![]() |
|
Kawałek niczego sobie :P Sporo lepszy niz poprzedni a przy wypocinach Dusków to wręcz mistrzostwo świata.
|
Mi osobiscie poprzedni podoba sie bardziej ale ten tez fajny :)
Pzdr :) |
Za takie cos w Polsce wezma do Poliscji zeby mogli legalnosc Windows sprawdzac;);)
Jezeli masz jego IP i sam mu podales passki z tego (co widze tio wlansie tak bylo) to sam sobie podziekuj, sciagles keya tez mu nic nie zrobia ale jezeli sciagles jakiegos expoita etc itp tio lipa, rzecz nastepna a co jak byl w kafejce internetowej lub w szkole..?? |
:p
Z tego co wiem sa programy dzieki ktorym twoje ip moze wskazywac na irak ;D
Polecam ten link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=116837 |
Cytuj:
Oczywiście jeśli masz połączenie do szkieleta, lub naprawdę dobre pasmo to ok, ale osobiście ja bym nie ryzykował więc Ty chyba tymbardziej :) Pozdrawiam |
Diss z pewnoscia lepszy niz poprzedni :)
Calkiem, calkiem. @Fefin "(co widze tio wlansie tak bylo)" idz do okulisty, wroc. Przemysl 2x co napisales i przepros. |
nad tekstem jak zwykle cala ekipa myslala ^^
za wysokie nogi dla siostry zwidka to moja wkladka :D rox :PP świetnie poskładane chlopaki, jak zwykle - górą :) |
Cytuj:
Buahhahah tak jak w każdym mieście są h-lvl tak i są hackerzy wiec nie pierdol bzdur... |
ahahahah
Wiesz co to ironia matole ;] ?
|
Cytuj:
ps.w tym disse strasznie seplenisz baku |
Cytuj:
Ssij, moze ty sie naucz kompa obslugiwac;)a ie tylko rponole na nim ogladaj |
Po przesłuchaniu kawałka stwierdzam, że jarał się tym raczej nie będę. Jest w miarę przyzwoicie, ale wg mnie głupota jest robić diss w temacie Tibii. Pokażcie to komuś kto zajmuje się prawdziwym rapem to raczej Was wyśmieje. Rozumiem że 4 fun, ale to dla mnie trochę śmieszne, wrzucać sobie wzajemnie w Tibii za pomocą dissów : P
Szczególnie śmiesznie brzmi używanie w tym wszystkim nazw postaci, jakoś tak "nie elo" :s Nie pasuje za bardzo wg mnie. |
Vuaevo Bruth haked.
_/ |
Cytuj:
/P0zdrawiam. |
@ownedziom
Skad sie biora tacy ludzie jak ty?? SKAD CIE MATKA WYTRZEPALA ? Ja tylko pisze ze mial hacka czy pisze ze sie z tego ciesze ? Chyba to ku*** jest wydarzenie jakies , a to temat do pisania o nich NIE ? |
Cytuj:
|
"serduszko przepelnione zalem" Ima nie martw sie <przytul> xDDD
|
Cytuj:
@Veltaxio ileś tam up Jeżeli to Harcesh to znowu powiesz że sam mu passy podał? |
To serduszko przepełnione żalem otrzymuje rekompesate w postaci itemkow widocznych w chatce harcesha i nie peirdolcie o dowodach, bo jak spytacie jakiegos 80lvl+ na furo kto go hakna zawsze pada odpowiedz "harcesh" z dupy sie to nie bierze ;]
|
;o
Czuje sie pojechany :s
Cytuj:
Cytuj:
@2down Cytuj:
POZDRO I PAMIETAJCIE NIGDY NIE WIECIE KIEDY HARCESH WYLONI SIE Z CIEMNOSCI :} |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |
|