jest nikim w takim razie? ;] Cael Darle tez... ( rl Bezoka) Jak DD wygra to to sobie nie pograsz :) Z takim zgraniem jakie bylo w Lost Alliance to daleko nie zajdziecie banda noobow nie umiejacych korzystac z ventrilo ktore sie przekrzykują nawzajem :)
|
Cytuj:
@ktoś tam up Co da ze napisze o PA? Oleja i nic wiecej, pisalem do kilku qmpli z ARC, to mowili ze gowna moga bo sa "nizej postawieni" od tych osob. A pozatym co jest zlego w moim komencie? Nie szanuje ludzi ktorzy nie szanuja mnie. A jezeli taki Widzew czy RUCH nie szanuje ŁKS-u to i ja ich nie bede szanowal, proste. |
Kiedy wojna Arcanium vs. DD ??:D:D
Byłbym zapomniał, Szwedy to ch**e :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Znasz jakiegos? Btw. "Gildia: Za niedlugo Arcanium" A w Arcanium jest kilku Szwedów :(:((: I co teraz?:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Cytuj:
@Fev i tu masz absolutną rację ;] Btw. Poreda kibicuj komu chcesz ale napewno jest więcej powodów aby szanować taki RUCH niż ŁKS <wybacz> :confused: signed: Usar |
Cytuj:
Moze battle z Bongo ?:D |
Ja też chce! Ja też chce!
|
Cytuj:
|
Trzeba by w końcu wbić do tego Wrocławia Xeli, prawda?:)
Edit; Ładny sobie comment ustawiłem ?^^ |
Cytuj:
|
@Poreda huehue ty masz teksty. Sięzałożę że u Ciebie troche więcej tych konfidentów by się znalazło bo Łódź to trochę większe miast niz Chorzów B) .
@Fev No w sumie :P albo gdzieś indziej 8o Ja tak w ogóle to musze kiedys zajechać do tego Rzeszowa czy Niska i mojego Massiorka odwiedzić <3 :**. @Mas Bre <3 :D signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co!!?? Żal, wstydze sie za Polskich graczy że tolerują Szwedów, co sie dzieje z tą iridią za nie długo edzie tak że Polak i Szwed 2 bratanki zaras puszcze pawia grr...X( |
Librys rasisto...
Kuchin już chyba na stałe opuścił grono ludzi z 3 cyfrowymi poziomami: 22:02 You see Kuchin (Level 96). He is a royal paladin. He is Shadow of the Deadly Delight. xD |
Cytuj:
Po2 Bujać to się mogę z kumplami na platzZ'u. To tyle... signed: Usar |
Bezok, Co ty robisz?!
|
Cytuj:
|
@MaS<3 K to wbijaj i bujamy się :D! co ty na to?
signed: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |
|