![]() |
|
Akurat to co napisałes nie było wcale smieszne,tamten pan kilka x up mowi prawdę.Będziecie płakali jak znów zostaniecie wywaleni przez vision z furory.
|
Up@ A ty będziesz płakał jak ci mama neo odłączy. Nie wiem jak można płakać z powodu tej gry.
@ Topic~ To jest konflikt tragiczny. Z jednej strony dawni kumple i bloodbrothersi którzy mogą ich wydymać jak kiedyś, albo mieć 2 w miarę potężne guild przeciw sobie. Sam nie wiem co bym wybrał na miejscy taifa i ymych... GL:cup: |
ja nie jestem za teoria spiskowa... ale biorąc pod uwagę przeszłość Furory ... bardzo mozlwie ze Inshon bylo z duskami zeby wbic lvle, teraz vision z duskami zeby bic lvle, a potem bedzie... no włąśnie kto na kogo ? :D (z góry mówie ze nic nie wiem nawet od noobow z carlin)
btw Zwidek +4,549,546 Katrila +2,021,771 Vuaevo Bruth +1,415,001 hę ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr kimkolwiek jestes |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co żal ci dupe sciska? |
Cytuj:
|
Katrila
Jan 19 2008, 02:06:03 CET Killed at Level 221 by Enkrona and by Nicribus KABOOOOOOOOM :p |
|
Cytuj:
|
Fajnie sie pinguje, co kurwa? zal mi "was"
|
@up
Rewanz |
Pozdro od Has Tauron, Aurixa Vantie, Astaro, Ptaaq, Saptusa i reszty osób pingowanych od nas przed Vision (Kłosa), teraz akcji na Port Hope nie pamietacie? jak spingowaliscie od nas 30% teamu?
|
Cytuj:
|
Ciekaw jestem buzki Liska~ jak go trapneli hahah
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro. |
Cytuj: