![]() |
|
Stało się!! :-) Marzenia o finale nie są już marzeniami, tworzy się historia... Ah,jaki ja jestem szczęśliwy,CFC wygrali z LFC w bardzo dobrym i wielkim stylu, takągrą mogą zajść nawet wyżej niż do finału.. :-) Mecz świetny, niespodziewanie dużo bramek,ale to było pewne,że Chelsea nastrzela bramek,po tym jak zagrali w 1 połowie.
|
Po tym z jakim zaangażowaniem zagrali "the blues" muszę powiedzieć że zasłużyli sobie na awans. Szczególnie imponowało mi ich przygotowanie fizyczne i jak to powiedział Jacek Gmoch, polscy piłkarze orali by nogami po takim sezonie;)
Zastanawia mnie teraz czy te drużyny podzielą sie trofeami czy jedna z nich zgarnie wszystko. |
Cytuj:
|
Mordercy dostali, z całym brakiem szacunku do Chelsea wolałem niebieskich :P. Będzie piękny finał.
Co do YNWA: tu jest wg. mnie lepsza wersja :) http://youtube.com/watch?v=ZpE2NFfY0wo |
Cytuj:
@YNWA: Najlepszy był wtedy, jak Celtic grał z Milanem w Szkocji, w fazie grupowej LM, początek drugiej połowy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cech - jeden z najlepszych bramkarzy świata. [']
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To pisanie o braku klasy, o zlym zachowaniu to prawie jak putki jesli chodzi o Real a Barce. Real gra o kase i dziwki a Barcelona dla biednych pokrzywdzonych i zawsze pięknie:D
|
A Legia gra w pucharze UEFA :D
|
Cytuj:
bijcie sie kto jest lepszy a nie na forum |
Poprzepychajcie się o to na priv albo gg a nie,bo naprawde robicie taki mały śmietniczek... PLX !
Ktoś sądzi ,że Chelsea ma szanse na mistrza ligi angielskiej ? |
Jak będą grali tak jak teraz, to wszystko zależy od ManU.
|
Ja... wystarczy tylko, że Machester w jakichś dziwnych okolicznościach zremisuje a Chelsea wszystko wygra xD
|
Wie ktoś może jaki jest adres strony na której wycenieni są wszyscy piłkarze? Wycenę robiła chyba jakaś niemiecka agencja, wchodziłem tam dość dawno i zapomniałem adresu.
edit. już znalazłem transfermarkt.de |
Cytuj:
|
Hoho Zenit prowadzi do przerwy z Bayernem 2-0 i szykuje sie niespodzianka ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|