![]() |
|
a patrzeliscie na tibia.pl ze da sie na rooku sprzedac brass armor
Rookgaard Dixi 150 Rookgaard Lee'Delle 150 a brass armor mozna zdobyc tylko z mino maga |
Ja nie wiem jak ludzie mogą mówić ciągle to samo czy oni włażą do tego tematu i nie czytając nic piszą posta?
Szok.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!!! |
Omg
Jak już kiedyś mówiłem ten temat to zwykła kupa spamu i idiotyzmu niektórych użytkowników tego jakże fajnego Forum. Nie rozumiem dlaczego ten temat powstał , spike sword i Mino Mag i różne takie to zwykłe bzdury w które ślepo wierzycie. Ale to już wasza sprawa że w to wierzycie , pokazujecie tylko swoją głupotę i naiwność X(.
P.S Jednak w to że Sunrise ma brass armor wierze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
"Człowieku zrozum, nigdy nie zrobią takiego questa, którego może wykonać tylko player z 1 lvl'em i 0 exp."
Wypowiedź Marcina24 ; > kto by się spodziewał, że w dzisiejszych zcasach na samym początku po zrobieniu postaci będzie quest dla 1 lvl ?:D |
@ up
lecz sie, to jest bujda Mysle że czas bliżej przyjrzec się szkieletom przy 7 grobach nieznanych żołnierzy. Nie wierzę w bujdę SRa ale wiem, że jednak w jego filmie była odrobina prawdy. To był przypadek, ale coś tam jest, czego gdzie indziej nie ma. Jest tam częśc questa, ale nieeeee, nie bierzemy tamgolden keya. Zaobserwowałem to: - Każde miejsce w stylu pick&lopata mają coś w sobie, i są częściami questa - Hyiacynt i Crunor, Hiacynt mówi o czarnej magi gdzieś w podziemiach - Miejsca zniknięcia SoFa to elementy inyc questów. Szkielety które tam są spełniają 3 warunki, jednak nie ma tam nic z questow, dlattego jest to podejżane miejsca. Hyacynt mówi o czarnej magi, jaką może byc nekromacja, której sekret mamy poznac u szkieletow właśnie tam. Codzic moze tez o MM, ale o to nie chodzi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@2up
chyba źle mnie zrozumiałeś... ja tylko potępiam to co się teraz stało - ques dla pierwszego lvla w samouczku za ktorego dostaje sie lvl... |
Do Santiago: hi -> skip tutorial
i jestes w temple! ja tez potepiam pomysl "1 level robi kłesta" |
Hmm ... Sunrise jednak ma Brass Armor , niedawno zalogował się a ja gram na Antice wiec zaczęliśmy jakoś gadać na różne tematy aż doszliśmy do tematu Brassa...Dam tu urywek przetłumaczonej rozmowy :
Ja : Czy ty naprawdę masz Brass Armor? Sunrise : No wiesz , Dixi powinna wszytko tłumaczyć skoro oferuje kupno tej zbroi. A więc jeden mit nie jest mitem bo Sunrise na 100% dostał Brass za I 100 lvl na Rooku ;) |
Od kiedy Spike Sword to zbroja?
|
Już wiem!! Może już ktoś o tym pisał ale napisze i tak:
Trzeba wykonać jakąś misję, żeby można było kupić brass armor u Dixi!! Sami z nią pogadajcie to uwierzycie...pozdro xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
Marcin24 sama z nią gadałam i najpierw mówiła że może mi sprzedać a potem że ja mogę jej sprzedać...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tibianka NPC reaguja na słowa "klucze", tutaj takim słowem jest "armor"... Cytuj:
|
Cytuj:
A czy ja pisałem o Sofie? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |
|