![]() |
|
Elo Ludziska i gracze tibi xD
Widze same znajome nicki hrhrhr kamikadze nomalnie xD:) |
...
@gall
A co ma piernik do wiatraka? Zrobie 3 razy wiecej niz ty ... @rumcio Ale niab ^^. A bylo 10 % ;/ |
,*,
,*•*, ,*•*•*, """[ ]""" Thank you and Meeey Christmas XD HYHY Jak to mówią święta święta i po świętach Ale NajlepszegoB) |
Cytuj:
z wydarzen z galany wlasnie mialem mala walke z zevia, zerovolwe bolt'legend i kims tam jeszcze, zabili mi rl kumpla i drugiego ktory pomscil jego smierc, niestety po pare min walki musialem ustapic zeby uniknac guild war ;/ juz bylo 4 na 1 inni w drodze to nie mialo sensu zwlaszcza ze kumpel retired i mu nie zalezy. niestety random pk znowu gora ;( |
Hehe , jestem se na venore d lair a tu nagle atnaz , xees nuskei i te inne smiecie bylo ich hyba z 13 i zaczeli mnie pekowac a ze mam 23 bp uh przy sobie bo na galanie jest war to im zwialem only gz for lithium! a dzisiaj takie cos widze jak kumple napisali 00:58 Atnaz : u free , kocham ta nasza galane , sry za blendy ale mi sie reka trzesie bo asz z venore d lair ucieklem do thais ^^ (5 minut temu to sie zdarzylo) . Gz PA i PG for atnaz ktory nie mugl rozwalic tym swoim teamem 71 lv'a !! yeah!
@down , niedlugo bendzie akcja xD niech se zrobia skula na mnie ja ich zaprowadze w pewne miejsce i zrobi sie mass loga i mass sd i bendzie po klopocie ^^ @pawlon , ohh ehh juz mnie 70% z tych osub przeprosilo ^^ ale i tak zemsta jest slodka;p @pawlon2x pytaj sie lord oski mag mediv byli ze mna bylo ich od 10-15 i najmiejszy lv to byl 60 ... atnaz , xees , nuskei , febbul , febb i pare noobow |
hmm widzialem przed 20 minutami ta bande pk scigajaca tharrina ;/
Ehh samowolka na galanie coraz gożej sie dzieje niedlugo gra na tym serweze niebedzie miala sensy Za gre bedzie trzeba placic lithX( um |
Cytuj:
Segalczuk@ nie jest bezpiecznie pisac tu takie rzeczy wiec lepiej tego wiecej nie rob. PS: chyba troche przesazdiles, w 13 by CIe dorwali, zwlaszcza na d lair... |
Pawlon
Pwenie masz racie ale jesli co tu robic jesli taki przykladowy Levandero wczoraj napisal do mojego kumpla "you atac levance" gdzie kumpel sie dopiero zalogowal i on mu wpiera ze 5 minut temu hcial go zabic noto neiwme ja twierdze ze z niekturymi z lithum nieda se normalnie gadac.Przez to stracilem juz 1 postac ktura cenilem mialem kolegów itp a tu nagle cya galana "glupim pomyslem bylo dolanczanie do woiny na 55 lvl kamikadze" hyhy :P |
Cytuj:
dzieki ze mowisz : ) Pozdro >hahaa< |
Pawlon czekaj na mnie ja wracam powoli jestem neutral wbije 80 i sie pobawie z wami tylko nie chce znowu solo rivenn+camuh z okazji swiat mogli by kur.. wlaczyc no-pvp xD
|
Długo nie śledziłem tego forum i dobrze zrobiłem, bo grupa idiotów sie powiększa.... Ponieważ są święta życze wszystkim normalnym użytkownikom tego forum żeby Ci idioci znikli....:evul:
pozdro |
ludzie masakra czy ta woina jest warta świeczki ????
Kazdy kazdego gania ciekaw jestem kiedy sie to wam znudzi albo tym co przegrywaja ;/ Jedyne co wynioslem z woiny to przekonanie że wiecej niehce czegos takiego Moglem zrobic to jak szakal edek neytral i pewnie teraz bym mial z 70 lvl a tu tylko z depo wylaziktos od Mafersów albo jakis kto niby jest z nimi i odrazu pare 50lvl od litkum z cudlesnoze na czele tyra go za free jakby niepatrzyl to dobra strategia na wykonczenie rzeciwnika ale jesli wykonczycie all to na galanie niebedzie zabawy :( . Zostana sami szwedzi i paru polaków któzy sa z nimi i co za tym idzie nudny serwer albo obcia ze szweda cos odwali i wybija reszte polaków ;( W nowym roku zycze Wam ognia w kroku rwania dupek gdzieś na boku bys w sobote i w niedziele topił ptaszka w innym ciele.Pozdro |
Códowny poczatek dnia xd
12:01 You advanced in sword fighting. <78>:p |
@Rumcio pisales z miesiac temu ze juz nic wiecej na galanie nie mosisz zrobic poniewaz wbiles 115 lvl, a znow zaczoles grac co sie stalo ? :o
|
z wydarzeń
Aylitha wbił 8 mlvl :> Dwin Vestieri 100 lvl 12:50 Rumcio [119]: Sell PROTECTION FOR 40 BAGS ! |
@ktos tam napisal co ma piernik do wiatraka:
Tyle smao liter xD @ 40% osob z galany to nooby 40% to PK 20% Retired Heh jak ktos se robi chara na galanie to chyba tlyko po to zeby pocwiczyc pvp xD |
HAHAHAH zgadzam sie z aragornem fakt na galanie to tylko pvp ostatnio xD
|
Cytuj:
P.S. Jak dobrze zliczyłem zrobiło nam sie około 100 osób ktore maja 3 cyfrowy lvl :) czyli nie jest tak zle z ta Galaną, rośnie w siłe! |
Arkus jak sie tak wszytskiego czepiasz to sie mowi trzy cyfrowy level a nie trzy liczbowy...
|
Arkus kazdy pisze jak umie ja sie ciebie nieczepiam wiec wyluzuj albo niepisz na forum 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |
|