![]() |
|
Sorki, wiem ze gl to Ghost Land, ale czy tam niema przypadkiem Ghuolow i tak dalej? Przeciez ja niedam rady z 2! Ja raptem z jednym nie daje rady...
|
Witam wszystkich (jestem nowy na forum xD)
Proffesja: Knight Level: 23 Mlv: 3 Skills: 52 (sword) / 48 (shielding) Eq: Crown Armor, Medusa Shield, Gaint (or bringht) Sword, Crush Helmet, Knight Legs, Scarf (ale w najblizszej przyszlosci protection amulet), Croco boots Acc na Faccu. Gram na swiecie PvP... (aurea) Gdzie moglbym poexpic Waszym zdaniem bo na sama mysl o fibuli mi sie niedobrze robi xD |
Cytuj:
|
@Niezwykle piękna druidka
Znajdujesz team i na hyderki @Maldoryz Roty kolo Veno |
Ostatnio expilem na ef (22k/h best exp) ale puzniej duzo ludu tam poszlo -.- , w sumie exp dobry ale loot sredni(cieżko lootn±ć hb ) i DC tez zaludnione.
Tak więc gdzie expić: Profesja:Knight Lvl:40 Skille:68/66 Mlvl:5 Eq: -Crusader Helmet -Crown Armor -Knight Legs -Vampire Shield -Bright Sword -Giant Sword -Platinum Amulet -Boots of Haste -Leather Boots -26k na UH. Account Status:Facc Preemy: No |
Cytuj:
|
Mam skile 25/19 lvl 8 gdzie isc expic moja profesja to Knight.,
|
Mam paladyna 20 lvl , 66 dist , BEZ PACC ! Aktualnie trenie , expiłem na beholderach na Fibuli (dobra miejscówka) ale jestem ciekaw co Wy proponujecie. No guards blx ! (na nich to tylko w nocy ,jak ludzi nie ma )
|
sorc,12lvl,10mlvl
soldier helmet, scale armor, studded legs, leather boots, dwarven shield,wand gdzie expic powiedzcie |
Cytuj:
Cytuj:
|
skile 55:43 17 level 10 magiczny Gdzie i¶ć ??
|
Gdzie expić 27LvL skill-60/60
Crown arm P-legi GS (giant sword) Warrior helm Scarf Leather Boots Expiłem na GL fajnie jest ale często zaludnione Co radzicie?????? |
Mam skile 35/32 lvl 10 gdzie isc expic moja profesja to Knight.,
|
Cytuj:
|
Mam 16 palla prawie 17 skille to 49 dista mlvl 7. Eq: Noble arm, p legs, bootki i helmeta nie nosze. Mam w dp bp arrowsow. Gdzie expic?? Expilem na soldach ale czesto ludzie sa i kradna lootbagi. Nie mam paca.
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Dawaliby¶cie notki :p |
Mam druida 29 lvl,28 mlvl.
Eq:Vampire shield,Crown armor,plate legs,crown helmet,leather boots i quagmire rod. Gdzie expić?? Z gory dziekiuje za odpowiedz. |
DRUID -19LVL i 18MLVL ( ok. 30% do 19) eq to : Crown Helmet, Blue Robe, Guardian Shield, Leather Boots, Plate Legs, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod, Scarf. Gdzie mogę expić żeby jak najszybciej wbić 24LVL ? Próbowałem na Guardach + Soldach, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł. Chodzi mi o to żeby exp był jak najlepszy i loot dosyć dobry (niekonecznie jaki¶ kosmiczy, że tak powiem ;p)
|
Prosze o hlp
Mam Knighta Skille 50/49
eq:Knight Armor,Plate Legi,Crown Helmet,Guardian Shield,Skull STaff,Scarf I leather bootsy Gdzie expic? chce szybk owbic 25 lv Help plx :) @@Edit Lvl 21 |
Mam palka 20lvl, skills 60.40/ mlvl 10.
Where expic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |
|