![]() |
|
@ Sesef, lub ktos, ktos hostowal otsa waraurea~, ten z mapka fibuli
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos?:) Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x |
Cytuj:
"Ludzie nauczcie sie pisac DEAD, a nie DED. To jest takie noobskie.... Teksty w stylu "dednoles mnie" nie maja sensu....Dead to znaczy martwy, czyli zamartwiles mnie? Prosze ludzie zlitujcie sie!!! Piszcie normalnie..." N/C |
Cytuj:
|
Sorry Double Post
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra nie robmy offtopa :P @Topic Ahahahahhaha Vesz padl..hahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
You see a dead human (Vol:10). You recognize Mixor Korkeror. He was killed by Aimar de'Vrie. You see a dead human (Vol:10). You recognize Nitearth'Ave. He was killed by Iron Nostradamus. You see a dead human (Vol:10). You recognize Bonkaren. He was killed by Aimar de'Vrie. |
Cytuj:
@Slait Zastanawia mnie Twoj poziom inteligencji. Wszyscy zazwyczaj mowia Ironia i daja odnosnik do Wikipedii, ja bede orginalny, wejdz w google i wpisz "ironia" a potem zedytuj tamte posty. |
@ gotic
ots byl, jakby to powiedziec...zalosny. nie mogli mnie zabic w chyba 5 magow (gralem folari), to mnie kickali co chwile, ale tylko mnie. w koncu dostalem ip bana. jestescie zalosni~ zastosuj~ powar x) |
Cytuj:
|
aimar łobuzie ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do fragów gratz dla Mixor Korkeror aka Bonkaren ciekawie sobie to rozplanował poskładać się odrazu na 2 charach. Jak by ktoś nie zakapił Mixor~ to sorc Bonkaren-a |
Aimar wkoncu zdecydowal gdzie jego miejsce :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak go w duelach rozwalam ;X Btw wbijajcie coś na Hysta bo ostatnio po 10 osób online... lagi minęły jakby co ;o ~ontopic Dzieje się coś świeżego? ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
ponieważ Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy Soldek grał Woodym, Warriorem, Karolem, Magusem może i Aimarem Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania, a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka Beru Senwina i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi coś za podejrzanie to wyg |
Cytuj:
KURWA OWNED XD |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|