![]() |
|
@ Michael & Dawerg
Hmm to może inna godzine? a ty Dawerg czemu o 20 juz nie siedzisz?;/ |
Yupi a ja wkoncu wbilem 44 lv, niedlugo 45 i bs quest :D
|
PO 20 to mnie raczej tez nie bedzie (chyba ze bedzie to trwac powiedzmy 30-60 min) a sadze ze wiecej wiec mysle ze mi sie tez nie uda wpasc:/
|
@Holu
Wszystkiego Naj Naj :) @Kacperka Mogłabym Ci pomóc w przygotowaniu :) I upiec torcik ;P B) |
19:35 najwczesniej
|
ahahahahhahah
wczoraj 17:33 Player Zincipka reported for renaming. dzisiaj Banished: until Dec 22 2006, 11:36:15 CET because of offensive name :evul: :evul: AHUAHUAHA |
Co do tych nickow... to ja tez musze zmienic sowj nick(holu:evul: ) moze pomozecei mi cos wymyslec??(nic mi do glowy nie moze wpasc:/)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jakos michael za warzywko dostal... jezeli to nie poskutkuje to...wymysl cos....blagam blx! |
:evul: @Rekin
Pytałem o twój nick na forum juz dawno... nie dostaniesz namelocka a ja tylko bede mial bad report ;( btw. 6 lutego senior tutor :D:D:D:evul: |
helu gratki
a co jest wyzej niz senior tutor? |
gje jem xD
|
GM ;ddd :evul: :evul:
|
@ho'lu
Zincipka to moj rl kumpel.. Nie mialbyc ban tylko namelock ;p |
No to za rok to holu bedzie GM'em:evul:
|
@Holu
Powiedz mi jak ktos jest tutorem to co musi zrobic zeby byc senior tutore? :) I potem jak jest senior tutorem to co ma zrobic zeby byc GM'em?:) Btw. Wczoraj 58lvl, 107k expa i 87 dist :P (again..) |
Widze ze nic nie piszecie wiec wykorzystamy moj pomysl, szkoda ze tyle osob nie moze ale powinno byc fajnie,
W PONIEDZIALEK O 20 ZAPRASZAM NA MOJE URODZINY ALL ODBEDA SIE POD THAIS (tam jak jest ptrzestrzen taka duza :D znajdziecie mnie exiva.. ja tam gdzies zrobie boisko.. tam jest duzo miejsca wiec bedzie ok... Druzyny i zasady ustalimy na miejscu.. noi zaczynam robic liste jak wbije lvl.. Teraz juz sie oficjalnie zglaszajcie, najlepiej na tibii.. ;) |
Cytuj:
|
Taaa, a potem senator :p :evul:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |
|