![]() |
|
Cześc Zetrax, Cześć Tarzanos.
@edit http://gry.onet.pl/2013132,,World_of...wiadomosc.html podobno czipsy są zazdrosne i zrobią serial o tibii. |
a juz myslalem ze eneris temat zadusiles;pp
|
nie kumam?
|
krejzi trolu z forum chodz grac na elysie <3
|
wlasnie krejzi, stara szkola nowa szkola czuj sie zaproszony, film o tibii hflkashf
|
kafes ty jak coś dojebiesz to płakać się chce bo nie zawsze wychodzi jak powinno ;(;(
wiesz chyba o co chodzi :confused: gratulacje dla ciebie i tego ryja grybego - wywalczyliście w chuj duże poważanie u szedów :) pozazdrościć... to już ja miałem większe możliwości u hichama gadając z nim raz w tygodniu na msn niż wy przez tyle lat :) |
no wiem ze mi zazdroscisz
gadales z hichamem na msn? RESPEKT... bo wiesz ja znim nigdy nie gadalem nawet go na msn nie mam :( aha no za bardzo to nie wiem o co ci chodzi moze mnie oswiecisz |
chyba oto ze zabili ziomka grubego xilihijana
|
nawet jesli to co w zwiazku z tym ? chcecie cos udowodnic czy jak
i co do tego xiliajna to nie wiem czy jeden z drugim zauwazyles ale rządy sie zmienily, jakby zaatakowal hichama to napewno by go nie zajebali, a ze to byl elyris to juz zupelnie inna bajka |
kafes nie pisz tak duzo bo ludzie pomysla ze cie obchodzi co gadaja polaczki na forumje <3
|
im wiecej czytaja tym wiecej sie naucza =] forum to dla nich taka skarbnica wiedzy he-he-he
|
polaczki heh :swe::swe::swe:
|
fajna flaga jak JOM zrobiles
|
Cytuj:
|
": swe :" o tak :D
|
lol ja wam muwie polaczki myślom że jak im chiham dał fridum za fri to oni mogom wszytko tera.
|
@Eneris
nie wyszedl ci ten zarcik @Zetrax Za disuj @Krejzi zyjesz ?? @Gonzo pedale co z toba ? |
ble komuchy ze wschodu same ble :baby:
|
a ja właśnie wróciłem z lublina i czuje sie fajny <cfffaaniak>
eneris ładny macie deptak lul ;d |
@Trol
To nie był żarcik, tylko komentarz do tego co się dzieje na elysii. @Tekila a Dziękuje :P a w Lublinie służbowo czy w ramach wolnego czasu byłeś? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |
|