![]() |
|
Cytuj:
cos z tym GÓWNEM przesadzasz jakies kompleksy masz czy nie wyrosles jescze z robienia w gacie wytlumacz mi ;) V pozdro Gald~ |
@Zwieshu Adedin ma racje gówno wiesz. I ma tez racje ze Bongo juz niema sa tam moze 3 osoby z starego bongo.
A co do wojny to gl i hf. |
Adam smacznego !!! pozdro !8o8o8o8o8o8o
|
czlowieku co ty muwisz jakies boty na trolach przecierzzrrz gm wpada i quit
|
Cytuj:
na temat bk house najlepszy defens masz racje fenci, ale z przykroscia stwierdze ze wpadlem na to miesiace przed Toba :) i tam wagony noobcharow wylogowane stoja xd |
Cytuj:
panie M. i ja pozdrawiam :) |
Cytuj:
@ktos tam Porownuje wszystko do silvery, bo tu walcza 2 czy tam 4 gildie po 20 osob kazda, padniecie raz drugi i koniec poddajecie sie, tam walczy ponad 250 osob przeciwko 150 (z czego kolo 100 aktywnych). Jezeli nie wierzycie moge podac gildie ktore uczestnicza. Proboje wam powiedziec to ze nie wszystko stracone i wciaz mozecie rozjebac refusion, jezeli tylko tego chcecie. ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nierzle man |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam, |
Cytuj:
swoja droga czy kazdy nowy na tym forum jest wrogiem? I nie mam zamiaru opuscic tego forum, bo to nie jest forum prywatne tylko publiczne, jak nie akceptujecie tego to zalozcie sobie osobne na prv.pl czy cos tyle |
/\ Szkoda ze nie napisales boskiego slowa dzieci neo "ZAL"
A ladna wiazanke zlozona z wulgaryzmow napisales do kolegi. Mam nadzieje ze sie spowiadasz. My i tak cie nie lubimy ! |
wiedzialem ze polak ziomek dlugo nie wytrzyma bez przeklenstw i uzywania duzej litery
|
Cytuj:
kthxbye |
Wojna Ludzie Łaaaa
|
Cytuj:
Viking (17-09-2008 23:23) niema to jak wyczerpujaca i dluga odpowiedz na pytanie ktorego kurwa nie zadalem |
Cytuj:
spokojnie bo jakiejs zapasci jeszcze tam dostaniesz =/ |
Ejj kumple, powiem wam, zadalem sobie trud przeczytania ostatnich 10 stron,o:
-o wojence, -o super akcjach z prolackami ktorych nie ma, -o profesorach od bongo ktorzy nawet nie wiedza kto tak na prawde w bongo jest, -o dupczeniu o strategii wojennej ktora ma sie tyczyc wojny ktorej nie bedzie, o ubijaniu 200lvlem 40 lvla a 40 lvlem 200, -o trapowaniu w kazdym mozliwym expowisku 2430873 miliardami osob, -o zebraniu narodowym "napszud polsko kill szwe" -o kosmicznych br-br wojnach silvery i... za bardzo mi sie nie chce was krytykowac, bo by mnie palce od stukania w klawiature rozbolaly. Tylko se to przemyslcie co piszecie... Ide, elo pa pozdro metek fewol wiking gural, kseremewis kiepson pimol co nie ma kompa, kiepson, wojtus, kiepson, nitzu, balkon armendeail,kiepson i krelet (moge Cie pozdrowic? /????) |
hał<3
ale dórzo razy mnie pozdrowiłeś! ale zarzczyt niexle! powinieneś zostać żecznikiem bongo themu i pogodzić ih z gie te wó bo oni teraz wojna majom ;\ @.Viffarn ty jestes zuy niedobry nieokszezany i mash det irl wienc tżymaj sie na badżnoźć to ja terz pozdrufka oczywiście zaczynamy od mihaua<3 potem bendzie wojo i znuw mihau<3 viking nitz ripper pimol muj kuzynek kochany łał mihau<3 krejzi, karol, nestas, haksi, wiron, czejlino, mjutu, baleron-wolfstumb, i ogulnie całe refuzjin P.S Viking (17-09-2008 19:35) wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja |
"P.S
Viking (17-09-2008 19:35) wloncz syreny na rybniku bo wikingowie przyplywaja" HAHAHAH LEZE! i sie podniesc nie moge. HAHAHA pogadalem sobie dzisiaj z vironem na vent. Powiem wam ze "mondry" jest ale mutacji to on nie przeszedl :( |
z zalewu plynom w sinom dal
|
O matko
Panie Vrell, Pragnę Pana uświadomić, że głos slyszany przez Ventrilo potrafi być bardzo zniekształcony. Zależeć to może tak i od mikrofonu, jak i własnych ustawień tegoż programu. Więc pierd. się w głowę Stary dziadku z głosem jak po astmie!! |
dzienkujem za pozdro harrrrrrru !
pored wojny nie bendzie ded polakow hajl szweduw i byry |
Wiec tak
POREDA odpusc sobie oni poprostu nie chca zadnej pomocy leja na oslep kogo popadnie i tyle nie wazne czy PL czy swe wiekszos tych co tak chca zawziecie walczyc to pochodza z Rybnika i okoloc czyli SLASK a teraz wam cos powiem znam sporo osob ze Slaska i spytajcie sie kogos z tam tego rejonu czy on jest z POLSkI uslyszycie ze on nie jest z Polski tylko ze Slaska i mowie wam ze gdby Polska miala jakas wojne w RL to 90% ludi ze Slaska ucieklo by do Niemiec bo oni sie uwazaja za Niemcow Wiec nie gadajcie ze tu walczycie za POLSKE porostu walczycie jezeli to tak mozna nazwac za PIKSELE:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pippah, pipah = van hellsin, czyli ten typ co ma w title wpisane bro pubey viron ;[
|
Cytuj:
:baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |
|