Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Heram_Elion 04-01-2008 16:38

No to Edord jest nikim w takim razie? ;] Cael Darle tez... ( rl Bezoka) Jak DD wygra to to sobie nie pograsz :) Z takim zgraniem jakie bylo w Lost Alliance to daleko nie zajdziecie banda noobow nie umiejacych korzystac z ventrilo ktore sie przekrzykują nawzajem :)

poreda 04-01-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1825665)
Tak przegladalem to w arc nie ma zadnego ms an 80 lvl a z knightow to don toro ma 130, moim zdaniem jak cos takiego ma maijece to pisz do kogos z tej gildi o pomoc

Nie będe ci pisał dokładnego lv, bo to było w obrębie kilku ostantich dni a ARC expi. Pozatym był to 130 ek+, i 80ms+.

@ktoś tam up
Co da ze napisze o PA? Oleja i nic wiecej, pisalem do kilku qmpli z ARC, to mowili ze gowna moga bo sa "nizej postawieni" od tych osob. A pozatym co jest zlego w moim komencie? Nie szanuje ludzi ktorzy nie szanuja mnie. A jezeli taki Widzew czy RUCH nie szanuje ŁKS-u to i ja ich nie bede szanowal, proste.

Librys 04-01-2008 17:50

Kiedy wojna Arcanium vs. DD ??:D:D

Byłbym zapomniał, Szwedy to ch**e :)

eeetanz 04-01-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1826025)
Nie będe ci pisał dokładnego lv, bo to było w obrębie kilku ostantich dni a ARC expi. Pozatym był to 130 ek+, i 80ms+.

@ktoś tam up
Co da ze napisze o PA? Oleja i nic wiecej, pisalem do kilku qmpli z ARC, to mowili ze gowna moga bo sa "nizej postawieni" od tych osob. A pozatym co jest zlego w moim komencie? Nie szanuje ludzi ktorzy nie szanuja mnie. A jezeli taki Widzew czy RUCH nie szanuje ŁKS-u to i ja ich nie bede szanowal, proste.

Sęk w tym, że nikt nie szanuje ŁKSu ;)

Reth'ik, 04-01-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Librys (Post 1826038)

Byłbym zapomniał, Szwedy to ch**e :)

Znasz jakiegos?

Btw. "Gildia: Za niedlugo Arcanium"
A w Arcanium jest kilku Szwedów :(:((:
I co teraz?:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Arthas The Keeper 04-01-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1826046)
Sęk w tym, że nikt nie szanuje ŁKSu ;)

@Fev i tu masz absolutną rację ;]
Btw. Poreda kibicuj komu chcesz ale napewno jest więcej powodów aby szanować taki RUCH niż ŁKS <wybacz> :confused:

signed: Usar

Meteon! 04-01-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1825920)
No to Edord jest nikim w takim razie? ;] Cael Darle tez... ( rl Bezoka) Jak DD wygra to to sobie nie pograsz :) Z takim zgraniem jakie bylo w Lost Alliance to daleko nie zajdziecie banda noobow nie umiejacych korzystac z ventrilo ktore sie przekrzykują nawzajem :)

Moze battle z Bongo ?:D

Anum 04-01-2008 18:46

Ja też chce! Ja też chce!

poreda 04-01-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1826114)
@Fev i tu masz absolutną rację ;]
Btw. Poreda kibicuj komu chcesz ale napewno jest więcej powodów aby szanować taki RUCH niż ŁKS <wybacz> :confused:

No masz racje bo jeżeli ktoś kapuje policji to naprawde jest powód do szanowania (możliwe że w Chorzowie naprawde tak jest).

eeetanz 04-01-2008 19:59

Trzeba by w końcu wbić do tego Wrocławia Xeli, prawda?:)

Edit; Ładny sobie comment ustawiłem ?^^

Bez~ 04-01-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1825560)
Czas powiedzieć sobie prawdę. Arc rozpowiada jakie to PA sieje DD. Gówno prawda! TO ARCANIUM NA*******A LUDZI ZA NIC! I przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam wielu qmpli w ARC, ba nawet jestem po ICH STRONIE (byłem), i co z tego mam? Expie sobie kulturalnie, wpada mi tu jakiś 80 ms, leave now. Why? I pada odpowiedź "Cuz I want hunt here". Dzień później expie, i nagle napotykam jakiegoś 130 ek bijącego mojego respa. Pytam kulturalnie co ty robisz? Pada odpowiedź, "expie", dlaczego na moim respie? Pada odpowiedź "Cuz I can hunt where I want". Wogóle inna sytuacja to że jakiś sojusznik ARC (nie jest w gildii, ale pomaga w wojnie) chciał mnie zabić za to że byłem pierwszy na GS Island... Oto cała prawda! Jeżeli ARC chce wygrać wojnę musi się nauczyć szanować ludzi i zdobywać sojuszników, a nie na*******ać każdego i robić z siebie BOGÓW SERVERA.

We rule this server, obey us.

Arthas The Keeper 04-01-2008 20:14

@Poreda huehue ty masz teksty. Sięzałożę że u Ciebie troche więcej tych konfidentów by się znalazło bo Łódź to trochę większe miast niz Chorzów B) .
@Fev No w sumie :P albo gdzieś indziej 8o
Ja tak w ogóle to musze kiedys zajechać do tego Rzeszowa czy Niska i mojego Massiorka odwiedzić <3 :**.
@Mas Bre <3 :D

eeetanz 04-01-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1826329)
@Poreda huehue ty masz teksty. Sięzałożę że u Ciebie troche więcej tych konfidentów by się znalazło bo Łódź to trochę większe miast niz Chorzów B) .
Ja tak w ogóle to musze kiedys zajechać do tego Rzeszowa czy Niska i mojego Massiorka odwiedzić <3 :**.

Do Rzeszowa to tylko jak Pinq będzie za granicą. Sorry *Pan* Pinq XD

Meteon! 04-01-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1826329)

Ty koles, bujaj sie od Łodzi.

Librys 04-01-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reth'ik, (Post 1826102)
Znasz jakiegos?

Btw. "Gildia: Za niedlugo Arcanium"
A w Arcanium jest kilku Szwedów :(:((:
I co teraz?:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Co!!?? Żal, wstydze sie za Polskich graczy że tolerują Szwedów, co sie dzieje z tą iridią za nie długo edzie tak że Polak i Szwed 2 bratanki zaras puszcze pawia grr...X(

Firgasto 04-01-2008 21:17

Librys rasisto...

Kuchin już chyba na stałe opuścił grono ludzi z 3 cyfrowymi poziomami:
22:02 You see Kuchin (Level 96). He is a royal paladin. He is Shadow of the Deadly Delight.

xD

Arthas The Keeper 05-01-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1826354)
Ty koles, bujaj sie od Łodzi.

Po1 Nie mam nic do Łodzi ale jak ktoś zaczyna i cisnie mi na Miasto to musze odpowiedzieć więc łaskawie skończ pierdolić a czytaj lepiej all posty dobra? Byłbym wdzięczny...:baby:

Po2 Bujać to się mogę z kumplami na platzZ'u. To tyle...

Reth'ik, 05-01-2008 00:34

Bezok, Co ty robisz?!

Massior 05-01-2008 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1826932)
Po1 Nie mam nic do Łodzi ale jak ktoś zaczyna i cisnie mi na Miasto to musze odpowiedzieć więc łaskawie skończ pierdolić a czytaj lepiej all posty dobra? Byłbym wdzięczny...:baby:

Po2 Bujać to się mogę z kumplami na platzZ'u. To tyle...

U mnie w Carlin tez możesz hahahah <3 xDDDDDDDD

Arthas The Keeper 05-01-2008 01:18

@MaS<3 K to wbijaj i bujamy się :D! co ty na to?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11.