Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Zwieshu 17-09-2008 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2270426)
I SKOŃCZ MÓWIĆ O BONGO BO GÓWNO WIESZ.

ja wiem ze ty wiesz najlepiej ja bylem ja wiem xD

cos z tym GÓWNEM przesadzasz jakies kompleksy masz czy nie wyrosles jescze z robienia w gacie wytlumacz mi ;)

V pozdro Gald~

Rzolniez 17-09-2008 11:27

@Zwieshu Adedin ma racje gówno wiesz. I ma tez racje ze Bongo juz niema sa tam moze 3 osoby z starego bongo.

A co do wojny to gl i hf.

Meteon! 17-09-2008 11:33

Adam smacznego !!! pozdro !8o8o8o8o8o8o

Crealeth 17-09-2008 13:54

czlowieku co ty muwisz jakies boty na trolach przecierzzrrz gm wpada i quit

Karolek98 17-09-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenci666 (Post 2270210)
Co do trapow ktos wczesniej mowil. W LB mozna poprostu trapnac w kilkunastu statek poniewaz nie ma innego wejscia do lb niz przez statek a w veno Bk house jest dobrym miejscem na defence jezeli wczesniej sie tam zostawi m wallera zeby w ostatecznosci nikt nie padl.

Wojne dalo by sie zrobic gdyby WSZYSCY spieli dupsko i zaczeli robic chary do botowania tak aby nawet po przegranych akcjach na nastepny dzien mozna bylo robic sneaki a o openach pomyslec kiedy juz mielibysmy ogarnietych ludzi i dobrego battle commandera. No i oczywiscie co najwazniejsze zadnego szpiega. Wtedy mielibysmy duzo czasu na expienie bo byliby wiecznie zesrani. Zeby wygrac walke z takim przeciwnikiem jak Refusion potrzeba by wiele czasu.

Ale malo kto jest na tyle ogarniety by wiecznie walczyc wiec nie mozemy liczyc na wiecej niz pk z Bongo :s.

ja juz obkupiony, czekam na mala pomoc finansowa ktora na dniach dojdzie i obkupie calego li'su xD

na temat bk house najlepszy defens masz racje fenci, ale z przykroscia stwierdze ze wpadlem na to miesiace przed Toba :) i tam wagony noobcharow wylogowane stoja xd

Maly'john 17-09-2008 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meb (Post 2270380)
Maly organizuj ekipe i zrob szwedom z dupy jesien sredniowiecza B) B) B) A tak serio to co tam qmplu slychac jak sie zyje?:) gdzie tam reszta pyka?:)

zyje mi sie dobrze i juz zapomnialem jak sie gra w tibie:) niestety nie doczekalem sie na pacca :( a co tam u ciebie? widze ze wojowac chcesz:)

panie M. i ja pozdrawiam :)

poreda 17-09-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 2270421)
Nie no w chuj jest zainteresowanie.
Ty gdzie nawet nie wiem kim jestes, Meblung 74 palek z 0 balansem na koncie i poreda ktory nawet tu nie gra.

38elder+ aktualnie

@ktos tam
Porownuje wszystko do silvery, bo tu walcza 2 czy tam 4 gildie po 20 osob kazda, padniecie raz drugi i koniec poddajecie sie, tam walczy ponad 250 osob przeciwko 150 (z czego kolo 100 aktywnych). Jezeli nie wierzycie moge podac gildie ktore uczestnicza. Proboje wam powiedziec to ze nie wszystko stracone i wciaz mozecie rozjebac refusion, jezeli tylko tego chcecie. ;s

Banditos 17-09-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2270603)
38elder+ aktualnie

@ktos tam
Porownuje wszystko do silvery, bo tu walcza 2 czy tam 4 gildie po 20 osob kazda, padniecie raz drugi i koniec poddajecie sie, tam walczy ponad 250 osob przeciwko 150 (z czego kolo 100 aktywnych). Jezeli nie wierzycie moge podac gildie ktore uczestnicza. Proboje wam powiedziec to ze nie wszystko stracone i wciaz mozecie rozjebac refusion, jezeli tylko tego chcecie. ;s

koleś skończ juz pierdolić farmazony plx gó... wiesz gów... widziałes

Meb 17-09-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly'john (Post 2270594)
zyje mi sie dobrze i juz zapomnialem jak sie gra w tibie:) niestety nie doczekalem sie na pacca :( a co tam u ciebie? widze ze wojowac chcesz:)

panie M. i ja pozdrawiam :)

A bo w klasie maturalnej jestem i mi sie nudzi 8o 8o ja tez ponad pol roku nie gralem i jakos zachcialo mi sie grac :p sprobujemy swoich sil na Pandorii moze o ile koledzy nas chca jeszcze:D

poreda 17-09-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 2270626)
koleś skończ juz pierdolić farmazony plx gó... wiesz gów... widziałes

Nie gowno wiem i gowno widzialem bo czy tego chcesz czy nie gram/gralem na iridii od ponad poltora roku ^^

Malduron 18-09-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2270856)
Nie gowno wiem i gowno widzialem bo czy tego chcesz czy nie gram/gralem na iridii od ponad poltora roku ^^

nierzle man

poreda 18-09-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malduron (Post 2271285)
nierzle man

A ty chcesz byc fajny? Ja nie wiem co powoduje w was wszystkich to ze kazdy musi byc dla was wrogiem, zastanowcie sie

Massior 18-09-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271308)
A ty chcesz byc fajny? Ja nie wiem co powoduje w was wszystkich to ze kazdy musi byc dla was wrogiem, zastanowcie sie

Nie widzisz że głownym czynnikiem jst tu brak kasy na wojnę jak równy z równym, 1 dead = 100k a Polacy nie mają guild cash tak jak refusion... Pozatym większa część ekipy zwyczajnie albo nie gra albo zmieniła serva albo nie chce walczyć. To nie jest takie proste jakby się wydawało.

poreda 18-09-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 2271341)
Nie widzisz że głownym czynnikiem jst tu brak kasy na wojnę jak równy z równym, 1 dead = 100k a Polacy nie mają guild cash tak jak refusion... Pozatym większa część ekipy zwyczajnie albo nie gra albo zmieniła serva albo nie chce walczyć. To nie jest takie proste jakby się wydawało.

To po co zaczynali te wojne bez przygotowania...

Malduron 18-09-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271393)
To po co zaczynali te wojne bez przygotowania...

buahahhaha...chyba troszke sie nie orientujesz

poreda 18-09-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malduron (Post 2271429)
buahahhaha...chyba troszke sie nie orientujesz

Widocznie ;o

Malduron 18-09-2008 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271513)
Widocznie ;o

To na ch"j tu wogule sie wypowiadasz? wroc na swoj pro elo USA server i tam sobie postuj

poreda 18-09-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malduron (Post 2271547)
To na ch"j tu wogule sie wypowiadasz? wroc na swoj pro elo USA server i tam sobie postuj

chuj ci do tego frajerze pierdolony gdzie sie wypowiadam, jak bede chcial to ci sie kurwa na czole nawet wypowiem po to do chuja jest to forum a tu z dupy wyjezdzasz tu z atakami, idz i sie pierdolnij w ten pusty leb

Adedin 18-09-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271549)
chuj ci do tego frajerze pierdolony gdzie sie wypowiadam, jak bede chcial to ci sie kurwa na czole nawet wypowiem po to do chuja jest to forum a tu z dupy wyjezdzasz tu z atakami, idz i sie pierdolnij w ten pusty leb

nie jest frajerem, miał prawo Ci tak powiedzieć. Bez znajomości faktów naparzasz posty, napalasz się w nich ze na silverze to i to, wali nas tutaj co na silverze, mamy iridie nie silverę. Dość problemów jest z wojnami na tym serwerze i takich mamy tutaj ludzi. Chamskich, aroganckich i nieobliczalnych, ale to nie nasza wina, jest to wina takich ludzi jak ty. Znów zacznie się kłótnia jazda jeden po drugim i po kiego nam to? Było dobrze, jakieś małe kłótnie sie zdarzały ale Ty znów poruszyłeś temat który nie jest miły i zwróciłeś się do kogoś epitetem. Nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, zrozum nas i po prostu opuść to forum.

Pozdrawiam,

poreda 18-09-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2271569)
nie jest frajerem, miał prawo Ci tak powiedzieć. Bez znajomości faktów naparzasz posty, napalasz się w nich ze na silverze to i to, wali nas tutaj co na silverze, mamy iridie nie silverę. Dość problemów jest z wojnami na tym serwerze i takich mamy tutaj ludzi. Chamskich, aroganckich i nieobliczalnych, ale to nie nasza wina, jest to wina takich ludzi jak ty. Znów zacznie się kłótnia jazda jeden po drugim i po kiego nam to? Było dobrze, jakieś małe kłótnie sie zdarzały ale Ty znów poruszyłeś temat który nie jest miły i zwróciłeś się do kogoś epitetem. Nie potrzebujemy tutaj takich ludzi, zrozum nas i po prostu opuść to forum.

Pozdrawiam,

napisalem to co napisalem bo w*****a mnie to niesamowicie jak jakis leszcz naskakuje na mnie bez najmniejszego powodu

swoja droga czy kazdy nowy na tym forum jest wrogiem?

I nie mam zamiaru opuscic tego forum, bo to nie jest forum prywatne tylko publiczne, jak nie akceptujecie tego to zalozcie sobie osobne na prv.pl czy cos

tyle

Morseton 18-09-2008 18:45

/\ Szkoda ze nie napisales boskiego slowa dzieci neo "ZAL"

A ladna wiazanke zlozona z wulgaryzmow napisales do kolegi. Mam nadzieje ze sie spowiadasz.

My i tak cie nie lubimy !

Crealeth 18-09-2008 19:19

wiedzialem ze polak ziomek dlugo nie wytrzyma bez przeklenstw i uzywania duzej litery

Adedin 18-09-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271588)
napisalem to co napisalem bo w*****a mnie to niesamowicie jak jakis leszcz naskakuje na mnie bez najmniejszego powodu

swoja droga czy kazdy nowy na tym forum jest wrogiem?

I nie mam zamiaru opuscic tego forum, bo to nie jest forum prywatne tylko publiczne, jak nie akceptujecie tego to zalozcie sobie osobne na prv.pl czy cos

tyle

tak każdy nowy, który nie wie co się dzieje na iridii, ryczy 'WOJNA LUDZIE ŁAAAA' jest wrogiem. Bo nikomu się nie chce słuchać takich głupot.

kthxbye

.Viffarn 18-09-2008 19:33

Wojna Ludzie Łaaaa

Adedin 18-09-2008 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 2271676)
Wojna Ludzie Łaaaa

wróg :<

Viking (17-09-2008 23:23)
niema to jak wyczerpujaca i dluga odpowiedz na pytanie ktorego kurwa nie zadalem

Malduron 18-09-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2271549)

spokojnie bo jakiejs zapasci jeszcze tam dostaniesz =/

Harru 18-09-2008 22:02

Ejj kumple, powiem wam, zadalem sobie trud przeczytania ostatnich 10 stron,o:
-o wojence,
-o super akcjach z prolackami ktorych nie ma,
-o profesorach od bongo ktorzy nawet nie wiedza kto tak na prawde w bongo jest,
-o dupczeniu o strategii wojennej ktora ma sie tyczyc wojny ktorej nie bedzie, o ubijaniu 200lvlem 40 lvla a 40 lvlem 200,
-o trapowaniu w kazdym mozliwym expowisku 2430873 miliardami osob,
-o zebraniu narodowym "napszud polsko kill szwe"
-o kosmicznych br-br wojnach silvery
i... za bardzo mi sie nie chce was krytykowac, bo by mnie palce od stukania w klawiature rozbolaly. Tylko se to przemyslcie co piszecie... Ide, elo pa pozdro metek fewol wiking gural, kseremewis kiepson pimol co nie ma kompa, kiepson, wojtus, kiepson, nitzu, balkon armendeail,kiepson i krelet (moge Cie pozdrowic? /????)

Adedin 18-09-2008 22:29

hał<3

ale dórzo razy mnie pozdrowiłeś! ale zarzczyt niexle!
powinieneś zostać żecznikiem bongo themu i pogodzić ih z gie te wó bo oni teraz wojna majom ;\

@.Viffarn
ty jestes zuy niedobry nieokszezany i mash det irl wienc tżymaj sie na badżnoźć

to ja terz pozdrufka
oczywiście zaczynamy od mihaua<3 potem bendzie wojo i znuw mihau<3 viking nitz ripper pimol muj kuzynek kochany łał mihau<3 krejzi, karol, nestas, haksi, wiron, czejlino, mjutu, baleron-wolfstumb, i ogulnie całe refuzjin

P.S
Viking (17-09-2008 19:35)
wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja

Morseton 18-09-2008 22:36

"P.S
Viking (17-09-2008 19:35)
wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja"

HAHAHAH LEZE! i sie podniesc nie moge. HAHAHA

pogadalem sobie dzisiaj z vironem na vent. Powiem wam ze "mondry" jest ale mutacji to on nie przeszedl :(

Harru 18-09-2008 22:45

z zalewu plynom w sinom dal

Prawda_w_oczy 19-09-2008 00:41

O matko

Panie Vrell,

Pragnę Pana uświadomić, że głos slyszany przez Ventrilo potrafi być bardzo zniekształcony. Zależeć to może tak i od mikrofonu, jak i własnych ustawień tegoż programu.

Więc pierd. się w głowę Stary dziadku z głosem jak po astmie!!

Meteon! 19-09-2008 00:50

dzienkujem za pozdro harrrrrrru !
pored wojny nie bendzie
ded polakow hajl szweduw i byry

Pippah 19-09-2008 10:40

Wiec tak
POREDA odpusc sobie oni poprostu nie chca zadnej pomocy leja na oslep kogo popadnie i tyle nie wazne czy PL czy swe

wiekszos tych co tak chca zawziecie walczyc to pochodza z Rybnika i okoloc
czyli SLASK
a teraz wam cos powiem znam sporo osob ze Slaska i spytajcie sie kogos z tam tego rejonu czy on jest z POLSkI uslyszycie ze on nie jest z Polski tylko ze Slaska i mowie wam ze gdby Polska miala jakas wojne w RL to 90% ludi ze Slaska ucieklo by do Niemiec bo oni sie uwazaja za Niemcow
Wiec nie gadajcie ze tu walczycie za POLSKE porostu walczycie jezeli to tak mozna nazwac za PIKSELE:D

adnincv 19-09-2008 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2272077)
Wiec tak
POREDA odpusc sobie oni poprostu nie chca zadnej pomocy leja na oslep kogo popadnie i tyle nie wazne czy PL czy swe

czyli SLASK
a teraz wam cos powiem znam sporo osob ze Slaska i spytajcie sie kogos z tam tego rejonu czy on jest z POLSkI uslyszycie ze on nie jest z Polski tylko ze Slaska i mowie wam ze gdby Polska miala jakas wojne w RL to 90% ludi ze Slaska ucieklo by do Niemiec bo oni sie uwazaja za Niemcow
Wiec nie gadajcie ze tu walczycie za POLSKE porostu walczycie jezeli to tak mozna nazwac za PIKSELE:D

a ja mieszkam na podlasiu i gavariu pa ruski i ja rusek heheheheheheheheeh :]]]]]]]]]]]]]]]]

Adedin 19-09-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2272077)
Wiec tak

czyli SLASK

tfu szmato pierdolona. Zapraszam Cię na Rybnik proszę bardzo przyjedź, ale za takie słowa wbije Ci kose w bas. Nie będziesz mi tu skurwysynu mówił że Niemcem jestem. A po drugie porównujesz RL życie do pierdolonej gry, no weź oddaj się leczyć. Nierówno masz pod kopuła naprawdę i zachowaj swoje komentarze o śląsku dla siebie śmieciu bo nikogo to tutaj nie bawi.

adnincv 19-09-2008 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2272090)
tfu szmato pierdolona. Zapraszam Cię na Rybnik proszę bardzo przyjedź, ale za takie słowa wbije Ci kose w bas. Nie będziesz mi tu skurwysynu mówił że Niemcem jestem. A po drugie porównujesz RL życie do pierdolonej gry, no weź oddaj się leczyć. Nierówno masz pod kopuła naprawdę i zachowaj swoje komentarze o śląsku dla siebie śmieciu bo nikogo to tutaj nie bawi.

MnIe To RoZbAwIlO hEhS RoOlInG oN ThE fLoOr LaUgHiNg hEhEhEhEhE pozderki dla kiepa ;]

Aezmo_1994 19-09-2008 11:57

pippah, pipah = van hellsin, czyli ten typ co ma w title wpisane bro pubey viron ;[

Pippah 19-09-2008 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2272090)

DEBILLLLLLLLLLL
:baby::baby::baby:

Pippah 19-09-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2266074)
Wy*******aj ? Forum jest dla wszystkich wiec poco gadasz takie glupoty
AHA i ja niemam 130lvl ani nie jestem aslickerem ja tu nawet w tej chwili nie mam postaci tylko obserwuje sobie ten serwer bo troch tu gralem ale nie myslalem ze ta gra tak moze popierdo..... wam we łbach
szkoda mi was :baby::baby::baby::(:(:(

i nie obchodzi mnie jakis van halsim czy jak tam on ma czy tam jakis viron virus huk wie jak dalej bd czytal i pisal na tym forum co sądze o waszych wypowiedziach

Adedin 19-09-2008 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pippah (Post 2272155)
DEBILLLLLLLLLLL
:baby::baby::baby:

debilem jesteś ty, jeśli nie potrafisz postrzegać rzeczywistości i odróżniać jej od gry. Wojna w rzeczywistości a wojna w jakiejś głupiej grze. GZ

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01.