![]() |
|
No no no no. W dupie mam takie granie rankingów w których wygrywasz grę, ale później teemo się kłóci z udyrem i oboje wychodzą z gry <3
|
Ashe z BV ma chociaż 2k HP?
Za te 3.8k wolałbym złożyć Thirstera i drugiego zeala ;o |
Cytuj:
|
Fajny ten Dominion, ale kompletnie nie ogarniam aggro towerów
|
Cytuj:
MOBILNY ASYL BEST PLAYER 2011 |
No chyba coś popieprzyłeś, bo w match history to ja mam 3 razy medal #1 i zdobyłem najwięcej punktów.
|
Ech, z tymi rankami to idzie tak, ze raz gram na trolli, raz z trollami. Ergo, 8-7 win-lose ratio i tak się bujam...
|
No tak, przy w/l 8-7 masz jakieś 1300~ (zależy od startu), a przy w/l 80-70 już możesz mieć 1600 ;)
I o to chodzi. Możesz zawsze wygrywać raptem jednego więcej niż przegrać, ale im więcej tych gier rozegrasz, tym większe będzie miał elo. |
Cytuj:
(ps. to jedno złoto to masz za tego customa co graliśmy 2v2 ;-p) ale tak czy siak zajebista akcja się tam dzieje ^^ |
Ja mam 3 złota, l0l
|
wierzyckipl mnie ztrolowal na rankedzie;(
|
Kiedy w końcu ten dominion będzie na eu?...
--- Erverse dodał 5 minut i 37 sekund później --- Cytuj:
|
Teraz jest, zagrałem sobie 2 gry, trochę lipa, że na takim dominion cały balans który był robiony pod normalne gry się zaburzy. Część czampów będzie op, część useless.
A co do samego dominion, to jakoś mnie nie wciągnęło : P |
Cytuj:
Ale wiadome już jest, że ogromną przewagę mają tam championy z slowami, stunami i AoE dmg. Taka Lux z jej ulti może praktycznie co chwilę przerwać przejmowanie turreta nawet z daleka. |
A powiedz mi, w jakiej sytuacji champy z CC nie mają przewagi nad tymi bez CC? :D
|
Dokładnie. Genialnie sprawdzają się champy z dużym dmg i survi, jak np. Chogath, morde i champy z talentem do robienia "bunkra", m.in Heimer.
Oprócz tego nukerzy typu Akali, Annie, dpsi raczej średnio się sprawdzają. A poza tym - jest to genialne do farmienia ip :D |
Ale tak szczerze, to dominion będzie gównem dopóty dopóki tanky dps > all
|
dps slabo sie sprawdzaja? to poppy zagraj ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |
|