Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Ditto 30-04-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2031223)
Jesteś prorokiem? Skąd ty możesz wiedzieć kogo sprzeda i kupi Barcelona? Ronaldinho prawdopodobnie odejdzie, ale z Henrym nie wiadomo, na liście życzeń Barcy są tacy piłkarze jak Dani Alves czy fenomenalny Benzema...
Co do meczu z Realem to dla zawodników i kibiców "królewskich" jest czymś więcej niż zyskiem z biletów, zapewniam Cię.

OMFG, ALE GOŚĆ Z CIEBIE XDDDD

Nałucz siem czytać :/ Bo ja na nałuke pisania nie zdonżyłem.

Benzema jest także na liście Manchesteru, więc nie wiem gdzie odejdzie... A ten mecz z Realem będzie praktycznie jak towarzyski mecz na utrzymanie formy i poprawienie samopoczucia piłkarzy.

@Edit

Manchester na wyjeździe > Barcelona na wyjeździe
Barcelona u siebie < Manchester u siebie

Yoh Asakura 30-04-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2031502)

W Barcelonie są przynajmniej porządni piłkarze, którzy nie kopią stewardess po meczu.
Cytuj:

czy fenomenalny Benzema...
Benzema deklaruje, że chce zostać w OL, zobaczymy, co z tego będzie.

Fintex 30-04-2008 17:49

UP: Wiele piłkarzy deklarowało, że zostaną w swoich klubach, ale później i tak przechodzili... Jak Benzema zobaczy sumke jaką zaoferują mu inne kluby to myślę, że się ugnie.

Jak dla mnie Barca wypadła lepiej (szczególnie w pierwszym meczu). Zaważyło to, że nie strzeliła bramki u siebie no ale czego oczekiwać jak żaden napastnik prócz Messiego, (którego przez cały sezon męczyły kontuzję) nie jest w formie. Mówicie, że wcale nie zagrali dobrze bo bramek nie strzelili. Po części macie racje, można grać cały mecz pięknie i porywająco, ale nie strzelić bramki, ale rownie dobrze można zagrać mega brzydko i nudno, ale jednak mecz wygrać :P Nie ten wygrywa kto gra a ten co bramki strzela.. MU strzeliło i oni wygrali - proste >_< Każda drużyna miewa lepsze i gorsze momenty...

Cytuj:

PS. Mozna podziekowac dla Xavi'iego wczorajszej asysty po ktorej Scholes piekne rotacja kopnal pilke do bramki ;>
To był Zambrotta.

Xendriel 30-04-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2031502)
OMFG, ALE GOŚĆ Z CIEBIE XDDDD

Nałucz siem czytać :/ Bo ja na nałuke pisania nie zdonżyłem.

Benzema jest także na liście Manchesteru, więc nie wiem gdzie odejdzie... A ten mecz z Realem będzie praktycznie jak towarzyski mecz na utrzymanie formy i poprawienie samopoczucia piłkarzy.

@Edit

Mecz Realu z Barcą będzie jak mecz towarzyski? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz. Nie zależnie od tego na jakim miejscu znajdują się te kluby ich mecze nigdy nie były i nie będą traktowane jak towarzyskie.
Barca na wyjeździe starała się coś ugrać i nie broniła sie przez cały mecz jak MU na Camp Nou o czym świadczy ich przewaga w posiadaniu piłki i statystyki strzałów. Ale przegrali stało się i nie ma o czym więcej dyskutować.
Pierwsze zdanie twojego posta świadczy o twojej inteligencji, ja nie zamierzam ci ubliżać, a jak masz do mnie jakiś problem to pisz na priv.
@up Dokładnie.

Ditto 30-04-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2031596)
Mecz Realu z Barcą będzie jak mecz towarzyski? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz. Nie zależnie od tego na jakim miejscu znajdują się te kluby ich mecze nigdy nie były i nie będą traktowane jak towarzyskie.
Barca na wyjeździe starała się coś ugrać i nie broniła sie przez cały mecz jak MU na Camp Nou o czym świadczy ich przewaga w posiadaniu piłki i statystyki strzałów. Ale przegrali stało się i nie ma o czym więcej dyskutować.
Pierwsze zdanie twojego posta świadczy o twojej inteligencji, ja nie zamierzam ci ubliżać, a jak masz do mnie jakiś problem to pisz na priv.
@up Dokładnie.

Strzał strzałowi nie równy ;[

Większy procent posiadania piłki ma częstro drużyna broniąca się.

@Edit

Moje pierwsze zdanie było idealnym podsumowaniem Twojej zdolności do przyswajania tekstów.

Thomisson 30-04-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2031533)
W Barcelonie są przynajmniej porządni piłkarze, którzy nie kopią stewardess po meczu.

W dupie byłeś i gówno widziałeś. To był przypadek, Ferdinand przeprosił ją i wysłał kwiaty, poza tym ona nie miała żalu i śmieje się teraz z tej sytuacji. Wyładuj swoją frustrację spowodowaną słabością Arsenalu w inny sposób.

Ditto 30-04-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2031828)
W dupie byłeś i gówno widziałeś. To był przypadek, Ferdinand przeprosił ją i wysłał kwiaty, poza tym ona nie miała żalu i śmieje się teraz z tej sytuacji. Wyładuj swoją frustrację spowodowaną słabością Arsenalu w inny sposób.

Nie pisz tak, bo będą Cię wyzywali od Yohów :/

MatiCFC 30-04-2008 21:46

Ludzie pobudka ! Chelsea z L'poolem gra,a Wy ciągle o Barcelonie i ManU. Zakończmy ten temat.

Aktualnie CFC prowadzą po no co tu mówić, świetnej grze z praktycznie zerową ilością błędów, Liverpool niby gra,ale jest w wieeelkim cieniu Chelsea. Świetnie Ballack z wolnego,minimalnie obok okienka, Do tego strzały Drogby(jeden w siatce) i strzały także Essiena z dystansu..Chelsea króluje,nie ma co do tego wątpliwości, licze na 2-0,i historyczny awans do finału- po raz pierwszy CFC w finale,po raz pierwszy angielski finał... Jeżeli Grant nic nie zmieni w taktyce Chelsea,wygramy !!

NecroLukas 30-04-2008 22:07

hahahhahaha włączam TV a tu akurat akcja na 1-1
w dobrym momencie _/

Yoh Asakura 30-04-2008 23:11

Cytuj:

Prawda w oczy kole, że się tak unosisz ?
@Finał LM:
No to ManUre zagra z pewnie z Chelsea. 3:2, wątpię w to, że The Red strzelą jeszcze jednego gola.

Mlecziii 30-04-2008 23:16

Muszę przyznać mecz lepszy niż wczoraj ale ja bym wolał finał mu vs lfc( dwie drużyny z historią fajnie by to brzmiało) . No ale jest jak jest i tak wygra MU:D

Capality 30-04-2008 23:37

"A nie mówiłem?" xD Chelsea <3

Mr.Musk 30-04-2008 23:38

Cytuj:

Popieram w 100%, yoh uwaza ze co by sie nie stalo, jego pr0 uber arsenal i tak bedzie najlepszy, co za tępy dzieciak

Yoh Asakura 30-04-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Musk (Post 2032207)
Popieram w 100%, yoh uwaza ze co by sie nie stalo, jego pr0 uber arsenal i tak bedzie najlepszy, co za tępy dzieciak

Nie mierz wszystkich swoją miarką.
@Topic:
Chelsea w finale. Cholera, to jest gorsze niż porażka 5:1 z Tot*en*ame*m

Maggic 30-04-2008 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2032205)
"A nie mówiłem?" xD Chelsea <3

a co tu było do gadania, Chelsea jest w tej chwili na fali... są niesamowicie zmotywowani ;)

Arfyd 01-05-2008 00:17

Nie wierzę, nie wierzę! ;-(

YNWA ...

http://youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs

@Maggic

Gratulacje ! ; (((

Thomisson 01-05-2008 07:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2032191)
Prawda w oczy kole, że się tak unosisz ?

Jaka prawda? Że Arsenal jest słaby?

By$iu 01-05-2008 07:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2032324)
Jaka prawda? Że Arsenal jest słaby?

Arsenal jest najlepszy, wygral lm, lige, puchar ligii, puchar anglii, puchar uefa, mistrzostwa swiata, mistrzostwo europy i turniej 'tak dla tybetu', nie wiedziales ziom?

Thomisson 01-05-2008 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2032327)
Arsenal jest najlepszy, wygral lm, lige, puchar ligii, puchar anglii, puchar uefa, mistrzostwa swiata, mistrzostwo europy i turniej 'tak dla tybetu', nie wiedziales ziom?

Do tego Mistrzostwo Afryki, Puchar Interkontynentalny, Puchar Ekstraklasy, Młodą OE i Igrzyska Olimpijskie w kajakarstwie górskim. Kompletnie zapomniałem, wybacz, man.

Afryd:
Wspaniałe video ;)

Ditto 01-05-2008 09:30

Ale Liverpool musi być teraz zawiedziony... 1:1, mieli duże szanse na awans, a tu nagle Chelsea wypadła, rozniosła ich... Wyniku meczu nie byłem pewny do samego końca. Ostatnia bramka dla gości była po prostu piękna :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52.