![]() |
|
Dec 16 2006, 14:48:44 CET Died at Level 55 by a wyvern
KICK -.- |
Ej zmiana godziny!:)
Urodziny odbędą się o godzinie 18 w poniedziałek, bo jednak więcej osób woli wczesniejszą pore ;) PzDr 16:43 You advanced from Level 69 to Level 70. |
Cytuj:
@up Gratz ! |
dzieki:/ nie da rady na 17? bo o 18 to nie moge...
|
Jak pewnie wielu z was się domyśliło wystawiłem postać na allegro...ale nie dam rady jej sprzedać ;p Za dużo dobrych wspomnień z nią jest związanych.
Pomimo wielu obowiązków w życiu realnym postaram się wrócic do gry, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem z otwartymi ramionami ;p |
@up
OMG omg OMG omg OMG Phoe spowrotem!? ALe fajnie!:> Welcome back man :> |
Phoe back to game jejejeejeje :):):)
@Mendolina Powyzej stanowiska GM'a jest chyba tylko GOD, ale sa nimi tylko pracownicy cipsoftu wiec good luck ;) |
omg...
Dec 17 2006, 00:33:29 CET Killed at Level 21 by Lord Arpas Dec 16 2006, 22:51:55 CET Died at Level 21 by a vampire |
Cytuj:
|
A niech wiedzą... z reszta juz gadalem z Oxy, Plagenem, Ransoexem etc. i przedstawialem sie kim jestem :evul: nic do tego nie mieli (jak narazie :D)
|
@Skejt
Gratz, musze tez troche poexpic:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Skejt
Gratki @all Po raz ostatnio zapraszam all co jescze o tym nie wiedza ze jutro o 18 pod thais turniej pilki noznej:d duuzo osob bedzie chyba ;] @holu czemu cie tak leja te hlvle? ;P |
Ja chciałem życzyć wszystkim bez wyjątku WESOŁYCH ŚWIĄT :D
Zobaczymy się po świętach :). Przez czas świąt chce sobie odpuścić zabawę na komputerze :) i spędzić fajnie czas z rodzinką :P Jeszcze raz życzę WeSoŁyCh, ZdRoWyCh i SzCzĘśLiWyCh ŚwIąT :) PS: Postarajcie się chociaż w okresie świąt nie kłócić między sobą ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
swiete slowoa BEZ KLOTNI:p(oby sie udalo) |
Co chwile mam disconetcted from serwer i nie wiem dlaczego.
Wiecie co zrobic??BO ja nie;( :baby: . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |
|