![]() |
|
ah oh eh.. coz wiadomo przeciez ng nie robi pa ;] wiec napewno reason mieli :] kiedy jakies ' battle ' ;>
|
Podobno byłem dla kogos z nich nie uprzejmy. Widziałem jak 24 RP bil hatchlinga to mu uśmiech :] napisalem i poszedlem do toalety. Brevix szukal czegos na necie, wracam i mnie nie ma juz. Z tego co wiem to reason jest taki ze bylem nieuprzejmy dla tego pala. :( Szkoda gadac.
|
jestem ciekaw jakim cudem ja nie padłem tam juz mnie praktycznie w trapie mieli ale nie mam pojecia co to wszystko znaczy :(
|
kazdy pl mag 70+ - potencjalnym wojownikiem w saint? dmuchanie na zimne?
|
no coz :p jak widac neutranosc (nie)poplaca ;p :baby:
@2x up co to znaczy ? znaczy ze ciezko wam bedzie grac jesli saint nie wygra --.-- no ale kazdy ma wybor czy walczyc czy nie :] |
Collel~ pomyśl logicznie... czy naprawdę uważasz, że gildia będąca podczas wojny zabijałaby ludzi za nic(robiliby pa/pz) w środku dnia, tak ot co... ? :confused: No offence ~
|
@ up
to moze ty ku**a pomysl logicznie . skoro napisal ze za nieuprzejmosc to to chyba nie jest reason ? przynajmniej dla mnei :baby: no chyba ze dla ciebie jest to Ok. btw. oni to robili przed wojna w czasie wojny i po wojnie wiec co w tym dziwnego ? przypomnijcie sobie ltk vs ng i wszystko jasne.:cup: |
Ty tez przeczytaj uwaznie bo nieuprzejmosc to raczej nie jest napisanie
":)" a to on napisal. Jezeli wg Ciebie to jest reason to gratuluje psychiki |
nvm................
|
double....
|
\o/
co to sie dzieje na tej obsidi Oo |
Misieq : no co robisz afere pocalowali sie po syrach i tyle :D haahah :D jak ich widzie to zwala :D Pawlos nasz brat :D
|
..............................
|
PEPHY HACKED hahahahahahhaha Gratuluje chłopaki schakowania go o ile to wasza robota :D:D:D:D: Wreszcie nasz kochany polaczek odejdzie z tego serwa :evul::evul::evul:
Name: Pephy Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 56 World: Obsidia Residence: Venore House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until Jan 22 2008 Guild membership: Dominus of the Next Generation |
Cytuj:
JESTES BARDZO VERI SMIESZNY HE HE HE CHE CHE HE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HEHE HE CHE HE! |
ladnie mi lvl polecial :S
|
Dlaczego 56, a nie 55? B)
|
Cytuj:
|
ThX :* :* =]
|
[CHAR]Pephy[/CHAR] and [CHAR]Waxxi[/CHAR]
GLEBA. Ps. Pepsi zjebales trochu.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |
|