Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Misiekxxx95 05-10-2008 18:54

a patrzeliscie na tibia.pl ze da sie na rooku sprzedac brass armor

Rookgaard Dixi 150
Rookgaard Lee'Delle 150

a brass armor mozna zdobyc tylko z mino maga

Irondew 05-10-2008 19:38

Ja nie wiem jak ludzie mogą mówić ciągle to samo czy oni włażą do tego tematu i nie czytając nic piszą posta?
Szok..

Cygan Slejter 06-10-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablo1993 (Post 2287243)
A Oglądaliscie abuelo rex spike sword quest na youtube tam on podobno zrobil tego questa B) ostatnio
jak gralem na rooku to ziomek mowil ze ma klucz ale nie chcial otworzyc ;/

Ręce opadają...

Madasaki 06-10-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablo1993 (Post 2287243)
A Oglądaliscie abuelo rex spike sword quest na youtube tam on podobno zrobil tego questa B) ostatnio
jak gralem na rooku to ziomek mowil ze ma klucz ale nie chcial otworzyc ;/

Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!!!

Tas 06-10-2008 19:16

Omg

Jak już kiedyś mówiłem ten temat to zwykła kupa spamu i idiotyzmu niektórych użytkowników tego jakże fajnego Forum. Nie rozumiem dlaczego ten temat powstał , spike sword i Mino Mag i różne takie to zwykłe bzdury w które ślepo wierzycie. Ale to już wasza sprawa że w to wierzycie , pokazujecie tylko swoją głupotę i naiwność X(.

P.S

Jednak w to że Sunrise ma brass armor wierze.

Marcin24 06-10-2008 19:48

Cytuj:

[...]Nie rozumiem dlaczego ten temat powstał [...]
Między innymi dlatego powinieneś go jak najszybciej opuścić.
Cytuj:

Jednak w to że Sunrise ma brass armor wieże.
A ja nie wierze, że chodzisz do szkoły.
Cytuj:

a patrzeliscie na tibia.pl ze da sie na rooku sprzedac brass armor
Brass Armor można sprzedać na Rooku od dawna, nic nowego.

Ze'To 15-10-2008 21:33

"Człowieku zrozum, nigdy nie zrobią takiego questa, którego może wykonać tylko player z 1 lvl'em i 0 exp."

Wypowiedź Marcina24 ; >

kto by się spodziewał, że w dzisiejszych zcasach na samym początku po zrobieniu postaci będzie quest dla 1 lvl ?:D

neji13 16-10-2008 08:17

@ up
lecz sie, to jest bujda

Mysle że czas bliżej przyjrzec się szkieletom przy 7 grobach nieznanych żołnierzy. Nie wierzę w bujdę SRa ale wiem, że jednak w jego filmie była odrobina prawdy. To był przypadek, ale coś tam jest, czego gdzie indziej nie ma. Jest tam częśc questa, ale nieeeee, nie bierzemy tamgolden keya.
Zaobserwowałem to:
- Każde miejsce w stylu pick&lopata mają coś w sobie, i są częściami questa
- Hyiacynt i Crunor, Hiacynt mówi o czarnej magi gdzieś w podziemiach
- Miejsca zniknięcia SoFa to elementy inyc questów.

Szkielety które tam są spełniają 3 warunki, jednak nie ma tam nic z questow, dlattego jest to podejżane miejsca. Hyacynt mówi o czarnej magi, jaką może byc nekromacja, której sekret mamy poznac u szkieletow właśnie tam. Codzic moze tez o MM, ale o to nie chodzi.

Hakuoh 16-10-2008 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neji13 (Post 2299184)
Nie wierzę w bujdę SRa ale wiem, że jednak w jego filmie była odrobina prawdy. To był przypadek, ale coś tam jest, czego gdzie indziej nie ma.

Że Na OTSach Mino Mag atakuje z explo i summonuje węże? O.o <wow!>

Cytuj:

Codzic moze tez o MM, ale o to nie chodzi.
Wiem, ale nie wiem. Uwielbiam te teksty.

Ze'To 16-10-2008 13:39

@2up

chyba źle mnie zrozumiałeś... ja tylko potępiam to co się teraz stało - ques dla pierwszego lvla w samouczku za ktorego dostaje sie lvl...

DK-LOG.911 19-10-2008 17:16

Do Santiago: hi -> skip tutorial

i jestes w temple! ja tez potepiam pomysl "1 level robi kłesta"

Tas 23-10-2008 20:45

Hmm ... Sunrise jednak ma Brass Armor , niedawno zalogował się a ja gram na Antice wiec zaczęliśmy jakoś gadać na różne tematy aż doszliśmy do tematu Brassa...Dam tu urywek przetłumaczonej rozmowy :

Ja : Czy ty naprawdę masz Brass Armor?

Sunrise : No wiesz , Dixi powinna wszytko tłumaczyć skoro oferuje kupno tej zbroi.

A więc jeden mit nie jest mitem bo Sunrise na 100% dostał Brass za I 100 lvl na Rooku ;)

Hakuoh 23-10-2008 21:10

Od kiedy Spike Sword to zbroja?

Tibianka 23-10-2008 21:22

Już wiem!! Może już ktoś o tym pisał ale napisze i tak:
Trzeba wykonać jakąś misję, żeby można było kupić brass armor u Dixi!! Sami z nią pogadajcie to uwierzycie...pozdro xd

Marcin24 23-10-2008 21:33

Cytuj:

Trzeba wykonać jakąś misję, żeby można było kupić brass armor u Dixi!! Sami z nią pogadajcie to uwierzycie...pozdro xd
Ona oferuje KUPNO, a nie SPRZEDAŻ.
Cytuj:

A więc jeden mit nie jest mitem bo Sunrise na 100% dostał Brass za I 100 lvl na Rooku ;)
Sunrise ma Brass Armor i to nie jest żadna nowość. I nie dostał go za pierwszy 100 lvl na Rookgaardzie. Najprawdopodobniej ma go z zamierzchłych czasów gdy ten armor miały minotaury.

Tibianka 23-10-2008 21:42

Marcin24 sama z nią gadałam i najpierw mówiła że może mi sprzedać a potem że ja mogę jej sprzedać...

Marcin24 23-10-2008 22:56

Cytuj:

Marcin24 sama z nią gadałam i najpierw mówiła że może mi sprzedać
Przytocz zdanie w którym mówi, że Ci sprzeda brass armor, albo wyjdź, i przestań pleść głupoty.

<hmm> 23-10-2008 23:09

Cytuj:

22:54 Lesiu Obwiesiu [63]: brass armor
22:54 Dixi: Yes, I can sell that to you. Just ask me for a trade to see what I buy from you.
Marcin24, nie każdy musi się znać na technicznych aspektach działania NPC, więc Tibianka poprawnie zinterpretowała to co Dixi jej odpowiedziała. Nie "plecie głupot" ; )

@Tibianka
NPC reaguja na słowa "klucze", tutaj takim słowem jest "armor"...
Cytuj:

22:54 Lesiu Obwiesiu [63]: magic plate armor
22:54 Dixi: Yes, I can sell that to you. Just ask me for a trade to see what I buy from you.

Tas 24-10-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 2308799)
Od kiedy Spike Sword to zbroja?

A czy ja pisałem o Sofie?

Slythia 24-10-2008 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tas (Post 2309188)
A czy ja pisałem o Sofie?

A nie? Bo ja tam nazwę "Spike Sword" widziałam...
Cytuj:

Ja : Czy ty naprawdę masz Spike Sword?
Sunrise : No wiesz , Dixi powinna wszytko tłumaczyć skoro oferuje kupno tej zbroi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.