![]() |
|
jordi wypije za twoje zdrowie sto lat
|
|
Nie dosc ze jestes fajny to jeszcze z no - pvp...
nie wiem jak to mozliwe ze wszystkie gilidie na no - pvp maja taka nazwe jakby walczyły o zycie i smierc z silami ciemnosci, a podczas expienia na bocie z potworów lała się krew.. czyste pozerstwo. nazwa sugeruje ze roz*******acie serwer od 10 lat i wygrywacie kazda wojne i jestescie hardkorami ktorzy nie boj± sie czarnych kotów. @ ketoprom (http://img146.imageshack.us/img146/8071/71525562.jpg) sprzedaj tego chara w pizdu i kup jakiegos anonimowego MSa na elysii :) |
Hhahahahhahaha
|
Cytuj:
|
|
will wi make it HAHAHA
kalectwo |
co to za noby
|
Cytuj:
|
krzywda....
|
Cytuj:
I po co mi to? :D |
no juz lepiej na guardi
jb |
Cytuj:
@edit wybiera się kto¶ na Armina do Poznania 22 sierpnia?? |
|
Cytuj:
@ trol jaki to ma zwiazek z grybym? tam jakiegos 170 palka zajebali wiec ocb |
no duzy bo to byl jego ziom i pisal zeby go nie bic a oni to w dupie mieli ;d i troche zal mi go tyle lizania dupy i tylko lvl ma nawet ziomka nie moze obronic
|
Cytuj:
widac ze jestes leszczem bez obrazy bo zawsze jak juz kogos lejesz to chcesz widziec jego deske niema to znaczenia czy to kumpel kolegi co to ma byc "kumpel kolegi?"a na marginesie to szkoda xihi ale cuz dawno nikogo nie zabili a reason sam sie nasunol |
a co to elyris walczył dla jakiego¶ xihiliania? xiilian to jaki¶ pionek i nie daje mu wyższej rangi to że jest kumplem grybasa
|
Siema Zetrol _/
|
Elo Tarzan
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |
|