![]() |
|
Cytuj:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA MAC NIE MOGE DO CHUJA!!! KIM TY JESTES WOGOLE W RL? MARGINESEM SPOŁECZNYM?! btw. poco mieszasz apokalipse św. Jana do gry 2d?! Mysle ze on nie jest wcale z tego zadowolony:|... Ty na prawde masz pojechane w mózgu ... moze jakies leczenie? |
Name: Laerion Sili
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 117 Jan 06 2008, 02:05:55 CET Killed at Level 120 by Anumrati Z całym szacunkiem ale... takiego noba to ja nie widziałem :O. Padł od 49 ms i 40 ms. I nie, nie bocił :). |
Nie chcielismy go bic, poszlismy tylko po krejzolka, sam sie nawinal
|
ausehiusahe anum metek <3
nie moge, pwnt! xd |
ten laerion mial haka i chyba nie mial nic leczacego ;pp
ale.. spi? SPI ! Bongo ofc nie proznuje, w piatek 68 ek, wczoraj 81 palek + 52 rp ;d |
Kurwa i stało się, Your Account Was Banished, omg :D z 34 lvl na 31 i ban żal jeb@@y Services*****.Jeba#e Hacki...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kurde balans jak tak dalej pujdzie to nigdy nie osiongne wymarzonego levelu nómer 100 |
Cytuj:
1x Up Ja bym nie grał na twoim miejscu ... masz cierpliwość ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą to knightem pewnie też nie dołączysz, ale nie będę rozmywał Twoich marzeń. TC |
Cytuj:
hahahaha prosze cie hlopie... nie pamientam ostatniego razu kiedy padlem i widzialem napis 'you is ded'. dawno dawno temu zajebal mnie jakis 90 ms, jak grushka mial 50lv, to wiesh ;;;; me never die, a krzysio ma po prostu slaby netzor |
To juz do Arc nie dolaczysz? uashushauhs owned !!
|
Cytuj:
|
Heheh nic dziwnego ze ten Laerion Sili padl ;] zobaczcie nizej jakie ma dedy. Prawie jak Kuchin xD
Hmmm znowu po raz III 100 lvl chyba bije rekordy :D Together To Fight ... guys xD |
Cytuj:
|
Hmm co Do Laeriona to jest moj RL i o ile pamiętam to dostał hacka albo poprostu nie miał kasy po wcześniejszych deadach na potiony :P
signed: Usar |
Czyli peszek :DDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1. Nie jestem na lekcji ang. po 2. Moj ang. da sie zrozumiec, a twoj dziwaczny polski , z po 3 slowem-przekleństwem jest załosny i płytki pozdrawiam @Evek: siemqa bracie, zdruwqo dla cie ;']]] |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |
|