![]() |
|
Lol, a wpiszcie sobie w googlach 'Eragog'.
http://images.google.pl/images?gbv=2...j+obraz%C3%B3w - pokazuje się kilka stron avatarów userów forum.tibia.pl. o_O (poreda/Dawergo- jesteście na 11 stronie) |
Wpiszcie sobie w google dawergo, to jest tylko mój nick xD Nikt nie wpadł na taki sam nigdy :D
|
OWNED XD
23:32 Moradin Miedziobrody [106]: no a ank dragi to nie dragon lair? lol 23:32 Fous Arth [71]: nie 23:33Fous Arth [71]: d lair 23:33Fous Arth [71]: jest w veno |
Cytuj:
|
Krotka pilka z mojej strony- jestem najlepszy xD wy to tam dawno poumieraliscie a ja :
http://www.topdj.pl/index.php?biografie=show&ID=413 |
@Neo
:< Wydało się , to mój stary :( OPSAOPOPSAOPSA lols |
Ale jest problem... to nie moze byc twoj stary Gorti, bo to moj stary :<
|
|
Już chara nie pylisz? ;D
|
Znajdz kupca to spyle.
|
Nie żeby coś neo, ale przestań na forum głupoty pi**rzyć, bo Holu nie gra na dawie :)
#edit I to ja pisałem tego posta, bo wkurza mnie, ze co chwile zmieniasz strony. |
Kto jak to ale...
19:36 Neurozenho [111]: stupid polak 19:37 Neurozenho [111]: poland has borned failing |
Cytuj:
Liczy sie to ze Holu gra/gral na Dawergu, i mozesz robic co chcesz ale i tak wiem ze tak jest/bylo i mam na to dowody. |
Ty na wszystko masz dowody tylko jak sie zapyta o nie to brak odpowiedzi :baby:
|
Cytuj:
|
to zajebiscie :D porozdawaj wszystkim mam to w chuju :D
|
Więc udowodnij coś mi, nie holowi :] i tak, holu grał na dawie dobre pół roku temu B)
@edit Widzę że zrobiłeś topic, no to teraz ja sobie jakiś zaraz zrobie i wciągne to wszystkie twoje chary, może jeszcze dorobie pare innych tak jak ty pisząc że holu ma Dawerga. |
Cytuj:
|
I co z tego, że miał omg. Największy żal to robic temat na tibia.com i się ośmieszac, pisac z noob charów a najlepsze było to jak któryś z was(neo, rekin) napisał, że nie znacie Jeriaxa n/c. Nic wam to nie da i tak, a jak myśleliście, że go wywalą z HP to false way ;S
|
Cytuj:
I co z tego, że miał? Już ci odpowiadam. My nie możemy stwierdzić kiedy przestał go mieć. A teraz przeczytaj pierwszy post tego tematu na tibia.com. Przeczytałeś? No to już chyba wiesz ;). pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |
|