Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Jogurtorto 24-12-2006 00:03

Elo Ludziska i gracze tibi xD
Widze same znajome nicki hrhrhr kamikadze nomalnie
xD:)

Poznanski Rycerz 24-12-2006 00:04

...

@gall
A co ma piernik do wiatraka? Zrobie 3 razy wiecej niz ty ...

@rumcio
Ale niab ^^. A bylo 10 % ;/

Jogurtorto 24-12-2006 00:19

,*,
,*•*,
,*•*•*,
"""[ ]"""
Thank you and Meeey Christmas XD

HYHY Jak to mówią święta święta i po świętach
Ale NajlepszegoB)

pawlon 24-12-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1146943)
Istnieją, ale wtedy mozna zbanować nawet całe miasto przypadkiem. =P

no mysle ze ludzie ktorzy znaja sie an rzeczy nie popelniaja takich bledow :p

z wydarzen z galany wlasnie mialem mala walke z zevia, zerovolwe bolt'legend i kims tam jeszcze, zabili mi rl kumpla i drugiego ktory pomscil jego smierc, niestety po pare min walki musialem ustapic zeby uniknac guild war ;/ juz bylo 4 na 1 inni w drodze to nie mialo sensu zwlaszcza ze kumpel retired i mu nie zalezy. niestety random pk znowu gora ;(

Segalczuk 24-12-2006 01:02

Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!

@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow

Jogurtorto 24-12-2006 01:02

hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um

pawlon 24-12-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jogurtorto (Post 1147103)
hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy
Za gre bedzie trzeba placic lithX( um

jakby nie to ze keekz sie wlaczyl to by sie to skonczylo regularna walka, on zatrzymal swoich a ja przestalem ich lac, i sie rozeszlismy :p

Segalczuk@
nie jest bezpiecznie pisac tu takie rzeczy wiec lepiej tego wiecej nie rob.

PS: chyba troche przesazdiles, w 13 by CIe dorwali, zwlaszcza na d lair...

Jogurtorto 24-12-2006 01:25

Pawlon
Pwenie masz racie ale jesli co tu robic jesli taki przykladowy
Levandero wczoraj napisal do mojego kumpla
"you atac levance" gdzie kumpel sie dopiero zalogowal i on mu wpiera ze 5 minut temu hcial go zabic noto neiwme ja twierdze ze z niekturymi z lithum nieda se normalnie gadac.Przez to stracilem juz 1 postac ktura cenilem mialem kolegów itp a tu nagle cya galana "glupim pomyslem bylo dolanczanie do woiny na 55 lvl kamikadze"
hyhy
:P

Rumcio 24-12-2006 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1147101)
Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!

@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^
@pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p
@pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ...
atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow

dzieki ze mowisz : )

Pozdro >hahaa<

Dzumior 24-12-2006 11:03

Pawlon czekaj na mnie ja wracam powoli jestem neutral wbije 80 i sie pobawie z wami tylko nie chce znowu solo rivenn+camuh z okazji swiat mogli by kur.. wlaczyc no-pvp xD

Arkuss 24-12-2006 11:31

Długo nie śledziłem tego forum i dobrze zrobiłem, bo grupa idiotów sie powiększa.... Ponieważ są święta życze wszystkim normalnym użytkownikom tego forum żeby Ci idioci znikli....:evul:

pozdro

Jogurtorto 24-12-2006 11:46

ludzie masakra czy ta woina jest warta świeczki ????
Kazdy kazdego gania ciekaw jestem kiedy sie to wam znudzi albo tym co przegrywaja ;/
Jedyne co wynioslem z woiny to przekonanie że wiecej niehce czegos takiego Moglem zrobic to jak szakal edek neytral i pewnie teraz bym mial z 70 lvl a tu tylko z depo wylaziktos od Mafersów albo jakis kto niby jest z nimi i odrazu pare 50lvl od litkum z cudlesnoze na czele tyra go za free jakby niepatrzyl to dobra strategia na wykonczenie rzeciwnika ale jesli wykonczycie all to na galanie niebedzie zabawy :( .
Zostana sami szwedzi i paru polaków któzy sa z nimi i co za tym idzie nudny serwer albo obcia ze szweda cos odwali i wybija reszte polaków ;(

W nowym roku zycze Wam ognia w kroku rwania dupek gdzieś na boku bys w sobote i w niedziele topił ptaszka w innym ciele.Pozdro

Jogurtorto 24-12-2006 12:02

Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p

Adelaoo 24-12-2006 12:30

@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o

Morbom 24-12-2006 12:39

z wydarzeń
Aylitha wbił 8 mlvl :>
Dwin Vestieri 100 lvl

12:50 Rumcio [119]: Sell PROTECTION FOR 40 BAGS !

aragorn uczciwy 24-12-2006 12:42

@ktos tam napisal co ma piernik do wiatraka:
Tyle smao liter xD

@
40% osob z galany to nooby
40% to PK
20% Retired

Heh jak ktos se robi chara na galanie to chyba tlyko po to zeby pocwiczyc pvp xD

Jogurtorto 24-12-2006 13:13

HAHAHAH zgadzam sie z aragornem fakt na galanie to tylko pvp ostatnio xD

Arkuss 24-12-2006 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jogurtorto (Post 1147597)
Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p

"Códownie" by było jakbys sie troche ortografii pouczył przez przerwe świąteczną i prosze nie tłumacz ze masz jakomkolwiek z dysfunkcji mózgowych, bo każdą da sie wyleczyc, trzeba tylko chcieć...

P.S. Jak dobrze zliczyłem zrobiło nam sie około 100 osób ktore maja 3 cyfrowy lvl :) czyli nie jest tak zle z ta Galaną, rośnie w siłe!

aragorn uczciwy 24-12-2006 14:40

Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...

Jogurtorto 24-12-2006 15:57

Arkus kazdy pisze jak umie ja sie ciebie nieczepiam wiec wyluzuj albo niepisz na forum 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02.