Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 22-08-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2239627)
na tibia.com napisałem jednego posta od roku, więc czytanie ze zrozumieniem się kłania ;).

I co z tego, że miał? Już ci odpowiadam. My nie możemy stwierdzić kiedy przestał go mieć. A teraz przeczytaj pierwszy post tego tematu na tibia.com. Przeczytałeś? No to już chyba wiesz ;). pozdrawiam

Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(

Dawergo

@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?

@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?

@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie

Rekin Master 22-08-2008 18:02

albo nic. nie będę się do cholery powtarzał

Kost123 22-08-2008 18:09

niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Luki_Asen 22-08-2008 18:22

O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(

poreda 22-08-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2239631)
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(

Dawergo

@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?

@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?

@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie

Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam ;)

@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.

Kost123 22-08-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 2239732)
O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(

Rozpacz tym wieksza ze to byl az 16 lvl i dwarfy zabraly cialo : <<<< zbezbeszcza je -.-" :<

ErAgOg 22-08-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 2239705)
niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Ciekawi na pewno bardziej niż ta ich kolejna kłótnia.

Tak btw. to ja chyba będę grał na Silverze nowym charem, a od przedwczoraj gram nawet na moim starym rookstayerze na Silverze.

Mendolina 22-08-2008 20:03

To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).

Rekin Master 22-08-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2239846)
To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).

na 100% dostane warna, ale pierdoli mnie to
kurwa mać! menda! ty masz tak spaczony umysł, że ja pierdole! Jako największy spammer na forum (nazywaj to propagandą, dla mnie to spam) sam byś trąbił na lewo i prawo gdyby ktoś z ftp chciał kogoś okraść na pacce. Neo pisząc z Ace o oszustwach Moradina zrobił przysługę silveryjczykom, o których wolność rzekomo walczyliście. Więc o co Ci, kurwa, chodzi?

Mendolina 22-08-2008 20:26

O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.

Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?

Michalakmee 22-08-2008 20:34

Nic do was nie mam, ale...
Śmierdzicie kałem xD

Rekin Master 22-08-2008 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2239863)
O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.

Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?

holu zaczął. btw neo miał racje xD
a dlaczego się z asenem twoje stosunki nie pogorszyły? Może dlatego, że jemu nie ciśniesz, tylko nam :)

@down
sory, ale ten argument jest tak trafny i wyjebany w kosmos, że ja pierdole. Skończyłem na dzisiaj dyskusję, papa

Mendolina 22-08-2008 20:46

Asen się nie sprzeciwia kumplom ;)

Mazo 22-08-2008 21:41

@ Eragog

Jaki nick Rookstayera? bo też mam chyba 23lvl :]

ErAgOg 22-08-2008 23:54

Eragog Rook, 31 lv (4 lv up od kiedy na niego wróciłem), mam 2nd citi addon, aktualnie zbieram i skupuję bear pawy, bo chcę zrobić nowego addona, aha jeszcze teraz bocę na bearach, tych na wschodzie, ale kiedy chcę expa, to bota stawiam na premium wolfach / kasę- na premium trollach. Lubię trapować ludzi, nie pomagam newbom (rozmowa sprzed chwili- typ napisał bo mój nick na trade zobaczył, a ja żadnych mace nie oferowałem, no chociaż miałem kilka w bp):
22:28 Lord pipeiro [3]: tens 2 mace pra min da
22:28 Eragog Rook [31]: stfu
22:28 Eragog Rook [31]: or use english
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: and?
22:29 Lord pipeiro [3]: tena pra min vende
22:29 Eragog Rook [31]: I'm not rookstayer-noob helper
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: I'm traping ppl like u
22:29 Eragog Rook [31]: and hunting in main
22:29 Eragog Rook [31]: so stop spamming
<cisza>
(chyba, że Pe eLe jacyś)
Raz miałem przyjemność spotkać się z Shengiem, co zakończyło się wyniesieniem mlw jako trofea. Skupuję także mino leathers, knifes, MLWs, honeyflowers, antidote runes, life fluids (te sprzed update, których już nie da się zdobyć). Bardzo lubię 4fun wyczyścić sobie mino/rot hell. Aktualnie trapuję także ludzi nad północno zachodnimi szkieletami (tam gdzie respią się pająki na takich dwóch pięterkach) wciągając tam pełno wolfów na jedną kratkę. Nie trenuję na razie fishingu i fist fightingu, ale kiedyś Cię przegonię :*

Ops! Miałem tylko nick podać? ;'X

holuu 22-08-2008 23:56

Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<

poreda 23-08-2008 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240215)
Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<

gdybym probowal ci zalatwic hunta mialbys go w 1 minute

@destro
mui tekst :(

@shaka
odbiegles od tego co napisal ci rekin

holuu 23-08-2008 09:49

Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<

poreda 23-08-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240500)
Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<

Tak, zyj w takim przekonaniu dluzej:evul:

holuu 23-08-2008 12:42

To nie zadne przekonanie. to FAKT :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22.