![]() |
|
Cytuj:
Co do konta na tibi.pl myslisz, że ktoś by kupił?? Musiałby chyba tego swojego 91eka dorzucić :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW, na pohu złożył się 45 rp (walił solo 2 gsy, dsa i wyverne) miałem farta: boh,pare bp mfów.... żeby tak zawsze było... |
Cytuj:
oj...to nic B) Bylem kiedys 14 palkiem na pohu...i padł(a) xamuzi :D Tam bylo co zbierac xD |
A ja zawsze oddawałem ludziom, którzy padli loot z ich ciał ;o (pomijając wrogów oczywiście ^^)
|
@UP
Piaty~ jest to człowiek honorowy i na Aurei miał duze zaufanie Ja sie tylko chciałem Was zapytać co było przyczyną wojny na Aurei? Czy to dalsze rozgrywki Fag vs.Rom,czy jakaś konkretna przyczyna? PS. Grałem kiedyś na Aurei,teraz widze ze jest to jakis rasistowski serwer i szkoda gadac. Pozdro... |
Cytuj:
Teraz wojna trwa od kiedy Fast zabił Vesza (?). Aurea zawsze była rasistowskim serwerem, z reszta każdy jest rasistowski. Pozdrawiam |
Aurea to zniszczony serv przez wojny i coraz gorzej sie dzieje :/
No ale mam do niego sentyment i chyba tu pozostane :D MANU PROWADZI 7-1 !!!!!:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: I zeby nikt nie pisal ze to nie ten dzial musicie mi wybaczyc :D |
A tam Aurea fajny serv... no tylko, że grac aktualnie nie mogę ;)
@off :cup: :cup: :cup: Manchester United ! :cup: :cup: :cup: 7:1 Nie potrzeba komentów, że to nie te forum ;) |
Cytuj:
Nasi już 7-1 :) dziękujemy Rzymianom |
Ta 7:1 nokaut..xP
Cytuj:
A Vesza zabil Hellah i Fast :P |
Achh widzę, że znudziło wam się już pisanie, że Vesz się przewrócił.
|
Komu było na rękę lub komu nie przeszkadza to, że odszedłem gdzie indziej powie, że nic się nie stało. Kto by wolał żebym jednak został i walczył powie, że straciłem honor, zdradziłem gildię, itp.
Ja robię tak jak mi wygodnie. Mam swoje zasady i nie dbam ani o zdanie tych pierwszych, ani tych drugich. Moje życie, moja postać ^^ |
Joker Poker
Apr 11 2007, 10:40:14 CEST Killed at Level 109 by Dark Skejcik and by Nexoriu Edit. Tamapu Apr 11 2007, 10:57:37 CEST Killed at Level 132 by Lord Riptur and by Dikkeri elo -.- |
Cytuj:
|
Ciekawe kiedy uda wam sie zrobić massloga w którym nikt z was nie padnie. ;)
|
kidler
padaja, ale sie nie poddaja, i dalej massloguja. lepsze to, niz gdyby mieli zrobic 1 massloga, pare osob by padlo i nie masslogowali by juz wogole, nie sadzisz ?:p |
Dzieki tym masslogom utrzymuje sie nasz temat ;D
|
Cytuj:
Zdedzil, zdedowacial, dedl, dednol, zahapal deda, wydedowal, zostal zdedowanym i zdedowacialym dedem, wydedzil zdedzonego i zdedowacialego deda i zadedal sie na zdedzonego deda..(uwielbiam to:D) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |
|