![]() |
|
Zyd <3
Trze..ba bedzie pojsc level dobic...:D |
@3 up
KoAKOSkpkaOSKakoPKSASKpokAKOSPAKskopsKAKSOKASkskps zkASOKAOSKoskoapskak! :D |
Witam
lvl wracam ale chyba nie za bardzo http://images43.fotosik.pl/10/4ae5aaf3f7b4bd56.jpg http://images49.fotosik.pl/10/e9771acdf378a90f.jpg teraz tak... bije za nic... -.- szkoda mi takich pl na tym servieX(X(X(X( Mowil zebym oddal arthowi itemki... @Kenti Wiesz dokladnie kto to ukradl?????? to do niego sie syp a nie do mnie bo ja nic nie mam z tego... same problemy.... @Arth dziecko ktore placze o itemki... ZAL!!!!!!!!!!!!! niech zalatwia sprawe miedzy zlodzijem a nie ze mna ja nic nie mam doczynienie z ta sprawa...:o bb |
@up
A o co im chodzi??:D:D:D:D |
Moj kolega z rl ukradl arthowi itemki z domku... kolega juz nie gra i jebie to, a teraz hunca moich rl i mnie... ja o calej sprawie dowiedzialem sie przypadkiem jak Balar z Malwinem byli pod domkiem mojego rl i gadali hunted, a wiec szkoda....
nie moja sprawa a mnie hunca... X( |
A co kenti cie hunci?:D:D:D
|
tak... mowi zebym oddal mu itemki, ktorych nie mam...
a tak poza tym to nawet tych itemek nie chcieli mi pokazac... |
up and up xD
ausuhashushuahushusahusuhas |
@2-5 up spam :(
Seracos.. To mu je oddaj :] |
Ei no ludzie... Nie macie naprawdę nic lepszego do roboty jak kłócic sie między sobą i bic nawzajem?? Naprawdę, żal na to patrzec :(
|
@Artur4
Jak nie mam to co mam dac...? ja z tą sprawa nic nie łączy nic z tego nie mialem, a jak narazie same problemy... nie jestem zlodziejem czegos takiego bym nie zrobil... :( |
bum bidi bye bye
|
Wyjebalisci mnie z serva GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:
a tak poza tym zal mi was bb |
papa misiek powodzenia w rl ;***
|
@ Seracos
zal mi ciebie bo to ty sie przejmujesz tą grą "o boze oni mnie hunca za nic" i kogo tu ma byc żal ? |
Enjoy rl. :)
|
ale moglibyscie głebiej się troche zastanowić nad tym bo huncicie 3 rózne osoby za jedna rzecz, a seracosa tylko dlatego bo ktoś zobaczył że ma itemki w domku te identyczne z itemkami artha, wątpie żeby ktoś by mógł być tak głupi zeby na wystawe do domku dawać skardzione itemki, także to nie jest jeszcze dowód na to że on to zrobił.
|
Cytuj:
Wy to macie tak w bani ze odrazu bijecie nie mozecie pogadac,ciekawe jak j bym mial taki lvl z 100+ a wy po 50... z osob ktore tu pisze to Derk tylko to rozumie i tylko jemu moge zaufac,... :) i to zrobil moj kumepl z rl a nie JA, nie wiem czy wy to rozumiecie, Robcie tak dalej a zostaniecie sami jak palec :) |
kkkkkkkkk
kkkkkkkkkk Ja tez mam plejt seta w domq.... Nie dedajcie mnie plx :p:D:D:D:D |
Empera już dawno umarła.
Ja też niedługo zaczne zabijać polaczków_cwaniaczków bo nie lubie takich :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |
|