Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Gotic 11-04-2007 22:50

@ Sesef, lub ktos, ktos hostowal otsa waraurea~, ten z mapka fibuli
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos?:) Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x

Slait 11-04-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1364730)
Mi sie nie znudzilo!!!!
Zdedzil, zdedowacial, dedl, dednol, zahapal deda, wydedowal, zostal zdedowanym i zdedowacialym dedem, wydedzil zdedzonego i zdedowacialego deda i zadedal sie na zdedzonego deda..(uwielbiam to:D)

"Ludzie nauczcie sie pisac DEAD, a nie DED.
To jest takie noobskie....
Teksty w stylu "dednoles mnie" nie maja sensu....Dead to znaczy martwy, czyli zamartwiles mnie? Prosze ludzie zlitujcie sie!!! Piszcie normalnie..."

N/C

Gotic 11-04-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1364987)
"Ludzie nauczcie sie pisac DEAD, a nie DED.
To jest takie noobskie....
Teksty w stylu "dednoles mnie" nie maja sensu....Dead to znaczy martwy, czyli zamartwiles mnie? Prosze ludzie zlitujcie sie!!! Piszcie normalnie..."

N/C

Chyba o to wlasnie mi chodzilo, to byla ironia pajacu je*any... Ze tez ludzie nie skonczywszy podstawowki prawie pisza na tym forum..

Slait 11-04-2007 23:20

Sorry Double Post

Slait 11-04-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1364997)
Chyba o to wlasnie mi chodzilo, to byla ironia pajacu je*any... Ze tez ludzie nie skonczywszy podstawowki prawie pisza na tym forum..

wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac, mozesz sie wypieraac ale zastanwia mnie czym sie kierowales piszac twoj podpis

Gotic 11-04-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1365001)
wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac :)

Tak, jestem analfabetą i po prostu... Pisze "ded", bo inaczej nie umiem =(
Dobra nie robmy offtopa :P

@Topic
Ahahahahhaha Vesz padl..hahaha

Kolirn 12-04-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1365002)
wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac, mozesz sie wypieraac ale zastanwia mnie czym sie kierowales piszac twoj podpis

jedynym który się tu wygłupił jestś ty.

Barrek 12-04-2007 06:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1364322)
Ciekawe kiedy uda wam sie zrobić massloga w którym nikt z was nie padnie. ;)

Hmm.. no ciekawe =>

You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mixor Korkeror. He was killed by Aimar de'Vrie.

You recognize Nitearth'Ave. He was killed by Iron Nostradamus.

You recognize Bonkaren. He was killed by Aimar de'Vrie.

Iron'knight 12-04-2007 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1365364)
Hmm.. no ciekawe =>

You recognize Mixor Korkeror. He was killed by Aimar de'Vrie.

You recognize Nitearth'Ave. He was killed by Iron Nostradamus.

You recognize Bonkaren. He was killed by Aimar de'Vrie.

Ha Ha Ha. Gratz dla Was. :cup: :cup: :cup: hrhrhhr Kidler sie zgasi :)
@Slait
Zastanawia mnie Twoj poziom inteligencji. Wszyscy zazwyczaj mowia Ironia i daja odnosnik do Wikipedii, ja bede orginalny, wejdz w google i wpisz "ironia" a potem zedytuj tamte posty.

Ptak~ 12-04-2007 11:32

@ gotic

ots byl, jakby to powiedziec...zalosny. nie mogli mnie zabic w chyba 5 magow (gralem folari), to mnie kickali co chwile, ale tylko mnie. w koncu dostalem ip bana.

jestescie zalosni~
zastosuj~ powar x)

H.L 12-04-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1364927)
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos?:) Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x

Ja hostuje

Kolirn 12-04-2007 12:21

aimar łobuzie ;<

dudek_lfc 12-04-2007 14:02

Cytuj:

Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos? Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x
na hysterie zapraszam ;]

Sesef 12-04-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1364927)

Otsa już nie hostuję i nie przewiduję w najbliższym czasie hostowania. Nie mam czasu na rozwijanie projektu i dalszą aktualizacje, jak ktoś chce to niech sobie poszuka go na odpowiednich stronach. Od razu mówię, że konkurencja (.org.) miała cofke forum i mi temat wcięło, a drugiego nie chce mi się zakładać.

Co do fragów gratz dla Mixor Korkeror aka Bonkaren ciekawie sobie to rozplanował poskładać się odrazu na 2 charach. Jak by ktoś nie zakapił Mixor~ to sorc Bonkaren-a

Sope(L) 12-04-2007 16:52

Aimar wkoncu zdecydowal gdzie jego miejsce :]

Gotic 12-04-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H.L (Post 1365501)
Ja hostuje

To mzoesz mi podac ip? Bo stare sie chyba zmienilo, bo ots zawsze offline...

Cadonis 12-04-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1365596)
na hysterie zapraszam ;]

Rotfl, myślisz że on tam nie gra? A kto inny wbił 289 lvl Liamem?
I tak go w duelach rozwalam ;X

Btw wbijajcie coś na Hysta bo ostatnio po 10 osób online... lagi minęły jakby co ;o

~ontopic
Dzieje się coś świeżego? ;(

H.L 12-04-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1365936)
To mzoesz mi podac ip? Bo stare sie chyba zmienilo, bo ots zawsze offline...

Poszukaj tam gdzie powinienes, ewentualnie napisz pw

Mori's 12-04-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1365771)
Aimar wkoncu zdecydowal gdzie jego miejsce :]

wg moich informacji to jest szpieg Alliance w fagu
ponieważ
Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy
Soldek grał Woodym, Warriorem, Karolem, Magusem może i Aimarem
Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem
Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania,
a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona

po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka
Beru Senwina
i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy
jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi

innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka

znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi
coś za podejrzanie to wyg

aim 12-04-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mori's (Post 1366516)
wg moich informacji to jest szpieg Alliance w fagu
ponieważ
Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy
Soldek grał Woodym, Warriorem, Karolem, Magusem może i Aimarem
Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem
Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania,
a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona

po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka
Beru Senwina
i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy
jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi

innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka

znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi
coś za podejrzanie to wyg

KURWA OWNED XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.